|
|
| נשלח ב-29/6/2020 09:56 |
|
| |
החרדים דהיום בדיוק כמו הנוצרים. נותנים להם סטירה, וממהרים להגיש לחי שניה
החרדים ''חתמו נאמנות לביבי מאות פעמים'', ובתמורה? סגרים, הסתות, ו... גם הפרנסה נדפקת. תכנית להכשרת חרדיות לעבודה בהיי טק, לא תתוקצב, כי סר האוצר(שמונה ע''י הקיסר יושפל הודו) לא מסכים שההכשרה תהיה כמו תואר אקווילנטי, כדי שתוכלנה לקבל דרגה, ולהתפרנס קצת יותר משכר מינימום. נ.ב. ואולי, ולכאורה, ולוואי ואני טועה, אבל לא מנותק מהמציאות, שהח''כים החרדים תומכים בזה, כדי שתמשיכו להיות שעפסאלאך רזים וכנועים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 10:59 |
|
| |
ואולי אולי אנחנו חיים בצפיפות ובאמת באמת עלינו להסתגר עד יעבור זעם ואולי אולי איש אינו יכול לקחת אחריות על חייהם של עשרות בני אדם ובריאותם של אלפים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 11:00 |
|
| |
בנוגע לתוכנית ההכשרה , ניסית להזכיר את הנושא בפני החכי"ם החרדים ???
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 11:17 |
|
| |
הנה הסיבות האמיתיות שלא שמים עלינו:
=> בגלל שהמגזר החרדי מתבדל ולא משרת בצבא לכן שאר הציבור לא מרגיש סולידריות עם החרדים.
=> בגלל שהמגזר החרדי לא מעניש אף פעם את הפוליטיקאים שלו. "ועשית ככל אשר יורוך" גובר על כל הכשלים והעוולות.
=> בגלל שהמגזר החרדי הוא המגזר הכי חלש כלכלית (מי אשם בזה?).
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 29/06/2020 11:18:12
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 11:35 |
|
| |
לה''ו. איני מכיר תגובה לתגובה 1: צפיפות?! מכור את דירת 3 חד' בקומה ד' ללא מעלית, ללא נקיון, וללא, וללא, וללא. ובמחיר הזה קנה בצור הדסה (לדוג') 5 חד'+ מעלית+ נקיון + שירותי דת + חיידרים ובייס יענקייף בביתר עלית הסמוכה. תגובה לתגובה מס'2. אני לא אבזבז שניה מחיי לריק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2020 11:41 |
|
| |
לה''ו. תגובה לקורץ און שארף. אין ענישה לפוליטיקאים, רק בלא לבחור בהם. אבל אי אפשי בכך. כי יש מצווה מהשו''ע ה5 (הברית החדשה) של, ועשית ככל אשר יורוך הפוסטרים מהקירות. מי אשם בעוני? בסופו של דבר כל בעל/ת הבית, האחראי לילדיו. איך אמר ה' למשה?! מה תצעק אלי?! קום ו... אבל מה יגידו השכנים, גיסים, חיידרים בייס יענקייף וכו'?! זה יותר חשוב לרובכם מאשר לכלכל את ביתכם. צבא? נו שוין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|