| נשלח ב-3/7/2020 17:12 |
|
| |
חתונה בעידן הקורונה
מותר לחתן להתאחד עם הכלה ?... או שצריך בידוד שבועיים לפני או שבועיים אחרי, ואז אולי הם הופכים למשפחה גרעינית ?... או אולי מותר/אסור/רק עם היתר/רק עם מסיכה ומרחק 2 מטר ?.... ועוד משהו, הרי אצל חרדים יש אולם לגברים ואולם לנשים, אז אולי לחרדים מותר שיהיה כפול מוזמנים מהמותר, כלומר פעמיים חמישים ? תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 00:28 |
|
| |
שאלה מעניינת. לזוג עצמו אם הוא צעיר אז גם כך יש פחות בעיה. אגב היית רוצה להתחתן בחתונה קורונה או חתונה מפוארת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 00:46 |
|
| |
| רציף כתב: |  | מותר לחתן להתאחד עם הכלה ?... או שצריך בידוד שבועיים לפני או שבועיים אחרי, ואז אולי הם הופכים למשפחה גרעינית ?... או אולי מותר/אסור/רק עם היתר/רק עם מסיכה ומרחק 2 מטר ?.... ועוד משהו, הרי אצל חרדים יש אולם לגברים ואולם לנשים, אז אולי לחרדים מותר שיהיה כפול מוזמנים מהמותר, כלומר פעמיים חמישים ? תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אהיה כנה, לא ממש הבנתי את השאלה הראשונה.. אשמח שתסביר... לגבי האולם- אם מדובר באולם נפרד- אין בעייה... אבל ברגע שהמחיצה לא אוטמת לגמרי, ומפרידה לגמרי בין הנשים לגברים- זה נחשב כאולם אחד..
לכן, יש אולמות ששמו קירות ניידים שחילקו את האולם הגדול לכמה אולמות קטנים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 17:54 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
שאלה מעניינת. לזוג עצמו אם הוא צעיר אז גם כך יש פחות בעיה. אגב היית רוצה להתחתן בחתונה קורונה או חתונה מפוארת?
|
|
אני מעדיף חתונה קטנה, עם פחות אנשים ופחות ריקודים, עדיף מוארת עם אור נרות. אז עכשיו יש הזדמנות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 17:58 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | מותר לחתן להתאחד עם הכלה ?... או שצריך בידוד שבועיים לפני או שבועיים אחרי, ואז אולי הם הופכים למשפחה גרעינית ?... או אולי מותר/אסור/רק עם היתר/רק עם מסיכה ומרחק 2 מטר ?.... ועוד משהו, הרי אצל חרדים יש אולם לגברים ואולם לנשים, אז אולי לחרדים מותר שיהיה כפול מוזמנים מהמותר, כלומר פעמיים חמישים ? תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אהיה כנה, לא ממש הבנתי את השאלה הראשונה.. אשמח שתסביר... לגבי האולם- אם מדובר באולם נפרד- אין בעייה... אבל ברגע שהמחיצה לא אוטמת לגמרי, ומפרידה לגמרי בין הנשים לגברים- זה נחשב כאולם אחד..
לכן, יש אולמות ששמו קירות ניידים שחילקו את האולם הגדול לכמה אולמות קטנים... |
|
בעידן הקורונה יש בעיה של התדבקות בנגיף לא עלינו, אז השאלה היא ממתי החתן והכלה נקראים משפחה גרעינית, והם יכולים להעביר אחד לשני מיץ תפוזים לדוגמה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 18:41 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | מותר לחתן להתאחד עם הכלה ?...או שצריך בידוד שבועיים לפני או שבועיים אחרי, ואז אולי הם הופכים למשפחה גרעינית ?...או אולי מותר/אסור/רק עם היתר/רק עם מסיכה ומרחק 2 מטר ?....ועוד משהו, הרי אצל חרדים ישאולם לגברים ואולם לנשים,אז אולי לחרדים מותר שיהיה כפול מוזמנים מהמותר, כלומר פעמיים חמישים ?תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אהיה כנה, לא ממש הבנתי את השאלה הראשונה.. אשמח שתסביר...לגבי האולם- אם מדובר באולם נפרד- אין בעייה... אבל ברגע שהמחיצה לא אוטמת לגמרי, ומפרידה לגמרי בין הנשים לגברים- זה נחשב כאולם אחד..לכן, יש אולמות ששמו קירות ניידים שחילקו את האולם הגדול לכמה אולמות קטנים... |
|
בעידן הקורונה יש בעיה של התדבקות בנגיף לא עלינו, אז השאלה היא ממתי החתן והכלה נקראים משפחה גרעינית, והם יכולים להעביר אחד לשני מיץ תפוזים לדוגמה ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ממעמד החתונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2020 21:33 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | מותר לחתן להתאחד עם הכלה ?...או שצריך בידוד שבועיים לפני או שבועיים אחרי, ואז אולי הם הופכים למשפחה גרעינית ?...או אולי מותר/אסור/רק עם היתר/רק עם מסיכה ומרחק 2 מטר ?....ועוד משהו, הרי אצל חרדים ישאולם לגברים ואולם לנשים,אז אולי לחרדים מותר שיהיה כפול מוזמנים מהמותר, כלומר פעמיים חמישים ?תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אהיה כנה, לא ממש הבנתי את השאלה הראשונה.. אשמח שתסביר...לגבי האולם- אם מדובר באולם נפרד- אין בעייה... אבל ברגע שהמחיצה לא אוטמת לגמרי, ומפרידה לגמרי בין הנשים לגברים- זה נחשב כאולם אחד..לכן, יש אולמות ששמו קירות ניידים שחילקו את האולם הגדול לכמה אולמות קטנים... |
|
בעידן הקורונה יש בעיה של התדבקות בנגיף לא עלינו, אז השאלה היא ממתי החתן והכלה נקראים משפחה גרעינית, והם יכולים להעביר אחד לשני מיץ תפוזים לדוגמה ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ממעמד החתונה... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2020 00:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
אתה מתכוון מבחינה חוקית?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2020 00:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2020 01:51 |
|
| |
לדעתי מיום החתונה כבר... אם לא לפני.. אולי כבר מהאירוסין.. בא, הם חייבים להיפגש מתי שהוא לצורך סידורים וכו' וכו'..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 01:46 |
|
| |
בס"ד אני חושבת שרק אחרי 14 יום בבידוד משותף הם נהפכים לזוג מאושר 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2020 02:35:27
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 13:46 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד אני חושבת שרק אחרי 14 יום בבידוד משותף הם נהפכים לזוג מאושר 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2020 02:35:27 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 17:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 17:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד תמיד כשיש ספקות...הולכים לפי דעתי  |
|
הדיעה של סטאטית נשמעת לי יותר טוב, בכל מקרה עם נמצא שיש למי מבן הזוג קורונה, אז נעשה אז בידוד, מה בוער ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 18:34 |
|
| |
בס"ד מה בוער?ככה אתה חוסך את מאמץ הנסיעה ל7 ברכות בכל מיני חורים...  אם הולכים לפי הפסק שלי?נחים טוב בבידוד בצימר יפה ופסטורלי, עם ארוחות מפנקות עד הדלת. וזהו 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2020 18:56:22
|
|
|
|
|