| נשלח ב-28/6/2020 12:15 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?....יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף.תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה זה אומר לא משהו? היא דוחה אותך ממש?אני חושבת שתעשה עוד פגישה אחת.. זה הדבר הכי מומלץ, אחר כך- כל החלטה שתקבל תבוא בלב שלם יותר, מאשר שתוריד עכשיו ואחר כך תתחרט- אולי זו הייתה הבחורה שלי/אולי זה לא כל כך נורא המראה שלה וכו'... |
|
|
| בחורה יוצאת לפגישה ללא איפור? |
|
|
| זה חובה.... אלא אם כן, הבחורה נראית נדיר שהיא לא צריכה איפור...תמיד צריך להיראות קצת מעבר...ולאט לאט מפגישה לפגישה מגיעים עם המראה הטבעי יותר....יש לי מורה שהיא מארחת אצלה זוגות לפגישות, והיא לא מוכנה שהבחור יכנס לבית, אם הבחורה לא מאופרת... |
|
בס"ד אני אישית?לא מורידה רף.אצלי תמיד זה כמו פגישה ראשונה...  עם הבחור האחרון למשל?כמעט לכבוד כל פגישה עוד קניתי שמלה חדשה... אני חושבת שתמיד טוב לבוא מטופח ויפה ולכבד את המעמד  . נסיכה תמיד צריכה להיראות נסיכה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 02:26:09 |
|
אני אתקן את עצמי- לא טבעי יותר מבחינת איפור- אלא מבחינת מראה כללי, יש את הקטע הזה שהבחור רוצה לראות איך הבחורה מתלבשת גם ביום יום.. אני אישית עדיין לא יודעת מה אני אעשה, אבל ככה הבנתי מחברה שנפגשת-שככה אחד הבחורים שהיא נפגשה איתו רצה.. |
|
לי פחות מזיז כי אחרי החתונה אפשר תמיד להחליף מלתחה. כן קרה לי פעם שנפגשתי עם הבחורה באור יום והשמש הראתה לי פגמים שבלילה הוסתרו. אגב אני לא אוהב לצאת עם בנות שמגיעות לדייט בלבוש קליל מידי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 00:24 |
|
| |
לי פחות מזיז כי אחרי החתונה אפשר תמיד להחליף מלתחה. כן קרה לי פעם שנפגשתי עם הבחורה באור יום והשמש הראתה לי פגמים שבלילה הוסתרו. אגב אני לא אוהב לצאת עם בנות שמגיעות לדייט בלבוש קליל מידי. נשלח מהאנדרואיד שלי [/quote] אני גם חושבת ככה, לא ממש הבנתי את חברה שלי ואת הבקשה... (אני אישית חושבת שאני אגיע הכי שאפשר לכל פגישה) אבל יש בזה איזה שהוא היגיון, לא??
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 01:36 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?....יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף.תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מה זה אומר לא משהו? היא דוחה אותך ממש?אני חושבת שתעשה עוד פגישה אחת.. זה הדבר הכי מומלץ, אחר כך- כל החלטה שתקבל תבוא בלב שלם יותר, מאשר שתוריד עכשיו ואחר כך תתחרט- אולי זו הייתה הבחורה שלי/אולי זה לא כל כך נורא המראה שלה וכו'... |
|
|
|
|
| זה חובה.... אלא אם כן, הבחורה נראית נדיר שהיא לא צריכה איפור...תמיד צריך להיראות קצת מעבר...ולאט לאט מפגישה לפגישה מגיעים עם המראה הטבעי יותר....יש לי מורה שהיא מארחת אצלה זוגות לפגישות, והיא לא מוכנה שהבחור יכנס לבית, אם הבחורה לא מאופרת... |
|
בס"ד אני אישית?לא מורידה רף.אצלי תמיד זה כמו פגישה ראשונה...  עם הבחור האחרון למשל?כמעט לכבוד כל פגישה עוד קניתי שמלה חדשה... אני חושבת שתמיד טוב לבוא מטופח ויפה ולכבד את המעמד  . נסיכה תמיד צריכה להיראות נסיכה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
אני אתקן את עצמי- לא טבעי יותר מבחינת איפור- אלא מבחינת מראה כללי, יש את הקטע הזה שהבחור רוצה לראות איך הבחורה מתלבשת גם ביום יום.. אני אישית עדיין לא יודעת מה אני אעשה, אבל ככה הבנתי מחברה שנפגשת-שככה אחד הבחורים שהיא נפגשה איתו רצה.. |
|
לי פחות מזיז כי אחרי החתונה אפשר תמיד להחליף מלתחה. כן קרה לי פעם שנפגשתי עם הבחורה באור יום והשמש הראתה לי פגמים שבלילה הוסתרו. אגב אני לא אוהב לצאת עם בנות שמגיעות לדייט בלבוש קליל מידי.
|
|
בס"ד אממ לא בדיוק... אני לא הייתי אוהבת בחור שמתערב לי בטעם שלי... אלא סומך על טעמי האישי...ואולי ממליץ לי אבל לא יותר  לדעתי,דווקא אור השמש מבליט צבע עיניים והפנים בהירות יותר כמו שמש... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 01:38 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | | רציף כתב: |  | נגיד שהאישיות שלה טובה, הגוף מדהים, הפנים שלה לא משהו, יש בכל זאת התלהבות כי כזה אישיות חיפשתי, וזה מביא אותי לרצות, מצד שני אני לא רוצה ליפול עם אחת עם פנים על הפנים, ואז אתחרט בהמשך, מה עושים, עוד פגישה ?....יש לציין שהייתי מתחתן איתה ללילה אחד בכיף.תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
זה חובה.... אלא אם כן, הבחורה נראית נדיר שהיא לא צריכה איפור... תמיד צריך להיראות קצת מעבר... ולאט לאט מפגישה לפגישה מגיעים עם המראה הטבעי יותר.... יש לי מורה שהיא מארחת אצלה זוגות לפגישות, והיא לא מוכנה שהבחור יכנס לבית, אם הבחורה לא מאופרת... |
|
|
נראה לי קנית את הבגדים לכבודך מאשר לכבודו:)
|
|
בס"ד חחחח מה הכוונה?  ברור שקניתי לכבוד הפגישה וכמובן לכבודו... אם לא הייתה פגישה?ברור שלא הייתי קונה בתדירות כזו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 11:00 |
|
| |
|
|
|
|
|
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
לי פחות מזיז כי אחרי החתונה אפשר תמיד להחליף מלתחה. כן קרה לי פעם שנפגשתי עם הבחורה באור יום והשמש הראתה לי פגמים שבלילה הוסתרו. אגב אני לא אוהב לצאת עם בנות שמגיעות לדייט בלבוש קליל מידי.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 21:15 |
|
| |
[/quote]
חברה שלי כזאת... היא יכולה לצאת לפגישה (כשמדובר בפגישות מתקדמות) בלבוש קליל, אבל מאוד מטופח, מאופרת ומסודרת פצצה..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 11:16 |
|
| |
[/quote]
חברה שלי כזאת... היא יכולה לצאת לפגישה (כשמדובר בפגישות מתקדמות) בלבוש קליל, אבל מאוד מטופח, מאופרת ומסודרת פצצה.. |
|
נראה לי שזה גם תלוי במראה של הבחורה, אם יש לה בטן או צמיגים להסתיר, או שהיא רזה מקל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 19:04 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | [/quote]חברה שלי כזאת... היא יכולה לצאת לפגישה (כשמדובר בפגישות מתקדמות) בלבוש קליל, אבל מאוד מטופח, מאופרת ומסודרת פצצה.. |
|
נראה לי שזה גם תלוי במראה של הבחורה, אם יש לה בטן או צמיגים להסתיר, או שהיא רזה מקל.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
היא לא הכי רזה שיש, וגם לא שמנה- היא קצת מלאה, אבל היא ממש יפה, ככה שזה מאוד מחפה על כל השאר....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 20:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 22:52 |
|
| |
בס"ד זה נראה לי בדיוק מתאים לסתן בחור...גם יפה וגם חזקה  |
|
חחח רזון לא קשור לחוזק. ובחורה יכולה להיות ממש חזקה אבל עצלנית ולצפוץ שיעשו הכל בשבילה. אבל כן הבחורות שמצאו חן בעיני יותר היו לרוב בעלות מבנה גוף גדול יותר ולא דקיקות וקטנות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 00:01 |
|
| |
בס"ד אהה ואתה בעצמך בעל מבנה רחב או דקיק?;) לא חייב לענות...סתם מחקר שלי על כך שהאדם מחפש השלמה בצד השני... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/07/2020 00:02:14
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 00:18 |
|
| |
בס"ד אהה ואתה בעצמך בעל מבנה רחב או דקיק?;) לא חייב לענות...סתם מחקר שלי על כך שהאדם מחפש השלמה בצד השני... 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/07/2020 00:02:14 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 00:31 |
|
| |
|
|
|