בית פורומים בחדרי חרדים

ישנם אזרחים שצריכים לעשות את הבחירה לרכוש לחם וחלב או מסכות על הרשויות לסייע להם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2020 22:14 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
כמובן שהמצב הרצוי הוא שהמדינה היתה מחלקת מסכות לפי קריטריונים, אך כשהמדינה אינה עושה זאת, היה טוב אם ארגוני החסד הרבים היו מרימים את הכפפה, לא מדובר בעלויות גבוהות, כיום אפשר להשיג בזול, וארגון גדול שיזמין, ישיג במחיר עוד יותר זול.

לכן יש וועדת קורונה ובהחלט נציגי הציבור שחברים בה ולא רק אלה, למשל הרב אייכלר הכריז,זה לא מכבר, שהוא מטפל בבקשות של יהודים שבורים דבריו נאמרו באידיש בקו של בעלזא. ייקח לתשומת לבו את הנושא.למעשה המדינה חייבת לשאת בעול הזה כי זה יעזור לה במאמץ המלחמתי בקורונה. הנגיף למרות שהוא  לא מגיע ממדינה עוינת לארץ נחשב "לנשק"  ביולוגי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2020 11:24 לינק ישיר 

קבלתי באישי :יש הצדקה גדולה מאוד לדרישה שהרשויות יספקו מסכות לנזקקים כי יש משפחות שמעבירות בין הילדים וההורים את המסכה :הכוונה מי שיוצא אל מחוץ לבית משתמש באותן מסכות ולכן אין ספק כי חוסר במסכות מביא להגדלת החולי בנגיף ר"ל ויפה שעה אחת קודם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2020 12:02 לינק ישיר 

בחישוב קר של עלות-מול-תועלת, כנראה הטלת קנסות יותר משתלמת לרשויות מקומיות מאשר הספקת מסיכות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2020 12:06 לינק ישיר 

. לכן יש לכפות על הרשויות את חלוקת המסכות, כי ברור שמיוזמתן הן מעדיפות את הכסף על פני חלוקת המסכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2020 13:30 לינק ישיר 

מעניין שאף קופת צדקה לא מרימה את הכפפה לספק מסכות בחינם...כנראה שזה לא מספיק חשוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2020 17:25 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
מעניין שאף קופת צדקה לא מרימה את הכפפה לספק מסכות בחינם...כנראה שזה לא מספיק חשוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מדובר בהוצאה גדולה מדי  למה  שגוף וולונטרי יכול לספוג לאורך זמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2020 19:32 לינק ישיר 

נקווה שבעקבות החמרת המצב יקבלו בקרוב מאוד החלטות לחלוקה של מסכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2020 23:54 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

ברכת_החמה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מדובר בהוצאה גדולה מדי  למה  שגוף וולונטרי יכול לספוג לאורך זמן.

אז לא בחינם.
מכירה במחירי עלות.
אפשר למכור 50 מסכות ב 10₪

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 00:06 לינק ישיר 

עלותה של מסכה היא 20 אגורות? חוץ מזה אם ארגונים יתחילו למכור מסכות, המסכות תהיינה יקרות יותר  מבתי מסחר רגילים, שמוכרים מוצרים נוספים ,כי הלוגיסטיקה עולה הרבה מאוד כסף, ואם זה המוצר היחיד שיש לך למכור אז אתה מטיל עליו את כל העלויות. לסבר את האוזן מחיר מצות חבורה 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/06/2020 00:15:12

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ישנם אזרחים שצריכים לעשות את הבחירה לרכוש לחם וחלב או מסכות על הרשויות לסייע להם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.