למה אני לא מתרגש כמוכם?
כי אני כל הזמן עוטה מסכה .
וגם היום כשראיתי שוטרים ופקחים לידי לא התרגשתי בכלל.
תשימו מסכות ונגמר הסיפור. לא מבין על מה ההתעקשות שלכם. מצידי שיהיה קנס גם אלף ו2000 .הכל טוב.
גם אני שם מסכה כל היום וכך צריך לנהוג.
אבל מה זה קשור להשתוללות עם קנסות ואכיפה מופקרת???
אולי שייתנו גם 10000 כי אתה שם מסיכה??
על מידתיות שמעת?? או שאתה מאלה שסוברים שעל שוד מזויין צריך לתת עבודות שירות ,ועל הליכה ללא מסיכה צריך להרוג מצד רודף? ( כמו שפורסמו דברי ליצנות כאלה לאחרונה)
מילא אם הייתה לנו משטרה מתורבתת עוד היה אפשר לומר שמי שלא אשם לא ייקנסו אותו
אבל אתה נולדת אתמול?? איפה אתה חי??
אתה לא יודע שיש לנו משטרה של ערסים לא מתורבתים שככל שאתה מפקיד בידיהם כוח ועוצמה הם נהיים יותר גרועים??
ולצערי בימים האחרונים מתפרסמים לא מעט פרסומים המאששים את זה.
אתה לא מבין שאם תתן להם לגבות 2000 שח הם יתחילו לארוב לך בחצר , ומספיק שתוציא את האף מהמרפסת ללא מסיכה ייקנסו אותך??
אתן לך דוגמא פשוטה למשל, לפי התקנות מי שהעסוק בעשיית ספורט לא צריך לשים מסיכה,
אתה רוצה לעמוד כל יום ולהתווכח עם שוטרים שלא יודעים קרוא וכתוב, האם אתה באמצע ספורט או במרחב ציבורי???
ואגב, אין מדינה מערבית מתוקנת שרודפת אזרחים ברחובות שייעטו מסיכה עם קנסות גבוהים ושימוש באלימות. ( אגב, שוטר שניגש אילך ברחוב כשאתה הולך יחידי ושואל אותך איפה המסיכה, הוא פשוט מהווה בסיטואציה הזו גורם סיכון להדבקה, כי לא ידוע על מקרה אחד שמישהו הלך ברחוב לבדו ללא מסיכה והדביק מישהו אחר, זה ממש כמו השוטרים שעומדים עם הרכב על מעבר חצייה ונותנים דוח על אי חגירת חגורת בטיחות ,כשמבחינת הסטטיסטיקה המעשה הזה הוא הרבה יותר מסוכן מכך שלא חגרת חגורת בטיחות)
נהיה פה בית משוגעים מיום ליום,, אנחנו המדינה המערבית עם הכי הרבה חוקים פליליים ותקנות, אתה לא מבין שכל תקנה ותקנה מגבילה את חירותך ומובילה לדיקטטורה??
והנתינים והעבדים זועקים כחבורת אידיוטים לפקידי הממשל " הבו לנו קנסות" ,, הבו לנו תקנות , תדפקו אותנו, תגבילו אותנו, אכן, חיים טובים...
נשלח מהאנדרואיד שלי