|
|
| נשלח ב-3/7/2020 13:09 |
|
| |
זה אכן לא באיזור של הנ"ל.
המפה דווקא תומכת בתזה שלי.
שכונת תל ארזה היא לא שכונה חסידית. קרית בעלז נמצאת בין קרית צאנז למטרסדורף - ולא שם נמצאת התחלואה לפי המפה. בניגוד לכך, היא נמצאת ברמה בינונית - בבית וגן, הר נוף, רמות.
לא במא"ש וגאולה. לכל אורך 4 החודשים. (קרית שומרי אמונים הגובלת עם מא"ש אכן ספגה כמה אסונות ה"י. ומי שמכיר את הנפשות, יודע שרובם לא חיו ולא הסתובבו בסיטמאות מא"ש בחיי היום יום. הרבנים סטאריק ואייזן מתולדות אהרן - נדבקו באיזור פורים לפני תקופת ההגבלות, כשעדיין לא ניכרו ההבדלים)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 13:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 14:56 |
|
| |
ה'פטנט' של לא להיבדק עובד רק בשכונות הומוגניות ממש, כמו רמ"א בבית שמש, בעלז, וכיו"ב, בהם החולים יכולים להתרבות באין מפריע והמדינה לא תדע רק כשזה יגיע למבוגרים, וכמעט אין כאלה בשכונות הללו.
בשכונות מעורבות זה יכול גם לעבוד הפוך, מאה נדבקים לא נבדקים, ולכן מדביקים שלש מאות, אבל מהשלש מאות הרבה כן ייבדקו כי הם מחסידות אחרת.. בסוף המספרים יצוצו ויגיע הסגר..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 15:25 |
|
| |
עליה של 11 ביממה בחולים הקשים
| יוחנןש כתב: |  | זה אכן לא באיזור של הנ"ל.
המפה דווקא תומכת בתזה שלי.
שכונת תל ארזה היא לא שכונה חסידית. קרית בעלז נמצאת בין קרית צאנז למטרסדורף - ולא שם נמצאת התחלואה לפי המפה. בניגוד לכך, היא נמצאת ברמה בינונית - בבית וגן, הר נוף, רמות.
לא במא"ש וגאולה. לכל אורך 4 החודשים. (קרית שומרי אמונים הגובלת עם מא"ש אכן ספגה כמה אסונות ה"י. ומי שמכיר את הנפשות, יודע שרובם לא חיו ולא הסתובבו בסיטמאות מא"ש בחיי היום יום. הרבנים סטאריק ואייזן מתולדות אהרן - נדבקו באיזור פורים לפני תקופת ההגבלות, כשעדיין לא ניכרו ההבדלים) |
|
אפילו לא הסתכלת במפה. נתפסת לתל ארזה שכתובה שם וגודלה אחד חלקי 30 מכל השטח האדום צהוב.
בעלזא באזור האדום ואזור גאולה מאש בצהוב שהוא חזק יותר. כל המרכז שזה שכונות חסידיות באדום צהוב. אם אתה לא מצליח לראות תבקש ממישהו שיודע לקרוא מפה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 17:56 |
|
| |
יראו עיניכם מה שאצבעותיכם מקלידות??? לא מאמינה שגם החרדים מאשימים את עצמם בקורונה כולנו יודעים שהקורונה לא הגיע ארצה על ידי חרדים וישנם כמויות של חילונים מפרי בידוד והנחיות מה השנאה העצמית הזו?? מספיק ילכלכו עליכם בתקשורת החילונית לפחות פה תגנו על עצמכם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 08:06 |
|
| |
מאוד חכם להתייחס לאזורים שלא נבדקים ולא מתייחסים ולהשוות על המפה של משרד הבריאות שמביאה מידע לפי בדיקות בחסידויות שלא מקפידים גם לא נבדקים!!! הפעם אני כחסיד מעיד על כך כי "יד החסידים על התחתונה" החסידים יצאו קטנטנים!!! לא יכולים להישמר?! ילדים קטנים?! מה ביקשו מאיתנו? מסיכה + 2 מטר + מי שחולה שיבדק ויעדכן את הסביבה לעצור את השרשרת!!! נכון יש קהילות חסידיות שמקפידות מעל ומעבר, ויש להם נדבקים! אבל תשאלו כל אחד אצלם, מי נדבק? מי בבידוד? הם יודעים! הם לא מדביקים!!! ועוד דבר הם גם יודעים מי הדביק אותם!!! כן כן בדיוק מי! לאיזה קהילה הוא משתייך וכו' כי כשנשמרים זה מאוד ברור ומאוד נקודתי!!! אני כחסיד מצהיר "יצאנו קטנים" "בושה" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 08:33 |
|
| |
| שירייי כתב: |  | יראו עיניכם מה שאצבעותיכם מקלידות??? לא מאמינה שגם החרדים מאשימים את עצמם בקורונה כולנו יודעים שהקורונה לא הגיע ארצה על ידי חרדים וישנם כמויות של חילונים מפרי בידוד והנחיות מה השנאה העצמית הזו?? מספיק ילכלכו עליכם בתקשורת החילונית לפחות פה תגנו על עצמכם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אצל החילונים הרבה פחות מקפידים על ריחוק ומסכות אבל זה לא מאורגן וממוסד !! אלפי אנשים מצטופפים במועדון ללא מסיכה אבל אין שום דבר שמקשר בניהם למעט הרצון לחגוג...אין רבע למועדון שמורה למבלים מה לעשות ..
אצל החסידים\עצניקים זה ממוסד ובהוראה מגבוה!! כאילו שלאדמו"ר יש מהלכים למעלה והוא יכול להבטיח לחסידים שלו שהם לא יחלו ....
דווקא בגלל שאני חרדי ואני רואה איך כל החרדים סביבי שומרים על הכללים חורה לי שיש כאלו שלא והם גורמים לחילול ה' נוראי !! אם החרדים לא מצליחים להבדיל בין סלונים שחור ללבן או בין ווזניץ מרכז למרכזי אז איך אתם מצפים שהחילונים יבדילו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 09:01 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  |
| שירייי כתב: |  | יראו עיניכם מה שאצבעותיכם מקלידות??? לא מאמינה שגם החרדים מאשימים את עצמם בקורונה כולנו יודעים שהקורונה לא הגיע ארצה על ידי חרדים וישנם כמויות של חילונים מפרי בידוד והנחיות מה השנאה העצמית הזו?? מספיק ילכלכו עליכם בתקשורת החילונית לפחות פה תגנו על עצמכם
|
| אצל החילונים הרבה פחות מקפידים על ריחוק ומסכות אבל זה לא מאורגן וממוסד !! אלפי אנשים מצטופפים במועדון ללא מסיכה אבל אין שום דבר שמקשר בניהם למעט הרצון לחגוג...אין רבע למועדון שמורה למבלים מה לעשות ..
אצל החסידים\עצניקים זה ממוסד ובהוראה מגבוה!! כאילו שלאדמו"ר יש מהלכים למעלה והוא יכול להבטיח לחסידים שלו שהם לא יחלו ....
דווקא בגלל שאני חרדי ואני רואה איך כל החרדים סביבי שומרים על הכללים חורה לי שיש כאלו שלא והם גורמים לחילול ה' נוראי !! אם החרדים לא מצליחים להבדיל בין סלונים שחור ללבן או בין ווזניץ מרכז למרכזי אז איך אתם מצפים שהחילונים יבדילו? |
|
כל כך חשוב לך להיראות טוב בעיני החילונים הנאורים? אז אני פה כדי לספר לך שאני אישה חסידית אצלנו לא מפחדים מהקורונה, אין את הסטרס שבגור אך שומרים על הכללים לא יצאה שום הוראה לזלזל בכללים, אלא להירגע ולהיות בשמחה אני הולכת הליכה כל ערב ומגיעה גם לאיזורים חילוניים אני היחידה שעם מסיכה כולם מסתובבים שם חשופים יושבים צמוד אחד לשני ולא שומרים על הכללים אז החסידים לא יצאו קטנים ואם חורה לך שאנחנו רגועים אז שיחר לך... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 09:07 |
|
| |
| שירייי כתב: |  |
| שירייי כתב: |  | יראו עיניכם מה שאצבעותיכם מקלידות??? לא מאמינה שגם החרדים מאשימים את עצמם בקורונה כולנו יודעים שהקורונה לא הגיע ארצה על ידי חרדים וישנם כמויות של חילונים מפרי בידוד והנחיות מה השנאה העצמית הזו?? מספיק ילכלכו עליכם בתקשורת החילונית לפחות פה תגנו על עצמכם
|
| אצל החילונים הרבה פחות מקפידים על ריחוק ומסכות אבל זה לא מאורגן וממוסד !! אלפי אנשים מצטופפים במועדון ללא מסיכה אבל אין שום דבר שמקשר בניהם למעט הרצון לחגוג...אין רבע למועדון שמורה למבלים מה לעשות ..
דווקא בגלל שאני חרדי ואני רואה איך כל החרדים סביבי שומרים על הכללים חורה לי שיש כאלו שלא והם גורמים לחילול ה' נוראי !! אם החרדים לא מצליחים להבדיל בין סלונים שחור ללבן או בין ווזניץ מרכז למרכזי אז איך אתם מצפים שהחילונים יבדילו? |
|
כל כך חשוב לך להיראות טוב בעיני החילונים הנאורים? אז אני פה כדי לספר לך שאני אישה חסידית אצלנו לא מפחדים מהקורונה, אין את הסטרס שבגור אך שומרים על הכללים לא יצאה שום הוראה לזלזל בכללים, אלא להירגע ולהיות בשמחה אני הולכת הליכה כל ערב ומגיעה גם לאיזורים חילוניים אני היחידה שעם מסיכה כולם מסתובבים שם חשופים יושבים צמוד אחד לשני ולא שומרים על הכללים אז החסידים לא יצאו קטנים ואם חורה לך שאנחנו רגועים אז שיחר לך...
|
|
תכלס חובת חבישת מסיכה ברחוב, זה דבר מטופש. מאוד קשה לצאת להליכה עם מסיכה. צריך לצמצם את חובת חבישת מסיכה רק להתקהלויות (עם אנשים זרים) ומקומות סגורים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 09:10 |
|
| |
| שירייי כתב: |  | | פלדלפי כתב: |  |
|
|
כל כך חשוב לך להיראות טוב בעיני החילונים הנאורים? אז אני פה כדי לספר לך שאני אישה חסידית אצלנו לא מפחדים מהקורונה, אין את הסטרס שבגור אך שומרים על הכללים לא יצאה שום הוראה לזלזל בכללים, אלא להירגע ולהיות בשמחה אני הולכת הליכה כל ערב ומגיעה גם לאיזורים חילוניים אני היחידה שעם מסיכה כולם מסתובבים שם חשופים יושבים צמוד אחד לשני ולא שומרים על הכללים אז החסידים לא יצאו קטנים ואם חורה לך שאנחנו רגועים אז שיחר לך... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כנראה שזה מה שקורה שלומדים רק חסידיות במקום את התורה עצמה....
לא משנה כמה חילונים מזלזלים!! ברגע שחרדי אחד מזלזל הוא עושה חילול ה' ועל זה נאמר שאין כפרה אלא מיתה!!! למדנו לא מזמן בדף הימי שת"ח שיש לו כתם על הבגד זה נחשב לחילול ה' (גם על זה החסידים לא מקפידים...)
כל אחד כזה שלא מקפיד בנוסף על חילול ה' גם אחראי על סגירת הבתי כנסת והישיבות !!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 09:12 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| שירייי כתב: |  |
|
|
כל כך חשוב לך להיראות טוב בעיני החילונים הנאורים? אז אני פה כדי לספר לך שאני אישה חסידית אצלנו לא מפחדים מהקורונה, אין את הסטרס שבגור אך שומרים על הכללים לא יצאה שום הוראה לזלזל בכללים, אלא להירגע ולהיות בשמחה אני הולכת הליכה כל ערב ומגיעה גם לאיזורים חילוניים אני היחידה שעם מסיכה כולם מסתובבים שם חשופים יושבים צמוד אחד לשני ולא שומרים על הכללים אז החסידים לא יצאו קטנים ואם חורה לך שאנחנו רגועים אז שיחר לך...
|
|
תכלס חובת חבישת מסיכה ברחוב, זה דבר מטופש. מאוד קשה לצאת להליכה עם מסיכה. צריך לצמצם את חובת חבישת מסיכה רק להתקהלויות (עם אנשים זרים) ומקומות סגורים.
|
|
מסכימה לחלוטין אך מאחר ואני אישה חרדית, אני לא רוצה לגרום לחילול השם ולא רוצה שחס וחלילה יאשימו חסידויות אחרות כי "הם" לא מבדילים בין חסידויוח... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 09:18 |
|
| |
לא יודעת מי אתה ומה אתה אבל כל הפגנות הפלג ודומיהם לא מוסיפים קידוש השם והבואש אולי לא נחשב לכתם, אבל לא תענוג גדול לשבת באוטובוס שיש שם כמה עם ריח בואש אז די להתבטא בצורה הרדודה והקנאית הזו (אגב, רוב החסידים שאני מכירה, נקיים ומתוקתקים וממש מגוכך להכליל קהילה כנקיה או לא נקיה, גם אצל החילנים הקדושים יש מוזנחים...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 12:00 |
|
| |
ישנו רבי ולא אומר מיהו, שמתייחס בזלזול להנחיות, ומכנה בלגלוג את המסיכות, גערער לבוש.
לו יכולתי, הייתי משנע אותו אל קברי מתי הקורונה ואל היתומים שלהם, שיראה במו עינו הפוזלות, את מה שהמגפה הזאת מעוללת.
איפה האחריות???
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 12:06 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | ישנו רבי ולא אומר מיהו, שמתייחס בזלזול להנחיות, ומכנה בלגלוג את המסיכות, גערער לבוש.לו יכולתי, הייתי משנע אותו אל קברי מתי הקורונה ואל היתומים שלהם, שיראה במו עינו הפוזלות, את מה שהמגפה הזאת מעוללת.איפה האחריות??? |
|
אמהלההה אני בהלם מהשפה רק מקווה שאלוקים לא ישנע אותך לבית קברות מתחת למצבה על עצם הדיבור ואני פורשת סופית מהפורום המגעיל הזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 13:40 |
|
| |
| שירייי כתב: |  | | גרשום כתב: |  | ישנו רבי ולא אומר מיהו, שמתייחס בזלזול להנחיות, ומכנה בלגלוג את המסיכות, גערער לבוש.לו יכולתי, הייתי משנע אותו אל קברי מתי הקורונה ואל היתומים שלהם, שיראה במו עינו הפוזלות, את מה שהמגפה הזאת מעוללת.איפה האחריות??? |
|
אמהלההה אני בהלם מהשפה רק מקווה שאלוקים לא ישנע אותך לבית קברות מתחת למצבה על עצם הדיבור ואני פורשת סופית מהפורום המגעיל הזה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מצטרף למחאה. גם כאשר כועסים מאוד, יש לשמור על שפה מכובדת!
ולשיריי הרוב כאן שומרים על שפה מכובדת. לא צריך לפרוש בגלל שנתקלת בתגובה אחת לא מכובדת. אפשר גם ללמד זכות, כי יש זעם עצום בציבור החרדי כלפי חסידויות וקבוצות מסוימות. אני שומע את זה כל הזמן. אז לפעמים מישהו מתפוצץ ויוצא לו בסגנון לא מכובד. זה כמובן לא מוצדק ולא ראוי.
|
|
|
|
|