|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:17 |
|
| |
נגיד אני , חשוב לי מאד שהבחור יהיה יותר חכם ממני .. אני לא יודעת מה אני אעשה אם בחור שהוא פחות .. ממש מטריד אותי הקטע הזה ..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:40 |
|
| |
חחחח זה ברור שאתה גאון... אין לי ספק בנושא .. גם אותי רדידות מוציאה מדעתי , הייתי השבוע בחברת כמה בנות שכל מה שהם דיברו עליו היה בדיחות על הלק / התיק / הבגדים ... משעמם נורא....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:43 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | אדם , אם אפשר שאלה ... ? נגיד אתה בתור בחור "גאון" , כמה חשוב לך שהבחורה תהיה באותה רמה שכלית כמוך , שתדע לפחות חלק מהדברים שאתה יודע ... או שזה לא חשוב לך בכלל....
|
|
אני גאון מאובחן:) בהתחלה חשבתי וגם ככה אמרו לי שזה לא מאוד משנה כי לא באמת יושבים עם הבחורה ודנים על נושאים שעומדים ברומו של עולם. באמת יש בחורים נורא חכמים שזה פחות מפריע להם. אני אישית גיליתי שעם בחורות פחות חכמות זה פשוט לא הולך, הן משעממות אותי. כיום אני מחפש בחורות חכמות מעל הממוצע וזה בדרך כלל הולך טוב ופחות משעמם. אני לא מחפש בנות יותר ממני כי פשוט אין:) הכי אני אוהב לצאת עם בנות גאונות שהן כבר מיואשות מלמצוא מישהו יותר חכם מהן ואז הן רואות את האור, בי:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:44 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | נגיד אני , חשוב לי מאד שהבחור יהיה יותר חכם ממני .. אני לא יודעת מה אני אעשה אם בחור שהוא פחות .. ממש מטריד אותי הקטע הזה .. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 13:02 |
|
| |
בתתימן
[quote] | בתתימן כתבה: |  | נגיד אני , חשוב לי מאד שהבחור יהיה יותר חכם ממני .. אני לא יודעת מה אני אעשה אם בחור שהוא פחות .. ממש מטריד אותי הקטע הזה .. |
|
מטריד? את יוצאת כבר עם בחורים לא?
מטריד אותי כי הבחורים שנפגשתי איתם היו פחות חכמים ממני , זה מטריד אותי כי אני לא יודעת אם זה משהו שאני צריכה להתפשר עליו .. כי יש עוד דברים שחשובים לי... מסובך..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 13:23 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 13:25 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
[quote]| בתתימן כתבה: |  | נגיד אני , חשוב לי מאד שהבחור יהיה יותר חכם ממני .. אני לא יודעת מה אני אעשה אם בחור שהוא פחות .. ממש מטריד אותי הקטע הזה .. |
|
מטריד? את יוצאת כבר עם בחורים לא?
מטריד אותי כי הבחורים שנפגשתי איתם היו פחות חכמים ממני , זה מטריד אותי כי אני לא יודעת אם זה משהו שאני צריכה להתפשר עליו .. כי יש עוד דברים שחשובים לי... מסובך.. |
|
לא יודע מה לענות. לדעתי השידוכים זה מיקרו קוסמוס של הנישואין. משהו שמפריע לך בפגישות יפריע הרבה מאוד בנישואין. משהו שאת אוהבת בפגישות, תאהבי מאוד בנישואין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 13:43 |
|
| |
אני לא חושבת שיש בעיה אם הגבר הוא רופא והאישה גננת .. אולי אם האישה היא רופאה והגבר עובד בשירות לקוחות זה קצת בעיה ...
הבעיה שלי שאני מסוגלת לאבד את השכל ולקחת מישהו פחות חכם ממני ואחכ זה יכול לגרום לי לא לכבד אותו מספיק ...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:19 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | אני לא חושבת שיש בעיה אם הגבר הוא רופא והאישה גננת .. אולי אם האישה היא רופאה והגבר עובד בשירות לקוחות זה קצת בעיה ...
הבעיה שלי שאני מסוגלת לאבד את השכל ולקחת מישהו פחות חכם ממני ואחכ זה יכול לגרום לי לא לכבד אותו מספיק ... |
|
אישית קשה לי לצאת עם בחורה בעבודה משעממת. אולי בגלל שהעבודה שלי כל כך טובענית ווורוקהולית אז אני צריך מישהי שכשאחזור נהייתה היא תבין את הניצוץ בעיניים. אבל מניח שזה תלוי בבחורה. אגב אם את רואה בחוכמה ערך מרכזי אצלך אז לא ממליץ לך לצאת עם בחור פחות חכם כי כמו שאמרת, בהמשך פחות תעריכי אותו. זה באמת בעיה אצל הרבה בנות חכמות שהן צריכות בנים מאוד חכמים אבל הבנים החכמים יכולים לצאת גם עם הרבה בנות פחות חכמות. אותה בעיה יש לבנות גבוהות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:28 |
|
| |
נראה לי התכוונת שהעבודה שלך תובענית .. אבל יכול להיות גם טובענית  אני ממש מבינה את הקטע הזה שאתה רוצה שהיא תבין את סגנון העבודה שלך .... שתוכלו לשתף אחד את השני בחוויות מהעבודה .. גם אני הייתי רוצה את זה .. אבל כנראה שבסוף אני אקח מישהו לומד ....
סתם מעניין איזה סוג עבודה אתה עובד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:43 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | נראה לי התכוונת שהעבודה שלך תובענית .. אבל יכול להיות גם טובענית  אני ממש מבינה את הקטע הזה שאתה רוצה שהיא תבין את סגנון העבודה שלך .... שתוכלו לשתף אחד את השני בחוויות מהעבודה .. גם אני הייתי רוצה את זה .. אבל כנראה שבסוף אני אקח מישהו לומד ....
|
|
חחח תיקון של מקלדת גוגל. אני מניח שאת ממחשב לא? אני עובד בתחום המחשבים. במה את עובדת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:45 |
|
| |
בתתימן
[quote] | בתתימן כתבה: |  | נראה לי התכוונת שהעבודה שלך תובענית .. אבל יכול להיות גם טובענית  אני ממש מבינה את הקטע הזה שאתה רוצה שהיא תבין את סגנון העבודה שלך .... שתוכלו לשתף אחד את השני בחוויות מהעבודה .. גם אני הייתי רוצה את זה .. אבל כנראה שבסוף אני אקח מישהו לומד ....
|
|
חחח תיקון של מקלדת גוגל. אני מניח שאת ממחשב לא? אני עובד בתחום המחשבים. במה את עובדת?
כן גם אני חחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:49 |
|
| |
|
|
|
|