בית פורומים בחדרי חרדים

אטימות של שוטרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2020 17:46 לינק ישיר 
אטימות של שוטרים

שוטרים אטומים נטפלים לילדים בלי מסיכה

מחזק את הקונספציה איזה סוג אנשים הולכים להיות שוטרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 17:54 לינק ישיר 

למה קונספציה? מי הולך להיות שוטר בשכר מינימום ומשמרות לילה? פצועים ללא השכלה וללא עתיד... 
חבורת בבונים... הכי גרוע זה לפגוע בכבוד של השוטר ... כי זה הדבר היחיד שיש לו.. 

כולנו ראינו מה קרה עם כל הניצבים בשנים האחרונות ... לאיפה שלחו את הידיים והלשון 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 17:54 לינק ישיר 

כל הכבוד למסריטים ולאלו ש"העיפו" את השוטרים!
הלוואי שיתעללו ככה גם בילדות של השוטרים (רק כדי שהם ירגישו מה זה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 17:58 לינק ישיר 

תופעת לוואי אחת מני רבות בהענקת כח אכיפה לשוטרים.

לא שייך ואי אפשר לכוף על הציבור דברים כאלו, וזה מה שקורה כשגוזרים גזירה שאי אפשר לעמוד בה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:02 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
תופעת לוואי אחת מני רבות בהענקת כח אכיפה לשוטרים.

לא שייך ואי אפשר לכוף על הציבור דברים כאלו, וזה מה שקורה כשגוזרים גזירה שאי אפשר לעמוד בה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מסכים אתך שבמקום לנקוט ב"ישראבלוף" ולחייב באופן גורף מסיכות בכל רגע, מה שמוביל לרדיפה אחרי ילדות בנות 10 ששותות ברד ברחוב, עדיף היה להתמקד במקומות סגורים וכמובן להסביר את זה לציבור...
אני מקווה שלא תהיה טראומה לילדה מהסיפור ההזוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:05 לינק ישיר 

נורא ואיום.לראות ולחשוב שזה רק סרט דרמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:12 לינק ישיר 

אלו שיושבים כמו פריצים בכנסת ומחליטים על הקנסות והאכיפה, הם ורק הם אשמים במצב הזה!

מי שמעניק לשוטרים את היכולת לאכיפה, רק אליהם אפשר וצריך לבוא בטענות!

שמישהו יעביר את זה לערוצי התקשורת שישדרו את זה בפריים טיים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:13 לינק ישיר 

גועל נפש!
נראה אותם גיבורים ברחובות תל הביב, שעמוסים בהמון אנשים בלי מסכות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:15 לינק ישיר 

חוד_המחט כתב:

נורא ואיום.לראות ולחשוב שזה רק סרט דרמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:17 לינק ישיר 

ממחר יש אפס חולים בישראל בעקבות הדו"ח שנתנו לילדה, השוטרים האלה הצילו את המדינה.......

בושה!!!!! השוטרים האלה גורמים לאפס אמון במשטרה למי שעוד נשאר בו קצת אמון בגוף הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:38 לינק ישיר 

המינימום ששר המשטרה צריך לעשות הערב, מלבד השעיית שני השוטרים ועריכת בדק בית רציני במערך קנסות הקורונה, זה להכריז על מימון מלא של טיפולים רגשיים לילדה ולאחותה הקטנה לשנים הקרובות אצל המטפלות הכי טובות.

אח"כ שיסביר למה בבת מצווש של האלף איש אתמול השוטרים האדיבים חילקו במקרה הטוב מסכות ואפס דו"חות על הפרות בוטות!

הילדה הבוכיה שמטפלת ב2 האחיות הקטנות מול ההפקרות של המשטרה אתמול בבת מצווש - זה האייטם שחייב לרוץ עכשיו בכל המדיות - עיתונאים חרדים - למה אתם קיימים בכלל אם לא בשביל הרגעים האלה שהאפליה המשטרתית מתגלית במלוא כיעורה?!

תוקן על ידי אדמה10 ב- 06/07/2020 18:39:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:42 לינק ישיר 

צר לי לאכזב, אבל זה הולך לקרות עוד פעם ועוד פעמיים ויותר.

אל תטילו על הציבור דברים מוזרים, ואם כן, אז אל תתלוננו כשהשוטרים חורגים מהפרופורציות.

אין דרך אמצעי.
או שנותנים לציבור להחליט במה הוא מעוניין, או שנראה עוד כאלו סיפורים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:43 לינק ישיר 

הבת מצווש ביום חמישי האחרון:

למרות ההנחיות: בתו של איש עסקים חגגה בת מצווה - בהשתתפות כאלף אורחים

בקבינט הקורונה אמנם מוציאים הנחיות לציבור על פי רמת התחלואה - אבל תיעוד של מסיבת בת מצווה המונית בה השתתפו כאלף איש מראה אחרת. האורחים לא מקפידים על עטיית מסכות, ובטח שלא על כללי הריחוק החברתי. השוטרים שעמדו מחוץ למסיבה הסתפקו בחלוקת מסכות

ברהנו טגניה | שרון קנובליך‎‏ | גל בן ג'ויה | המהדורה המרכזית | פורסם 22:47 05.07.20 | עודכן 23:26 05.07.20

בסוף השבוע האחרון יצאה המשטרה במבצע מסיבי במועדונים, ברים, מסעדות ואולמות אירועים – כדי לוודא שכולם עומדים בהנחיות משרד הבריאות. אולם לבת המצווה שנערכה באולם יוקרתי באזור השפלה ביום חמישי בלילה, הגיעו יותר מאלף אורחים. החוגגת היא בתו של איש עסקים אמיד, ומפורסמים רבים עלו לבמה בזה אחר זה; אייל גולן, משה פרץ, ליאור נרקיס, סטפן לגאר ועוד.

בזמן ההופעות התגודדו מאות אנשים סביב הזמרים ללא מסכות וללא שמירה על מרחק סביר זה מזה. אחת מעובדות האולם ניסתה להסביר לתחקירנים שלנו את הדרך בה התארגן האולם לטובת האירוע הנוצץ: "הם עשו את זה במלא קפסולות של הושבה", אמרה. "יש כאלה שיושבים בקבלת פנים, חלק באולם, וחלק באולם השני. ממש פיצלו את כולם".

רגע לפני שעזבו את האירוע התחקירנים שלנו נתקלו בשוטרים, שהיו עסוקים במבצע אכיפה. כשהתחקירנית סיפרה להם כמה אנשים יש באולם, השיב השוטר כי "האירוע בבדיקה" והוסיף: "אנחנו כל פעם נכנסים ובודקים אם זה מחולק שם. אנחנו בקשר עם בעל האולם ובעל האירוע. משתדלים כמה שיותר, זה מאוד דינמי וגמיש. אנחנו עוברים ונותנים מסכות, מנסים לא לאכוף ולא להרוס את האירוע".
במבצע מסיבי של המשטרה במהלך כל סוף השבוע נרשמו יותר מ-8,000 דו"חות. בין היתר, על אי עטיית מסכות, הפעלת אולמות אירועים בניגוד להנחיות ועל הפרת בידוד.

מהמשטרה נמסר בתגובה: "במהלך סוף השבוע האחרון נרשמו יותר מ-8,000 דוחות ונערכו על ידי שוטרים ביקורות באלפי בתי עסק, מוקדי בילוי ואולמות אירועים. המשטרה לא מהססת לסגור בתי עסק שפירים את התקות לאחר שהוזהרו".

"לצד מגוון מאמצי האכיפה וההסברה, לא יכולה להיות נוכחות רצופה וּקבועה של שוטרים בכל ערב ובכל אולם אירועים, והאכיפה מתבצעת מול בעלי האולמות תוך מציאת האיזון שבין העמידה בתקנות לבין קיום האירוע".

www.mako.co.il/news-israel/2020_q3/Article-b375789bd602371027.htm

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:47 לינק ישיר 

היו צריכים לתת לה מסכה ולבקש שתלבש ובזה נגמר הסיפור . בושה של שוטרים. בהחלט מעיד על מגמה רעה .
אני דווקא בעד להגביר אכיפה וגם קנס גדול למי שמזלזל אבל קצת שכל ושיקול דעת לא יזיק לשוטרים. פשוט חומר אנושי נחות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:51 לינק ישיר 

ההחמרה של חובת לבישת מסיכה בשטח פתוח היא היא הגורמת לכל הפלונטר הזה.

בשטח סגור, חנויות, בתי כנסת, בתי ספר, עוד אפשר להבין.

אבל למה למען השם ילדה בת את 10 שהולכת לטייל עם ילד קטן בעגלה צריכה מסיכה?

למה??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 18:55 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
היו צריכים לתת לה מסכה ולבקש שתלבש ובזה נגמר הסיפור . בושה של שוטרים. בהחלט מעיד על מגמה רעה .
אני דווקא בעד להגביר אכיפה וגם קנס גדול למי שמזלזל אבל קצת שכל ושיקול דעת לא יזיק לשוטרים. פשוט חומר אנושי נחות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא קראת את הכתבה. היה לה מסכה, היא הורידה אותה כדי לאכול/לשתות ברד, ואז השוטרים "תפסו" את ה"פושעת" האומללה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אטימות של שוטרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext