| נשלח ב-1/7/2020 23:14 |
|
| |
שיא חדש: 1000 נשאים אומתו ביממה האחרונה
עמית סגל: עם כאלף חולים ביממה האחרונה, נתניהו וגנץ הסכימו: החלטות משמעותיות עד סוף השבוע. לשם ההמחשה: באמצע מאי היו בכל ישראל 2000 חולים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:30 |
|
| |
שיהיו נשאים (והלוואי שישאר כך, אבל זה כנראה לא..), מה שבטוח שאנחנו חוזרים לאותו בוץ של הגבלות, שכה הרבית לדבר בגנותם, עכשיו אתה זה שהחזרת אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:33 |
|
| |
ביבי נכשל גם בזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:39 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | שיהיו נשאים (והלוואי שישאר כך, אבל זה כנראה לא..), מה שבטוח שאנחנו חוזרים לאותו בוץ של הגבלות, שכה הרבית לדבר בגנותם, עכשיו אתה זה שהחזרת אותם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:40 |
|
| |
ירו_שלמי
| Astrolog כתב: |  | | ביבי נכשל גם בזה. |
|
נכשל, אבל ממש לא באשמתו. הוא באמת ניסה לעצור את הכל בזמן, אבל התקשורת וה'עם קשה עורף' ניצחו אותו, בפרט עכשיו שהשמאל בשלטון.
הרבה שואלים על מה עשה ה' לנו ככה? אולי על כי לא נזהרים ממנה? זה אולי נשמע כבדיחה אבל זה בדיוק 'צינים ופחים' שבידי האדם, ה' לא שלח כאן מכת דבר, כי אם וירוס שדי קל להשתלט עליו, אבל העולם, הגויים ולצערנו גם היהודים, לא רוצה להישמר. ומה לנו כי נלין?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:48 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | שיהיו נשאים (והלוואי שישאר כך, אבל זה כנראה לא..), מה שבטוח שאנחנו חוזרים לאותו בוץ של הגבלות, שכה הרבית לדבר בגנותם, עכשיו אתה זה שהחזרת אותם. |
|
|
|
לגבי הגל הראשון, עי' במה שכתבתי לאסטרולוג. אבל ברור שחלק מהנפטרים מתו כי אנשים זלזלו, מה השאלה? |
|
מה זה נקרא "מה השאלה"? אני מאוד מכבד את דעתך, אבל למה אסור לי לחשוב אחרת? דעתי שאי אפשר למנוע הדבקה הרמטית. אולי להמעיט, ורק אולי, אבל אין הצר שווה בנזק המלך. בן אדם הוא יצור חברתי ואי אפשר לנתק אותו מהסביבה. בהלה והפחדה הורגת יותר מהקורונה, ואני לא מדבר על כל החולים "הרגילים" שנמנעו לקבל טיפול מפחד ההדבקה. זה הרבה יותר גרוע מקורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:53 |
|
| |
לחשוב מותר לך. להדביק אחרים ולנסות לקרר, רק בשביל כבוד הקהילה, זה אסור.
הוא מותיב לה והוא מפרק לה, אתה קודם מדביק ודואג שכולם ישתפו עמך פעולה, ואחר כך צועק 'רואים? אי אפשר למנוע הדבקה'..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:54 |
|
| |
האם מתבצעות יותר בדיקות בימים אלה ואיך המצב בארץ לעומת העולם הגדול ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 01:37 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
אני מאוד מכבד את דעתך, אבל למה אסור לי לחשוב אחרת? דעתי שאי אפשר למנוע הדבקה הרמטית. אולי להמעיט, ורק אולי, אבל אין הצר שווה בנזק המלך.
|
|
אם השולחן ערוך פוסק שחייבים להישמע למומחים ולכן אם תאורטית לדעת המומחים אפשר להציל נפש מישראל (אפילו רק מספק) על ידי שכל כלל ישראל יאכל חזיר ביום הכיפורים, חייבים כל יהודי העולם לאכול חזיר ביום הכיפורים - אז על פי הלכה אסור לך לחשוב אחרת מדעת המומחים. לדעתך שמירה על הכללים זה רק אולי ימעיט - אבל אין הצר שווה בנזק המלך. זה אומר שאתה מוכן לוותר על חייו של זה שאולי יינצל, גם אם זה יהיה אתה או סבא שלך? החיים שלכם לא שווים את זה? או אתה בעיקר מוכן לוותר על חייהם של אחרים, כי לך זה לא יקרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 01:47 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  |
אני מאוד מכבד את דעתך, אבל למה אסור לי לחשוב אחרת? דעתי שאי אפשר למנוע הדבקה הרמטית. אולי להמעיט, ורק אולי, אבל אין הצר שווה בנזק המלך.
|
|
אם השולחן ערוך פוסק שחייבים להישמע למומחים ולכן אם תאורטית לדעת המומחים אפשר להציל נפש מישראל (אפילו רק מספק) על ידי שכל כלל ישראל יאכל חזיר ביום הכיפורים, חייבים כל יהודי העולם לאכול חזיר ביום הכיפורים - אז על פי הלכה אסור לך לחשוב אחרת מדעת המומחים. לדעתך שמירה על הכללים זה רק אולי ימעיט - אבל אין הצר שווה בנזק המלך. זה אומר שאתה מוכן לוותר על חייו של זה שאולי יינצל, גם אם זה יהיה אתה או סבא שלך? החיים שלכם לא שווים את זה? או אתה בעיקר מוכן לוותר על חייהם של אחרים, כי לך זה לא יקרה... |
|
למה אתה חושב שאני חושב שלי זה לא יקרה? אני קרוץ מחומר אחר? אני לא בשר ודם? זה יכול לקרות לכל אחד ואחד ושומר ישראל שמור שארית ישראל. ולגבי מומחים, אין מומחה לקורונה. אתה והמומחה הכי גדול ואני הם היינו הך. אין להם צל של מושג במחלה הזו, והם אומרים דברים והיפוכם ואח"כ עוד חוזרים בהם. ישנם עשרות מחקרים סותרים ומנוגדים אחד לשני, והמומחים עצמם מודים שאין להם צל של מושג למה שקורה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 03:56 |
|
| |
hhaavv
ולגבי מומחים, אין מומחה לקורונה. אתה והמומחה הכי גדול ואני הם היינו הך. אין להם צל של מושג במחלה הזו, והם אומרים דברים והיפוכם ואח"כ עוד חוזרים בהם. ישנם עשרות מחקרים סותרים ומנוגדים אחד לשני, והמומחים עצמם מודים שאין להם צל של מושג למה שקורה.
|
|
עכשיו אתה מתחיל לדבר לעניין. ברור שאם אתה שווה לגדול המומחים בעולם, אז למה לא לשמוע לך. רפואה שלמה. אתה לא צריך רופא קורונה, אלא רופא מסוג אחר לגמרי.
אגב, זה מזכיר את ההוא שטען שהוא ממש שווה למשה רבינו: מה שמשה לא יודע גם הוא לא יודע ומה שהוא יודע גם משה יודע. אשמח גם אם תוכל להפנות אותי למחקרים הסותרים והמנוגדים ולמומחים שאומרים דבר והיפוכו ואחר כך סותרים אותם. מומחים, לא כתבי עיתונות שמבלבלים במח וגם לא יורם לסים למיניהם. רופאים רציניים ומקובלים בעולם הרפואה. כי בלעדיהם, כל הטיעון שלך נופל, כי הוא מבוסס אך ורק על הטענה שאין שום מומחה בעולם בנושא זה, ורק לכן אתה והם שווים...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 09:10 |
|
| |
a_smithee
| ירו_שלמי כתב: |  | ביבי נכשל גם בזה.
נכשל, אבל ממש לא באשמתו. הוא באמת ניסה לעצור את הכל בזמן, אבל התקשורת וה'עם קשה עורף' ניצחו אותו, בפרט עכשיו שהשמאל בשלטון.
|
|
ביבי כמו אלו-הים והאפיפיור אף פעם לא טועה, תמיד אחרים אשמים, תמיד האנשים שהוא מינה רודפים אותו וגם כשהוא ראש ממשלה "השמאל" בשלטון עם כל כך הרבה מזל רע מזל שיש לו מספיק חסידים שוטים שמחזיקים אותו בשלטון כבר 11 שנים
אגב, שםתם לב שמאז שסוכם על הקמת הקואליציה הוא כמעט לא מדבר על הקורונה, הפסיק לדחוף להגבלות וסגרים ונותן לאחרים לנהל את העניין?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 10:08 |
|
| |
ירו_שלמי
| A_Smithee כתב: |  | ביבי נכשל גם בזה.
ביבי כמו אלו-הים והאפיפיור אף פעם לא טועה, תמיד אחרים אשמים, תמיד האנשים שהוא מינה רודפים אותו וגם כשהוא ראש ממשלה "השמאל" בשלטון עם כל כך הרבה מזל רע מזל שיש לו מספיק חסידים שוטים שמחזיקים אותו בשלטון כבר 11 שנים
אגב, שםתם לב שמאז שסוכם על הקמת הקואליציה הוא כמעט לא מדבר על הקורונה, הפסיק לדחוף להגבלות וסגרים ונותן לאחרים לנהל את העניין? |
|
אני דוקא לא מהחסידים, אם כי מעדיף אותו, אבל אי אפשר להתכחש למלחמה שניהל נגד כל העולם ותקשורתו בתחילת הקורונה, ודוקא המשפט האחרון שלך מאשר זאת, הוא די התייאש מלקחת על עצמו את הכל, ההצלחה שלו היתה בעוכריו, התקשורת הציגה את המחלה כקטנה מאוד, במבחן התוצאה, ולכן רק ביבי הוא שהרס את הכלכלה, מאידך הממשלה שלו הפכה לפחות תחת שליטתו, ולכן הוא די התייאש, אני מקוה שיתעורר מהר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 10:31 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | שיהיו נשאים (והלוואי שישאר כך, אבל זה כנראה לא..), מה שבטוח שאנחנו חוזרים לאותו בוץ של הגבלות, שכה הרבית לדבר בגנותם, עכשיו אתה זה שהחזרת אותם. |
|
|
|
לגבי הגל הראשון, עי' במה שכתבתי לאסטרולוג. אבל ברור שחלק מהנפטרים מתו כי אנשים זלזלו, מה השאלה? |
|
מה זה נקרא "מה השאלה"?
אני מאוד מכבד את דעתך, אבל למה אסור לי לחשוב אחרת?
דעתי שאי אפשר למנוע הדבקה הרמטית. אולי להמעיט, ורק אולי, אבל אין הצר שווה בנזק המלך.
בן אדם הוא יצור חברתי ואי אפשר לנתק אותו מהסביבה. בהלה והפחדה הורגת יותר מהקורונה, ואני לא מדבר על כל החולים "הרגילים" שנמנעו לקבל טיפול מפחד ההדבקה. זה הרבה יותר גרוע מקורונה.
|
|
לפי הטענה שלך שאי אפשר למנוע את ההדבקה על אותו משקל בגלל שאי אפשר למנוע את כל תאונות הדרכים מותר לדרוס אדם במזיד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|