| נשלח ב-28/6/2020 21:57 |
|
| |
אם ייתגלה אליכם מלאך בלילה...
בס"ד ערב טוב חבר'ה  שאלה לי אליכם... אם בלילה אחד קסום ייתגלה אליכם מלאך ובפיו בשורה משמחת  "נשלחתי משמים כדי להגשים לכם 2 משאלות..." "משאלה אחת בכל תחום שתבחרו... ומשאלה שניה בתחום הזוגי,(כמו איזה חתן/כלה רוצה,אופי,מראה,יחוס וכו')ו...כל שתבקש/י תקבל/י בצורה המושלמת ביותר,בתוך שבוע"  מה הייתם מבקשים? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/06/2020 22:28:54
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 22:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 22:31 |
|
| |
בס"ד חחחח אתה מעדיף למות?  אולי כאן יהיה לך גן עדן עם האישה...לא חבל?שם תהיה לבד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 22:34 |
|
| |
חבר'ה, שידוך לחייכנית! דחוף!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 22:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 00:13 |
|
| |
ואוו!! שאלה קשה, אני אנסה לענות: 1. סיפוק מכל מה שקורה לי/שאני עושה בחיים... 2. בחור שיהיה רק שלי ואני רק שלו עד 120.... (היום זה לא כזה ברור לצערנו)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 01:03 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 01:39 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
משאלה ראשונה תהיה לקבל עוד מאה משאלות...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 02:49 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  | ואוו!! שאלה קשה, אני אנסה לענות: 1. סיפוק מכל מה שקורה לי/שאני עושה בחיים... 2. בחור שיהיה רק שלי ואני רק שלו עד 120.... (היום זה לא כזה ברור לצערנו) |
|
בס"ד יפה  אכן סיפוק זה דבר חשוב... וזה באמת חשוב שיהיה שלך.אבל גם שתהי מאושרת איתו בזמן הזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 03:10 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  | ואוו!! שאלה קשה, אני אנסה לענות: 1. סיפוק מכל מה שקורה לי/שאני עושה בחיים... 2. בחור שיהיה רק שלי ואני רק שלו עד 120.... (היום זה לא כזה ברור לצערנו) |
|
בס"ד יפה  אכן סיפוק זה דבר חשוב... וזה באמת חשוב שיהיה שלך.אבל גם שתהי מאושרת איתו בזמן הזה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מסתפבר שאם יש לי סיפוק מכל מה שקורה לי בחיים, זה אומר שהזוגיות שלי תהיה טובה... לא?? בחרתי בכוונה בסיפוק- כי זה בעצם כולל כל כך הרבה דברים בתוך...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 03:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 04:19 |
|
| |
בס"ד טוב אני עדיין לא סגורה מה אבקש... אז יכול להיות שתהיה גירסה ב' אח"כ  בכל מקרה לא מתאים לי שיתגלה אלי עכשיו מלאך בקשר לשידוכים...עדיין זלא עיתוי טוב  אבל בכללית: בקשה ראשונה מהמלאך: שהורי יזכו לראות את נכדיהם(ממני כמובן(;)שנולדו בלידות קלות,מאושרים,בריאים ושמחים, בתוך לול מצופה זהב ויהלומים  בקשה שניה:  שאהיה מאושרת,בזוגיות מדהימה ואוהבת מתוך בריאות וסיפוק,כששנינו מרוצים אחד מהשניה עד ביאת משיח בעז"ה  הייתי מבקשת ממנו בן זוג,חכם,יר"ש מיוחד ויפה בעיניי  כמובן שמח עם חיוך מיוחד(;עם השקפה חסידית ונגיעות שיחרור של דתי-תורני...עם ביטחון עצמי חזק,מצחיק ושובב קצת,מבוסס אך ענו,תומך ואמפתי,עם לב זהב,נדיב ומידות טובות  הייתי רוצה שיגיע ממשפחה שומרת תורה ומצוות, שמחה וכיפית,תומכת,עם עין טובה...  שהבחור יידע לנגן בגיטרה/חליל  ויאהב לקחת אותי לטיולים בטבע לפעמים...  עם ידע בבישול ,ניקיון וגישה לילדים ויעזור בשמחה כשאצטרך/כשהמנקה מבריזה...  ו...כמובן שיסמוך עלי בנושא העיצוב בבית...זהו לבינתיים 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/06/2020 04:49:16
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 10:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח אתה מעדיף למות?  אולי כאן יהיה לך גן עדן עם האישה...לא חבל?שם תהיה לבד  |
|
גם שם יארגנו לי אושר אמיתי ונצחי, כנראה עם אישה, כי הנשמה בנויה מאיש ואישה. אין כאן בעולם הזה אושר רב, עובדים ועובדים, גם נניח שאתחתן באושר, אינני יודע כמה אושר ונחת באמת יהיה לי, אני מעדיף לנוח בגן עדן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 12:41 |
|
| |
בס"ד טוב אני עדיין לא סגורה מה אבקש... אז יכול להיות שתהיה גירסה ב' אח"כ  בכל מקרה לא מתאים לי שיתגלה אלי עכשיו מלאך בקשר לשידוכים...עדיין זלא עיתוי טוב  אבל בכללית: בקשה ראשונה מהמלאך: שהורי יזכו לראות את נכדיהם(ממני כמובן(;)שנולדו בלידות קלות,מאושרים,בריאים ושמחים, בתוך לול מצופה זהב ויהלומים  בקשה שניה:  שאהיה מאושרת,בזוגיות מדהימה ואוהבת מתוך בריאות וסיפוק,כששנינו מרוצים אחד מהשניה עד ביאת משיח בעז"ה  הייתי מבקשת ממנו בן זוג,חכם,יר"ש מיוחד ויפה בעיניי  כמובן שמח עם חיוך מיוחד(;עם השקפה חסידית ונגיעות שיחרור של דתי-תורני...עם ביטחון עצמי חזק,מצחיק ושובב קצת,מבוסס אך ענו,תומך ואמפתי,עם לב זהב,נדיב ומידות טובות  הייתי רוצה שיגיע ממשפחה שומרת תורה ומצוות, שמחה וכיפית,תומכת,עם עין טובה...  שהבחור יידע לנגן בגיטרה/חליל  ויאהב לקחת אותי לטיולים בטבע לפעמים...  עם ידע בבישול ,ניקיון וגישה לילדים ויעזור בשמחה כשאצטרך/כשהמנקה מבריזה...  ו...כמובן שיסמוך עלי בנושא העיצוב בבית...זהו לבינתיים 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/06/2020 04:49:16 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 14:09 |
|
| |
בס"ד חחחח חכה עוד לא סיימתי  היום נזכרתי בעוד: שיהיה מקפיד על המצוות אך לא עלי אם אטעה  שכל דיבורו איתי יהיה בנועם,רכות ונחת...ושיכבד אותי יותר מגופו... שיהיה וותרן ולארג',אם חושבת אחרת ממנו/רוצה מאד משהו(; שנדע לבקש סליחה,להתנצל ולפייס טוב(;(או שעדיף לבקש שלא נטעה אף פעם(;?!)    שהוא יאכל עם פה סגור ולא ינחר בלילה  שיהיה בחור נקי ומסודר אבל לא איסטניסט מדי...אלא משוחרר, שלא בודק כמה חיידקים ואבק/לכלוך יש בבית עם מיקרוסקפ(; שיעריך את הכישרונות שלי ויעזור לי להגשים אותן ויראה בי רק את הטוב וכך אני כלפיו  שיהיו לו שרירים בזרועות... שיאהב ללמוד חסידות,הלכה וגמרא ויקבע עיתים לתורה כל יום  והכי חשוב שיהיה לו זיק קטן ערמומי ושובב בעיניים  תראה זה מלאך הנשלח משמים,כך שה' כל יכול,אז למה בעצם לא לבקש הכל? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/06/2020 14:15:12
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 19:13 |
|
| |
בס"ד חחחח חכה עוד לא סיימתי  היום נזכרתי בעוד: שיהיה מקפיד על המצוות אך לא עלי אם אטעה  שכל דיבורו איתי יהיה בנועם,רכות ונחת...ושיכבד אותי יותר מגופו... שיהיה וותרן ולארג',אם חושבת אחרת ממנו/רוצה מאד משהו(; שנדע לבקש סליחה,להתנצל ולפייס טוב(;(או שעדיף לבקש שלא נטעה אף פעם(;?!)    שהוא יאכל עם פה סגור ולא ינחר בלילה  שיהיה בחור נקי ומסודר אבל לא איסטניסט מדי...אלא משוחרר, שלא בודק כמה חיידקים ואבק/לכלוך יש בבית עם מיקרוסקפ(; שיעריך את הכישרונות שלי ויעזור לי להגשים אותן ויראה בי רק את הטוב וכך אני כלפיו  שיהיו לו שרירים בזרועות... שיאהב ללמוד חסידות,הלכה וגמרא ויקבע עיתים לתורה כל יום  והכי חשוב שיהיה לו זיק קטן ערמומי ושובב בעיניים  תראה זה מלאך הנשלח משמים,כך שה' כל יכול,אז למה בעצם לא לבקש הכל? 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/06/2020 14:15:12 |
|
|
|
|
|
|