| נשלח ב-1/7/2020 21:30 |
|
| |
האם זה נכון שהוא אסר על תלמידי הישיבה להיבדק?

|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:02 |
|
| |
לה''ו. אז עכשיו מובן הכל. זה הגיע אליו, אז ''פתאום'' סוגרים את הישיבה, וזה בסדר להיבדק. אם אחד מתלמידיו, או מישהו שיידבק מתלמידיו יילך לעולמו חלילה, או לא יוכל לפרות ולרבות, זה על כתפיו של הראששיבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:23 |
|
| |
כנראה כיום בזמן מחלתו אין שם מבוגר אחראי שמנהיג את הישיבה בצורה הגיונית
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:43 |
|
| |
מזעזע! "בכל אותו הזמן המשיכו מאות התלמידים לשהות בחללים סגורים הומי אדם, וחלקם נכנסו ויצאו מהישיבה לבתי כנסת ולחנויות בעיר."
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:47 |
|
| |
וברוך השם שום דבר לא קרה ובעזרת השם גם שום דבר לא יקרה אתם תמיד מרחיקים העדות שלכם ואומרים רק בעוד שבועיים נראה בלה בלה בלה. כבר עברו עשר פעמים שבועיים ושום דבר מההפחדות שלכם לא יצא לפועל, אז נא להירגע! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:53 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | וברוך השם שום דבר לא קרה ובעזרת השם גם שום דבר לא יקרה אתם תמיד מרחיקים העדות שלכם ואומרים רק בעוד שבועיים נראה בלה בלה בלה. כבר עברו עשר פעמים שבועיים ושום דבר מההפחדות שלכם לא יצא לפועל, אז נא להירגע! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם היית בן 80. איך היית נוהג? ממשיך בחיים כרגיל?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:06 |
|
| |
העלאת הגירה של תמניא מזכירה את האמרה המפורסמת של איינשטיין...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:14 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | וברוך השם שום דבר לא קרה ובעזרת השם גם שום דבר לא יקרה אתם תמיד מרחיקים העדות שלכם ואומרים רק בעוד שבועיים נראה בלה בלה בלה. כבר עברו עשר פעמים שבועיים ושום דבר מההפחדות שלכם לא יצא לפועל, אז נא להירגע! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם היית בן 80. איך היית נוהג? ממשיך בחיים כרגיל? |
|
כן מכיר הרבה כאלו לא כל בן 80 שמקבל קורונה מת. הסיכון בגיל הזה בהחלט יותר גדול, אבל רק למיעוט קטן זה פוגע רציני, והעיקר אין חכמה ואין תבונה ואין עצה נגד ד'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 02:50 |
|
| |
ר' ברוך ויסבקר תפקד בישיבה בשיא כחו, רק שהקשר שלו בתקופה זו עם הבחורים הוא תוך שמירת מרחק כשהוא על רמפה מיוחדת שנבנתה עבורו, וכמו כן עבר דירה חבהין צמוד לישיבה.
הוא פתח את הישיבה כשסמך על אחריות הבחורים שעשו צחוק קצת... היו כללים ברורים למי שיצא מהישיבה, אבל לא כולם נשמעו, וחבל.
בפועל, המצב הוא כעת שמדברים על כ80 חיוביים, שהם אחוז גבוה מכל הנבדקים, אבל לפי מה שאמר לי בחור שלומד שם, רק אחד פיתח תסמינים.
וכבר אמרו שאצל הליטאים יש הרבה חולחם ואין תסמינים, ו בעלזא יש הרבה תסמינים ואין חולים....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 18:48 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 12:44 |
|
| |
נוירולוג. יש לי שאלה. מקווה שלא תתעצבן. למה אתה מביא תמונות של הכותרות? (כמנהג באבאזוטא..) נכון, אתה לא חייב לא אחד כלום. אבל אם כבר אתה מביא לכאן כתבות למה לא להביא את הטקסט המלא של הכתבה + קישור לכתבה המקורית?
[אגב. באשכולות ישנים אי אפשר לראות תמונות. רק הטקסט נשאר. כך שאם תשים טקסט אולי יהיה לזה ערך היסטורי..]
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 03/07/2020 12:47:51
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 12:49 |
|
| |
נוירולוג לא פותח סתם אשכולות של מידע, הכל אג'נדה. המטרה להכפיש ולהראות כמה הליטאים/עטרת שלמה/ר' שאול אלתר וכו' לא בסדר. לא נזהרים ולא מקפידים. על ההדבקות הנרחבות בגור לא תראה ממנו מילה. אז בשביל זה תמונה וכותרת מספיקים. לא צריך כתבה שלמה
תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 03/07/2020 12:51:54
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 13:12 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | נוירולוג. יש לי שאלה. מקווה שלא תתעצבן. למה אתה מביא תמונות של הכותרות? (כמנהג באבאזוטא..) נכון, אתה לא חייב לא אחד כלום. אבל אם כבר אתה מביא לכאן כתבות למה לא להביא את הטקסט המלא של הכתבה + קישור לכתבה המקורית?
[אגב. באשכולות ישנים אי אפשר לראות תמונות. רק הטקסט נשאר. כך שאם תשים טקסט אולי יהיה לזה ערך היסטורי..]
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 03/07/2020 12:47:51 |
|
אתה מתעצבן משאלות? (כך זה נראה לפי ההנחה המוטעית שלך שאם תשאל שאלה זה יעצבן)
לגופו של עניין, בטח שמת לב שבאשכול זה הבאתי 2 ידיעות שלמות, ורק העדכון הוא הכותרת בלבד, אין בכתבה משהו אינפורמטיבי מעבר למה שכבר הובא, אז תמונת הכותרת מספיקה.
באשר לכך שאי אפשר לראות תמונות באשכולות ישנים, זו אכן בעיה וחבל, נקווה שההנהלה תסדר את העניין. על פי רוב כשיש כתבה אני מביא אותה ולא בתמונה, אבל בל"נ אשתדל גם כשלא מדובר בכתבה..
בקשר לתגובתו של הטרול התינוקי 'מנחה חדשה', כמעט מיותר להגיב, הוא הרי מקיא את זה כל הזמן, זה בלתי נשלט אצלו. כמובן שהוא וחבריו כאן "אובייקטיביים" :)
ושוב, המנהג המטופש והתינוקי לדחוף את גור, כאילו שאני מחויב למישהו או משהו. אבל כך זה כשאין מה לענות עניינית, וכשאני מדי פעם מעז לומר משהו חיובי על גור והורס את חגיגות השנאה וההסתה (הספורט האהוב ביותר על הליטאים דכאן).
נ.ב. אם יש הדבקות נרחבות בגור (לא אצל ר' שאול, כי על ר' שאול כמובן אסור לדבר משהו שנראה שלילי, העליתי בעבר אשכול על התקהלות המונית בניגוד להנחיות משרד הבריאות, אצל רובם זה עבר בשתיקה, כי להם מותר, ואצל חלקם זה העלה קצף על השפתיים ותגובות לא ענייניות כהרגלם) אדרבה, שמישהו יעלה, אני לא מכיר ולא ראיתי כתבות על זה, אם היו מתפרסמות כתבות כאלה, אני עצמי הייתי מעלה.
בינתיים הטרול הזה שכביכול מנסה לתקוף מדוע אני לא מעלה, לא העלה בעצמו, והוא לא חשוד כשתקן גדול, בכל מה שקשור לגור הוא הראשון להעלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2020 23:06 |
|
| |
תפילה לר''י כן. מה עם תלמידיו? למי אכפת ר-ו-צ-ח!!!
רבינא: בישיבת בית מתתיהו למעלה מ-180 בחורים חיובי לקורונה. *לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2020 23:12 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | תפילה לר''י כן. מה עם תלמידיו? למי אכפת ר-ו-צ-ח!!!
רבינא: בישיבת בית מתתיהו למעלה מ-180 בחורים חיובי לקורונה.
*לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online
|
|
כמובן שזה שאף אחד לא מת בכלל לא רלוונטי בשבילך אבל תמשיך לפמפם את ההגיגים שלך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|