|
|
| נשלח ב-25/6/2020 20:05 |
|
| |
בדרך כלל אני מגיב רק לגברים (מפני כמה סיבות) אבל בגלל שאני בטוח במאה אחוזים שאתה מתחזה, לכן אני אגלה לך שגם ביחס לגודלם יש שם המון המון בחורים זקנים, ואתה לא צריך להאמין צא ובדוק, וזה לא סוד, וגם לא סוד מדוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 20:39 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | | בדרך כלל אני מגיב רק לגברים (מפני כמה סיבות) אבל בגלל שאני בטוח במאה אחוזים שאתה מתחזה, לכן אני אגלה לך שגם ביחס לגודלם יש שם המון המון בחורים זקנים, ואתה לא צריך להאמין צא ובדוק, וזה לא סוד, וגם לא סוד מדוע. |
|
כאן דרכינו נפרדות: כי אתה לא מתכתב עם נשים ואני לא מתכתבת עם טיפשים!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 20:56 |
|
| |
| הגיוני100 כתב: |  | למה לא יכולות להיות תגובות ענייניות, והתגובות הינן פוגעניות "סתם". האומר כי מדובר בבזבוז כספי ציבור, האם בר מצווה ל-150 איש זה בזבוז כספי ציבור, וזה עוד לפני שאתה יודע מי המממן, ההודעה של סקופער כי בימים של מחלוקת יש עניין לעשות כמה שיותר אירועים המוניים, האם אירוע ל-150 איש בגור הוא המוני או מצומצם. וכן הלאה. וכן הלאה לרוב התגובות, שהינן לפי האדם ולא לפי הנושא. גילוי נאות אינני כלל חסיד גור. ובאופן אישי הנני מחבב מאוד את ר' שאול אלתר
|
|
אין מה לצפות לתגובות ענייניות, התרגלו לשנוא, ועושים זאת באהבה יתירה. אין לתגובות האלה כל קשר עם ביקורת, ביקורת זה דבר חשוב וראוי, אך כפי שאתה רואה, לא מדובר במשהו ענייני, וזה קורה גם אצל אלו יודעי ספר ושאינם טיפשים, זו כוחה של שנאה ותוצאה של שטיפת מוח.
כשמגיבים באשכול שעוסק בענייני גור, צריך להיות אמיץ בכדי להביע דעה עניינית ושלא מהזרם, שהרי אוטומטית אתה מקוטלג כגערער, ושונא של ר' שאול.
נ.ב. דווקא בעניין ההתנהלות בקורונה יש מה ללמוד מחסידות גור, אבל זה נחשב לעבירה לומר משהו חיובי עליהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 14:56 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
נ.ב. דווקא בעניין ההתנהלות בקורונה יש מה ללמוד מחסידות גור. |
|

תוקן על ידי חצינזק ב- 28/06/2020 14:56:27
|