בית פורומים בחדרי חרדים

ההדבקה אצל חסידים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/7/2020 23:18 לינק ישיר 
ההדבקה אצל חסידים

אני שם לב שעיקר ההדבקה ההמונית בריכוזים חרדים היא אצל חסידים. ואני שואל למה? הרי טישים לדבריהם אין. והם טוענים שמקפידים על הכללים אז למה שם זה במאסות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 23:35 לינק ישיר 
ביום שבו כשמונים תלמידי בית מתתיהו חולים....

מסחזק כתב:
ההדבקה אצל חסידים

אני שם לב שעיקר ההדבקה ההמונית בריכוזים חרדים היא אצל חסידים. ואני שואל למה? הרי טישים לדבריהם אין. והם טוענים שמקפידים על הכללים אז למה שם זה במאסות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

נראה קצת (הרבה) מגוחך מה שכתבת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 23:38 לינק ישיר 

תזכיר לי איך קוראים לישיבה " החסידית" שנסגרה בגלל המספר ה"קטן" של הנדבקים. לך לקרית ספר ותבדוק . ברכסים ה"חסידית" ורמת שלמה בירושלים. ועוד ועוד ועוד ועוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 23:42 לינק ישיר 

מסתבר שאין כיום ישיבות ליטאיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 23:49 לינק ישיר 

לא אמרתי שאין אצל ליטאים נדבקים ודאי שיש. אבל המקרים יותר נקודתיים. בית מתתיהו זה יוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל. לעומת זאת כמעט בכל חסידות יש קבוצות גדולות של נדבקים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 23:51 לינק ישיר 

יד חסידים על העליונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 23:58 לינק ישיר 

מסחזק כתב:
לא אמרתי שאין אצל ליטאים נדבקים ודאי שיש. אבל המקרים יותר נקודתיים. בית מתתיהו זה יוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל. לעומת זאת כמעט בכל חסידות יש קבוצות גדולות של נדבקים

נשלח מהאנדרואיד שלי

למרבה הצער יש חסידויות שהזלזול שלהן בקורונה מובנה ואף מתחיל מהראש.
אך מהיכן הנתונים על הנדבקים? יש איזה פילוח של הנדבקים בירושלים, בני ברק, מודיעין עלית, ביתר עלית?

לאחר מה שקראנו על בית מתתיהו שאסרו על הבחורים להיבדק בכדי שלא יסגרו את הישיבה ויהיה ביטול תורה, אני מקווה שזו לא שיטה שמתפתחת אצל הליטאים שלא להיבדק מחשש ל"ביטול תיירא"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 00:01 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

מסחזק כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אך מהיכן הנתונים על הנדבקים? יש איזה פילוח של הנדבקים בירושלים, בני ברק, מודיעין עלית, ביתר עלית?

לאחר מה שקראנו על בית מתתיהו שאסרו על הבחורים להיבדק בכדי שלא יסגרו את הישיבה ויהיה ביטול תורה, אני מקווה שזו לא שיטה שמתפתחת אצל הליטאים שלא להיבדק מחשש ל"ביטול תיירא"

אני מבורג חזק בבית מט'ס.

לאחר שנבדקו כעשרים. באו הרבה להידבק מהם בכוונה כדי ללכת יחד ל'קאמפ'......

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 00:05 לינק ישיר 

אויר_ים כתב:
נוירולוג כתב:

מסחזק כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מבורג חזק בבית מט'ס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה נאמר ומה נדבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 00:20 לינק ישיר 

יש כמה וכמה חסידויות שקיבלו הוראה מגבוה לא ללכת להיבדק ולכן הם יוצרים מצג שווא כאילו אין אצלם נדבקים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 00:21 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אויר_ים כתב:
נוירולוג כתב:

מסחזק כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מבורג חזק בבית מט'ס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה נאמר ומה נדבר...

זה מה שקורה כשצועקים "זאב, זאב" ואין זאב

החכם רואה את הנולד ויודע מראש שלא מכניסים את הציבור למצב שטיפש לא מסוגל לצאת ממנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 01:11 לינק ישיר 

לא ידעתי שבבית מתת ובסורוצקין  לומדים  רק  חסידים  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 01:30 לינק ישיר 

הקהילתיות אצל החסידים גדולה יותר מאשר אצל הליטאים, לטוב ולמוטב. בכל אופן איפה אפשר לקבל פילוח ארצי לפי דת וגזע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 01:38 לינק ישיר 

למעשה באחד המקומות שבהם שיכנו חולי קורונה היו בשבת האחרונה מאות אנשים. והליטאים שבהם קוששו אחד לאחד למנין נוסח אשכנז. בצירוף עם בחורים ירושלמיים מזן פרושים הצליחו לארגן מנין. השאר חסידים וספרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 01:52 לינק ישיר 

חסיד_ישן כתב:
לא ידעתי שבבית מתת ובסורוצקין  לומדים  רק  חסידים  

היום כולם "חסידים". הרי גם שם רוקדים כבר על טריבונות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 06:07 לינק ישיר 

מנהשורה כתב:
למעשה באחד המקומות שבהם שיכנו חולי קורונה היו בשבת האחרונה מאות אנשים. והליטאים שבהם קוששו אחד לאחד למנין נוסח אשכנז. בצירוף עם בחורים ירושלמיים מזן פרושים הצליחו לארגן מנין. השאר חסידים וספרדים.
אפשר תיעוד מהמקום?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ההדבקה אצל חסידים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext