| נשלח ב-30/6/2020 19:20 |
|
| |
בארא פארק חזרה לשיגרה
היום האוטובוסים הצהובים של הילדים היתחילו לנסוע ברחובות, אחרי כ-4 חודשים, הפקקים והצפירות חזרו לרחובות, נקוה שזה ימשיך כך בעזהשי"ת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 20:24 |
|
| |
מידיעה אישית: בורו פארק, ויליאמסבורג - נראה היום, כאילו לא היה שם אף פעם קורונה לפני כמה חודשים. שום הגבלה, שום שוני בחיים, הרוחניים והגשמיים גם יחד.
רק בעיית הקעמפים נותרת בעינה למגזרים החסידיים. בגלל איסור חוקי מטעם מושל ניו יורק.
אך בחיי היום יום - אין שום סממן של מגיפה שהיתה. לא מסכות, לא התרחקויות, לא צמצום התקהלויות וכדומה, לא מוסדות לימוד סגורים.
איני יודע מה קורה בניו ג'רסי
תוקן על ידי יוחנןש ב- 30/06/2020 20:25:22
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 21:41 |
|
| |
מדהים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 22:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 22:24 |
|
| |
לה''ו. מחר ערביי ברוקלין מקיימים ''יום זעם'' בשעה 4 ועד גמר היהודים. בביי רידג' רחוב72 והשדרה ה5. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 05:39 |
|
| |
בתכלס אכן יש להם חסינות עדר
אני לא חושב שישנם תושבים בבורו פארק שלא חלו בקורונה בין ביודעין ובין שלא
אדרבה תגידו לי אתם על תושב אחד שנדבק בקורונה בשבועות האחרונים ונמצא במצב קשה או יותר גרוע
לפני חודשיים היו מאות כאלו
היום אין כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 07:46 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  | בתכלס אכן יש להם חסינות עדראני לא חושב שישנם תושבים בבורו פארק שלא חלו בקורונה בין ביודעין ובין שלא אדרבה תגידו לי אתם על תושב אחד שנדבק בקורונה בשבועות האחרונים ונמצא במצב קשה או יותר גרוע לפני חודשיים היו מאות כאלו היום אין כלום |
|
נגיד שהחסינות המקומית היא כבר 20-25% יתכן שזה מספיק לכך שהמחלה לא תופץ יותר מהתושבים בשכונה. כעת יש ירידה בניו יורק כולה, אך גל שני בניו יורק יכול לבוא גם מאזורים אחרים. ברגע שבמקומות אחרים אין חסינות עדר, אז בהחלט יש מי שידביק. אותם מבוגרים שעוד לא חוו את זה, לא ידבקו במקווה כנראה, אבל בהחלט עלולים להדבק מאחרים מחוץ לשכונה, הם לא חיים בגיטו. אני לא בהכרח טוען שזה המצב, אני פשוט טוען שהם לא באמת בדקו את זה, אלא הם 'מרגישים' שזה מאחוריהם, כך גם הרגישו בשפעת הספרדית ובאבעבועות השחורות אחרי הגלים הראשונים. אני מאד מקווה שהם צודקים בכל זאת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 09:05 |
|
| |
הרבה יותר מ25% חלו שם , נדמה לי שבאיזור ב"פ וילאמסבורג וליקוואד זה מזמן עבר את ה70%
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 09:39 |
|
| |
| מפשפשמרדין כתב: |  | נדמה לי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 09:47 |
|
| |
בבארא פארק, לפני פתיחת בתי הכנסת, חברת הצלה העמידה דוכנים לבדיקות סרולוגיות לכ-ו-ל-ם, ועל פי הנתונים שבידיהם 70-80 אחוז מהאנשים יש להם נוגדנים! הנתונים נמצאים בידי הצלה, או באסיסא. ולכן הם לא מדברים מ'הרגשה' אלא מ'ידיעה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 12:44 |
|
| |
מוכנים לקבל אורחים מארץ הקודש?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 18:48 |
|
| |
| אדמה10 כתב: |  | | מוכנים לקבל אורחים מארץ הקודש? |
|
יש אורחים מארץ ישראל, וכך היה כל התקופה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 09:28 |
|
| |
שאלתי, כי בקראון הייטס בהוראת הרופאים ורבני השכונה מבקשים בכל לשון של בקשה עד להודעה חדשה שלא יגיעו אורחים מארץ הקודש ובכלל אפילו לחתונות של משפחה קרובה, על מנת לשמור על הזקנים והמבוגרים שלא נדבקו בגל הקודם
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 21:50 |
|
| |
| אדמה10 כתב: |  | | שאלתי, כי בקראון הייטס בהוראת הרופאים ורבני השכונה מבקשים בכל לשון של בקשה עד להודעה חדשה שלא יגיעו אורחים מארץ הקודש ובכלל אפילו לחתונות של משפחה קרובה, על מנת לשמור על הזקנים והמבוגרים שלא נדבקו בגל הקודם |
| בקראון הייטס ב"ה אין יותר חולים , כמו בבארא פארק וכל רכוזי חרדים, והטענה של חברי הצלה וכו' שזה היה לכולם וזה חלף, כך שכנראה יש סיבה אחרת שלא רוצים אורחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 22:10 |
|
| |
13AVנשלח ב-5/7/2020 21 , כך שכנראה יש סיבה אחרת שלא רוצים שנוררים/משולחים/ראששיבעס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|