|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:37 |
|
| |
וואו אדם מרתק מה שהבאת.... מעלה הרבה נקודות למחשבה ... אולי גם הקורונה תגרום לאנשים להתחתן ... מי יודע ??
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:39 |
|
| |
בתתימן
[quote]
בס"ד מדי פעם ניתן את המיקרופון לאחד שמאד רוצה לכבוש את ליבה של העלמה... וישיר לה שיר מיוחד...   אחלה שיר -עאישה , יש לו איזה קאבר חרדי... צריכה להיזכר איזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:43 |
|
| |
חייכנית , אם ניצול שואה היה קורא את ההודעות שלך הוא היה מתפלץ. השואה הייתה זוועה שאין שנייה לה ... לא כדאי בכלל להמשיל שום דבר למה שהיה שם ... ובחתונות שם לא הייתה הרבה שמחה מה שבטוח , אף אחד לא ידע מה ילד יום , אם מי שהתחתנת איתו היום לא ימות מחר , אם התינוק שילדת ישרוד .. קשה לדבר על זה אפילו....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:47 |
|
| |
בס"ד ו...כמובן נשתדל שכל אחד ימצא את זיווגו במחנה הקסום הזה...   לזוג המאושר,נציע את השירות המיוחד של "חתונת אקספרס", אותה נחוג באולם המרכזי של המחנה  ... עם זמרי הבית שישמחו ויקפיצו את הזוג המאושר,משפחתם ואורחי המקום,עד לב השמים בעז"ה   הייתם רוצים להשתתף במיזם מיוחד כזה?  נ.ב כמובן שתוכלו לתת רעיונות חדשים לעוד דברים שהייתם רוצים שיהיו,אם היה מיזם כזה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:30:51
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:49 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חייכנית , אם ניצול שואה היה קורא את ההודעות שלך הוא היה מתפלץ. השואה הייתה זוועה שאין שנייה לה ... לא כדאי בכלל להמשיל שום דבר למה שהיה שם ... ובחתונות שם לא הייתה הרבה שמחה מה שבטוח , אף אחד לא ידע מה ילד יום , אם מי שהתחתנת איתו היום לא ימות מחר , אם התינוק שילדת ישרוד .. קשה לדבר על זה אפילו.... |
|
בס"ד צודקת...אבל אדם נתן את הרעיון של מחנה ריכוז... אז לקחתי רק את הטוב שהיה שם...  גם בגטאות היו מופעים בערב,שירים וריקודי טאנגו...תחקרו על כך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:52 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | מה המטרה עם כל ההודעות והתיאורים האלה? זילות במושג מחנה ריכוז? או שאף פעם לא שמעת על אירועים לפנויים-פנויות? |
|
בס"ד אתה לקחת אתזה כמשהו רע. רציתי להראות שזלא כזה רע לעשות חוויה מתקנת ולקחת רק את הטוב עבור הרווקים והרווקות שיתכן שזה הפיתרון הסופי שלהם  בערבי פנויים פנויות,זה בד"כ יום/יומיים! המיזם שזרקת ואני פיתחתי זה ארוך וחותמים על לפחות חודש במחנה(כך שזה מזכיר מחנה ריכוז)...כך שלא היה מיזם כזה מעולם! 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 02:53:03
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:41:16
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:54 |
|
| |
גטאות זה לא מחנות ריכוז, והשתמשתי בביטוי הזה כדי להדגיש את הסלידה שלי מהגדרת הרווקים כ"בעייה שדרושה מיגור". להתחיל לקחת מושגים מהשואה ולתת להם נופך ציורי וקסום זה לא מצחיק, סורי..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:55 |
|
| |
בטח לא בערב י"ז תמוז וימי בין המצרים..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 02:55 |
|
| |
בס"ד אבל אם זה פוגע ברגשותיך?למרות שזה היה אמור לפגוע ברגשותיי יותר...כי ישלי הרגשה פנימית,שהייתי בגילגול קודם בשואה  אז מתנצלת. אמחק את התואר "מחנה ריכוז"... אבל אשמח לשמוע שאתה בכללית, מחבב את התוכניה הזו
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:17:35
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 03:03 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | בטח לא בערב י"ז תמוז וימי בין המצרים.. |
|
בס"ד בסיידר בסיידר!צודק  נראה לי אותך הייתי זורקת בטוח לבריכה שם...לשחרר אותך קצת(עם מקל כמובן...אסור לגעת  ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 03:15 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | מה זה המלון הזה חייכנית ?? זה נראה ממש טוב אבל עושים שם חתונות ?? |
|
בס"ד נכון...מקום מהמם ופסטורלי,אי אפשר להאמין שנוף כזה קיים בארץ  עושים שם חתונות? נעשה בעז"ה  צריך לשכנע את אדם שישקיע במיזם...הוא בד"כ עושה בעיות עם המימון 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:15:25
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 03:19 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חייכנית , אם ניצול שואה היה קורא את ההודעות שלך הוא היה מתפלץ. השואה הייתה זוועה שאין שנייה לה ... לא כדאי בכלל להמשיל שום דבר למה שהיה שם ... ובחתונות שם לא הייתה הרבה שמחה מה שבטוח , אף אחד לא ידע מה ילד יום , אם מי שהתחתנת איתו היום לא ימות מחר , אם התינוק שילדת ישרוד .. קשה לדבר על זה אפילו.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 03:24 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]
בס"ד מדי פעם ניתן את המיקרופון לאחד שמאד רוצה לכבוש את ליבה של העלמה... וישיר לה שיר מיוחד...   אחלה שיר -עאישה , יש לו איזה קאבר חרדי... צריכה להיזכר איזה... |
|
בס"ד חחח תודה מתוקה  מי יודע אולי ביום מן הימים כשאחייה בצפון עם בן זוגי, אולי אנסה בעז"ה לעשות מיזם מיוחד כזה באמת 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 03:42:53
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:15 |
|
| |
אדם , אם אפשר שאלה ... ? נגיד אתה בתור בחור "גאון" , כמה חשוב לך שהבחורה תהיה באותה רמה שכלית כמוך , שתדע לפחות חלק מהדברים שאתה יודע ... או שזה לא חשוב לך בכלל....
|
|
|
|
|