אגב נושא שאני עכשיו מתלבט קצת לגביו. האם להתפשר על המבנה גוף? אני אישית אוהב יותר בנות עם מבנה גוף גדול וענק ועכשיו אני יוצא עם בחורה במבנה גוף קטן ורזה. הפנים שלה מוצאות חן בעיני אבל לא בטוח אם בהמשך אני לא אתבאס
זה בהחלט נשמע מבאס ..
נשלח ב-8/7/2020 14:10
בתתימן כתבה:
בתתימן
שתלך כמו בת מבית-יעקב, בצורה כזאת אפשר לראות את מרכולתה, ומה הסדר גודל של הבטן שלה, אם יש
יש את זה ביותר דוחה ?????
בס"ד
צודקת...
רציף נא להתנצל בפני בנות ישראל הכשרות!
אבל בכל רע יש גם טוב בזכותך בנות ילמדו לשים מחטב טוב יותר
אגב נושא שאני עכשיו מתלבט קצת לגביו. האם להתפשר על המבנה גוף? אני אישית אוהב יותר בנות עם מבנה גוף גדול וענק ועכשיו אני יוצא עם בחורה במבנה גוף קטן ורזה. הפנים שלה מוצאות חן בעיני אבל לא בטוח אם בהמשך אני לא אתבאס
בס"ד
רוב הבחורות במבנה גוף רזה וקטן...
זה לא מה שיקבע את מנת האושר שלך בתור נשוי.
רק שאתה צריך לבדוק האם נמשך אליה פיזית, בפגישות מתקדמת(3-4)... אך בתור פגישה ראשונה?אם היא מוצאת חן בעינך? לא פוסלים בגלל מבנה גוף. אך אם בהמשך עדיין מבנה הגוף לא מוצא חן בעינך? עדיף להוריד...אבל לא על ההתחלה
בכל מקרה מאד חשוב להיות שלם עם הבחירה... אני אישית לא הייתי אוהבת גבר שאוהב אותי אך מאידך כשעובר ברחוב ורואה אישה רחבה, הוא ירגיש תחושת החמצה...
בכל מקרה היה מרצה אחד שאמר שתמיד נהג לצאת עם רחבות גוף...ובסוף דווקא התחתן עם רזה ודקיקה,כי היא כבשה את ליבו... כך שהכל יכול לקרות בחיים
חחחח המקסימום האפשרי זה : "אני צריך שהיא תלבש משהו קצת צמוד על מנת שאני אוכל להבין אם יש לי עסק עם שמנה או רזה.. בלי זה אני לא מצליח להבין ... "
תוקן על ידי בתתימן ב- 08/07/2020 16:23:54
נשלח ב-8/7/2020 16:22
אי אפשר לכנות את הגוף של הבחורה מרכולתה .. זה פשוט נשמע בהמי .. סורי...
תוקן על ידי בתתימן ב- 08/07/2020 16:22:53
נשלח ב-8/7/2020 16:29
סתםבחור כתב:
תלוי מה שאתה חש עכשיו, אם עכשיו אתה חש חיבה או נמשך זה מעולה, בהמשך לא צפוי שינוי, אם יש דחיה או רתיעה אפילו קצת תפרוש.
יש עוד נתונים חוץ מאשר הגשמת פנטזיה.
לפי דעתי הכי חשוב זה הפנים ומבנה גוף בסיסי, כמו רזה או מליאה או שמינה.. הגשמת פנטזיה זה נחמד לא על זה יקום או יפול דבר, מה שחשוב זה מה שיש לפניך, תשכח מפנטזיות, אתה בוחן אותה לגופה, כלה כמות שהיא, ושם לב לתחושות,
כדי שיהיה לה מספיק כח לקפל לבד עגלה ולדחוף לתא הפגז' באוטובוס,כשביד השניה התינוקת... והוא לבינתיים יישב ליד מושב הנהג ויעשה שטייגען עם חבר מהכויילל
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/07/2020 18:43:01
אז יש לבדוק אם זו דרישה נוכחת אצלו, מתוך דבריו נראה שזו עדיפות.
אצלי למשל, היא חייבת להיות רזה, אם היא לא רזה אז היא לא מעניינת אותי בכלל, (עם כל הכבוד לבריאות בשר). ולעומת זה שיער שחור נחשב בעיני הכי יפה, לא על זה יקום או יפול דבר, זה עוד פנטזיה. זה נשמע מוזר לדבר על כך, ולהעריך אישה על כך, חשוב לדבר על כך כדי שנבין את עצמינו.
שוב, מגיעים לפגישה שוכחים מהעדפות, ובוחנים האם היא נראית לי, אפשר לבחון בשלבים, נוכחות כללית, עיניים, שפתיים, צוואר, אף, גוף, חיוך, קול,,, יש מספיק זמן לבחון הכל.