| נשלח ב-3/7/2020 14:08 |
|
| |
כשאני קורא שבחסידות גור וקרלין יש את ההדבקה הכי הגבוהה בציבור החרדי אין לי אלא להסכים לכותרת האשכול!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 14:16 |
|
| |
| רמת_אשכול כתב: |  | כשאני קורא שבחסידות גור וקרלין יש את ההדבקה הכי הגבוהה בציבור החרדי אין לי אלא להסכים לכותרת האשכול!
|
|
רק מי ששייך לעדר יכול לטעון כך. בגור ובקרלין יש הדבקה גבוהה מדווחת מפוקחת וידועה למשרד הבריאות. במקומות שלא עושים בדיקות יש הדבקה גבוהה אולי יותר שאינה מדווחת למשרד הבריאות וזו הסכנה הגדולה ביותר! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2020 18:19 |
|
| |
לדעתי כל מי שהולך להיבדק - הוא פשוט עושה חילול השם!!! החילונים לא הולכים להיבדק. יש תסמינים, נשארים בבית כמה ימים, וחסל. אצלנו הולכים להיבדק, ובכך מספקים את ליטרת מנת האנטישמיות לתקשורת (כולל החרדית!) ולכל שונאי ישראל, וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 18:20 |
|
| |
אין בדיקות - אין קורונה. יש בדיקות - יש סגר. תמשיכו להתבכיין...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 18:23 |
|
| |
ובלי סיסמאות. מכיר שכונה בירושלים שלפני שלש שבועות כמעט לא היה בית שלא היו שם נשאים עם תסמינים... כמעט אף אחד לא הלך להיבדק. וב"ה אין שם זכר. לא סגר ולא בטיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 18:25 |
|
| |
| רמת_אשכול כתב: |  | ובלי סיסמאות. מכיר שכונה בירושלים שלפני שלש שבועות כמעט לא היה בית שלא היו שם נשאים עם תסמינים... כמעט אף אחד לא הלך להיבדק. וב"ה אין שם זכר. לא סגר ולא בטיח. |
|
כי כך נמנעה ולא נוצרה שם "מדגרת קורונה"...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 18:25 |
|
| |
| רמת_אשכול כתב: |  | ובלי סיסמאות. מכיר שכונה בירושלים שלפני שלש שבועות כמעט לא היה בית שלא היו שם נשאים עם תסמינים... כמעט אף אחד לא הלך להיבדק. וב"ה אין שם זכר. לא סגר ולא בטיח. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 18:26 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 18:38 |
|
| |
ישנה תופעה ששומעים עליה יותר ויותר. רופאים משכנעים חולים ומשפחותיהם להסכים להרדמה והנשמה רק בשביל לחסוך את הסבל, וכך גורמים - בצורה די מיותרת - את העליה במספר הקשים והמונשמים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2020 18:42 |
|
| |
זה מסביר את האלפים המורדמים ומונשמים... כמעט בלתי אפשרי להנשים בלי להרדים, וכך זה מקובל בכל העולם. מה הכוונה "כדי למנוע את הסבל"? איזה סבל? של ההנשמה? אכן. מה החידוש בזה? ומי שצריך הנשמה הוא באמת במצב ממש לא טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2020 22:36 |
|
| |
| גשרהמיתרים כתב: |  |
ישנה תופעה ששומעים עליה יותר ויותר. רופאים משכנעים חולים ומשפחותיהם להסכים להרדמה והנשמה רק בשביל לחסוך את הסבל, וכך גורמים - בצורה די מיותרת - את העליה במספר הקשים והמונשמים.
|
|
רופאים, כך אומרים, הרגו אנשים יותר מכל בעל מקצוע אחר בעולם, וזה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב, ככל הנראה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 02:54 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  | | גשרהמיתרים כתב: |  |
ישנה תופעה ששומעים עליה יותר ויותר. רופאים משכנעים חולים ומשפחותיהם להסכים להרדמה והנשמה רק בשביל לחסוך את הסבל, וכך גורמים - בצורה די מיותרת - את העליה במספר הקשים והמונשמים.
|
|
רופאים, כך אומרים, הרגו אנשים יותר מכל בעל מקצוע אחר בעולם, וזה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב, ככל הנראה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רק להזכירך, שבמקצוע הזה זוכים להציל חיים יותר מכל מקצוע אחר בעולם.
|
|
|
|
|