|
|
| נשלח ב-7/7/2020 14:50 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
כותרת לא מוצלחת. "בעיית הרווקות" כאילו הרווקות זה קורונה שצריך למגר, אולי בכלל יקימו מחנות ריכוז לרווקים.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד אולי באמת עדיף שכך  יעשו איתנו המתת חסד...ויחסכו מאיתנו את "צער הרווקות והחיפושים המתישים" או שבכלל רק נחיה בצריפים,בהסגר... אף אחד לא יעסוק בקריירה,אלא בעבודות כפיים בשדה בצוותים מעורבים וכך באופן טבעי יתפתחו שם המון סיפורי רומן כפי שאכן קרה באושוויץ  תקשיב עליתי על השיטה הבטוחה והיעילה ל"פיתרון הסופי" שלנו...  האם תרצה להקים איתי מחנות ריכוז כאלו? נתחלק ברווחים חצי-חצי, מבטיחה לא לריב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 15:37 |
|
| |
בס"ד נכון.בצריפים... אבל היו מחנות שהיה ניתן לשוחח ולהפגש עם בחורים, מהצריפים הסמוכים;)... כך ראיתי בסרטים על השואה  בכל מקרה לפחות בזמן השיחרור ע"י הרוסים/האמריקאים, עד שמצאו להם פיתרון הם שמו אותם באותן מחנות ומפורסם שהיו שם הרבה חתונות שמחות  זה לדעתי ה"פיתרון הסופי" צריפים קסומים,הצופים לנוף הגלילי.נעשה להם ערבי כיף וחוויה. קומזיץ בלילה. סדנאות אומנותיות יחדיו. אוכל ברמה. שירות v.i.p- של סטייליסטיות הבית, שיסדרו את הבחורות לפני הפגישה. סוללת מאפרות,תסרוקניות וחדרי הלבשה עם ביגוד מיוחד, שמותאם בדיוק לכל בחור/ה. יהיו הרצאות מרתקות על זוגיות והבנת הזכר/הנקבה. כמובן הפרדה בחדרי שינה ושדכנית מקשרת,לחוששים להתחיל עם בחורה בשטח וכמובן כדי שהשידעך יתבצע בצניעס... יהיה כמובן את חדר ה"יודנראייט הראשי"- הפסיכולוג- קאוצ'ר, שיעבוד על קידום השידעך וסוללת יועצים לליווי צמוד של כל סיפור רומן  רק לאחר סגירת השידוך הזוג ישוחררו מהמחנה/שנציע שירות "חתונת אקספרס" תוך שבוע-שבועיים, למניעת לבטים וביטולי שידוך מיותרים 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2020 16:05:43
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 19:49 |
|
| |
בס"ד חשוב לציין  ל50 הנרשמים החדשים למחנות... זמר מיוחד לחתונה+רקדנים, על חשבון הבית...   
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2020 19:50:19
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 20:02 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | אבל היו מחנות שהיה ניתן לשוחח ולהפגש עם בחורים, מהצריפים הסמוכים;)...
כך ראיתי בסרטים על השואה  |
|
אולי בגטו, נראה לך שהנאצים ימ"ש דאגו להפסקת פטפוטים? בקושי אולי יכלו להגניב מילה כשעברו במקרה ליד הגדר (המחושמלת)..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 20:03 |
|
| |
נראה לי פספסת את הפואנטה, עם תנאים כאלה למה שירצו לעזוב את המקום ולהקים בית משלהם?
(או שאת תמיד מתארת כל דבר כאילו היו לקוח מסרט של דיסני. מעניין איך נראה תיאור של גהינום אצל חייכנית: "במערת הכניסה כמה שדונים מסורקים למשעי עם חניתות זהב מבריקות, וברקע מפלי לבה גועשים על מדרונות צוקי העזאזל שבצמרתו יושב השטן על כס מלכותו המעוטר בגולגלות, מאזין בדממה לצעקות החורכות את החושך המוחלט..")
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 20:05 |
|
| |
בס"ד אדם,אל דאגה אצלי המחנות עם הפסקת פטפוטים,הכוללים בר משקאות,גלידות וקינוחים על חשבון הבית    מהר/ו להירשם מס' המקומות מוגבל! 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2020 20:07:46
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 20:11 |
|
| |
כל משתתף מקבל 252 גרגירי פופקורן על חשבון הבית.. אוריאל מיקרופון ירצה על מיזם חדשני שנקרא שידוכים בשיטת הפיצוחים..
בתתימן תחלק ארטיקים וצולנט לכל מי שירקוד יפה, סטאטית תנחה את האירוע, חייכנית תארגן שידוכים..
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/07/2020 20:12:08
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 20:11 |
|
| |
בס"ד כן יתכן שכך... בגטו וורשא ועוד  לא בטוח שהגדרות היו מחושמלים, יתכן שזה היה חשמל סטטי שעבר דרך העיניים, כשהבחורה "חישמלה" את הגבר מעבר לגדר... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2020 20:14:53
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 20:23 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | נראה לי פספסת את הפואנטה, עם תנאים כאלה למה שירצו לעזוב את המקום ולהקים בית משלהם?
(או שאת תמיד מתארת כל דבר כאילו היו לקוח מסרט של דיסני. מעניין איך נראה תיאור של גהינום אצל חייכנית: "במערת הכניסה כמה שדונים מסורקים למשעי עם חניתות זהב מבריקות, וברקע מפלי לבה גועשים על מדרונות צוקי העזאזל שבצמרתו יושב השטן על כס מלכותו המעוטר בגולגלות, מאזין בדממה לצעקות החורכות את החושך המוחלט..") |
|
בס"ד חחחחחח הצחקת אותי חחח  ישלך דמיון פורה יותר ממני מסתבר חחח  אצלי אין צעקות בגהינום אלא "קול אנחה חרישי לקול שכשוך המים במעיין הקסום שלצידו"  תראה מחנות ה"פיתרון הסופי למציאת אהבה"- יעלו סכום מסויים של דינרים(;.כך שהם ישתדלו להזדרז למצוא  ויהיו גם "עונשים" לאלה שלמרות התשלום, נשארים הם עד בלי די...הללו יצטרכו להיות החונכים והמדריכים למצטרפים החדשים  בכל מקרה ,לדעתי,כשהאדם מוצא את שאהבה נפשו, הוא בד"כ נמשך לחברים בסטטוס שלו...כך שהוא ימהר להינשא ולעזוב את מתחם המחנה מתוך שמחה וטוב לבב 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2020 20:30:55
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 20:49 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
כל משתתף מקבל 252 גרגירי פופקורן על חשבון הבית.. אוריאל מיקרופון ירצה על מיזם חדשני שנקרא שידוכים בשיטת הפיצוחים..
בתתימן תחלק ארטיקים וצולנט לכל מי שירקוד יפה, סטאטית תנחה את האירוע, חייכנית תארגן שידוכים..
תוקן על ידי רציף ב- 07/07/2020 20:12:08 |
|
בס"ד חחחחחח אהבתי  ומה יהיה תפקידך בכח?לצאת כל יום לדייט,עם בחורה מצריף אחר  ? או שתרצה עוד תפקיד? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 21:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 22:08 |
|
| |
בס"ד חחח נשמע שכבר ביקרת שם לפחות פעם אחת  יש את גהינום השלג...כך שניתן להגניב לגהינום האש חתיכת קרח,להמיס לחום הלבה הגועשים ולשתות לרוויה  תגיד אדם, אם היינו בגטו וורשא,לוחמים באומץ נגד הגרמנים ימ"ש, יחדיו...זורקים רימונים,אני מבריחה נשק בתיק הקש התמים שלי ועוד ועוד פעולות חשאיות.... היית לוחם איתי עד הסוף(וכמובן מגן עלי;)) או בורח להסתתר בביובים?;)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2020 22:55:04
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2020 01:26 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| גרושי כתב: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד תודה רבה...כל הכבוד על המיזם  ולמי שאין פייסבוק?יש דרך אחרת להתחבר? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/07/2020 20:36:45 |
|
חברים, אם תראו בימים הקרובים אחת שהולכת עם 'חכה' ברחוב תדעו שהיא בדרך לפייסבוק. |
|
בס"ד חחחח יפה רציף! גדלת!חוש ההומור שלך משתפר מיום ליום  אולי יותר נכון עם השלט "חכה אני עדיין לא מוכנה לגמרי..."  |
|
גרושי כתב את זה
|
|
|
|
|
|
|