אגב נושא שאני עכשיו מתלבט קצת לגביו. האם להתפשר על המבנה גוף? אני אישית אוהב יותר בנות עם מבנה גוף גדול וענק ועכשיו אני יוצא עם בחורה במבנה גוף קטן ורזה. הפנים שלה מוצאות חן בעיני אבל לא בטוח אם בהמשך אני לא אתבאס
תלוי מה שאתה חש עכשיו, אם עכשיו אתה חש חיבה או נמשך זה מעולה, בהמשך לא צפוי שינוי, אם יש דחיה או רתיעה אפילו קצת תפרוש.
יש עוד נתונים חוץ מאשר הגשמת פנטזיה.
לפי דעתי הכי חשוב זה הפנים ומבנה גוף בסיסי, כמו רזה או מליאה או שמינה.. הגשמת פנטזיה זה נחמד לא על זה יקום או יפול דבר, מה שחשוב זה מה שיש לפניך, תשכח מפנטזיות, אתה בוחן אותה לגופה, כלה כמות שהיא, ושם לב לתחושות,
אין מושלם בכל מקרה
אני חושב שההרגשה עדיין צריכה להיות שלא התפשרתי אלא שהמעלות שוות את החסרונות
אחד מהם טען,שמעדיף שאגיע עם נעלי פיתה(ולא נעלי עקב) כי אוהב גם ובעיקר כשאני בגובה טבעי
זה מאד מקובל שיש פערי גובה כאלו... אומנם עם בחור מטר90 הרגשתי קצת מוזר.הוא דווקא רצה אותי רציני וכבר דמיין שנתחתן... אבל מלעשות,הוא עיצבן אותי...אז ירד בסוף
כדי שיהיה לה מספיק כח לקפל לבד עגלה ולדחוף לתא הפגז' באוטובוס,כשביד השניה התינוקת... והוא לבינתיים יישב ליד מושב הנהג ויעשה שטייגען עם חבר מהכויילל
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/07/2020 18:43:01
אז יש לבדוק אם זו דרישה נוכחת אצלו, מתוך דבריו נראה שזו עדיפות.
אצלי למשל, היא חייבת להיות רזה, אם היא לא רזה אז היא לא מעניינת אותי בכלל, (עם כל הכבוד לבריאות בשר). ולעומת זה שיער שחור נחשב בעיני הכי יפה, לא על זה יקום או יפול דבר, זה עוד פנטזיה. זה נשמע מוזר לדבר על כך, ולהעריך אישה על כך, חשוב לדבר על כך כדי שנבין את עצמינו.
שוב, מגיעים לפגישה שוכחים מהעדפות, ובוחנים האם היא נראית לי, אפשר לבחון בשלבים, נוכחות כללית, עיניים, שפתיים, צוואר, אף, גוף, חיוך, קול,,, יש מספיק זמן לבחון הכל.
בס"ד
יפה...
זה באמת מעניין לחקור את המוח שלכם ומדוע ולמה ה' עשה שהמראה בעיקר חשוב להמון גברים, אם בסופו של דבר היופי פוחת
אחד מהם טען,שמעדיף שאגיע עם נעלי פיתה(ולא נעלי עקב) כי אוהב גם ובעיקר כשאני בגובה טבעי
זה מאד מקובל שיש פערי גובה כאלו... אומנם עם בחור מטר90 הרגשתי קצת מוזר.הוא דווקא רצה אותי רציני וכבר דמיין שנתחתן... אבל מלעשות,הוא עיצבן אותי...אז ירד בסוף
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 05:24:01
זה פער ענקי. אני פעם גם חשבתי שזה לא משמעותי עד שיצאתי עם 1.75 ואחרי זה קשה לי לצאת עם בחורה שאני צריך לעקם את הצוואר כדי לדבר איתה. ולגבי להרגיש גברי, ברוך השם אני מרגיש גבר גם ליד בחורה שגבוהה וגדולה ממני:) לא צריך אביזרים חיצוניים. הבאסה היחידה בגבוהות זה שהן לא אוהבות עקבים. מצידי בחורה 1.60 עם 15 סנטימ עקב:)
כדי שיהיה לה מספיק כח לקפל לבד עגלה ולדחוף לתא הפגז' באוטובוס,כשביד השניה התינוקת... והוא לבינתיים יישב ליד מושב הנהג ויעשה שטייגען עם חבר מהכויילל
אז יש לבדוק אם זו דרישה נוכחת אצלו, מתוך דבריו נראה שזו עדיפות.
אצלי למשל, היא חייבת להיות רזה, אם היא לא רזה אז היא לא מעניינת אותי בכלל, (עם כל הכבוד לבריאות בשר). ולעומת זה שיער שחור נחשב בעיני הכי יפה, לא על זה יקום או יפול דבר, זה עוד פנטזיה. זה נשמע מוזר לדבר על כך, ולהעריך אישה על כך, חשוב לדבר על כך כדי שנבין את עצמינו.
שוב, מגיעים לפגישה שוכחים מהעדפות, ובוחנים האם היא נראית לי, אפשר לבחון בשלבים, נוכחות כללית, עיניים, שפתיים, צוואר, אף, גוף, חיוך, קול,,, יש מספיק זמן לבחון הכל.
בס"ד
יפה...
זה באמת מעניין לחקור את המוח שלכם ומדוע ולמה ה' עשה שהמראה בעיקר חשוב להמון גברים, אם בסופו של דבר היופי פוחת
הרי זו השקעה לטווח לא ארוך...
אף גבר לא חושב על העתיד. אם היו חושבים על העתיד היו מתחתנים רק עם צעירות:) אבל זה הרעיון של זכרתי לך חסד נעורייך
קודם כל יש רכב פרטי לי ולאישה המיועדת:) יש מבנה גוף קטן ורזה מאוד אז אני מעדיף גדול יותר קצת כמו גבר אבל כן שעון חול לא יודע איך קוראים לזה
בס"ד
נו כפי שאמרתי...אתה רוצה להתחתן עם אישה שהיא "גבר"...
טוב יש כאלו גם.אל דאגה
וזלא נקרא מבנה חול אלא מגדל אייפל
חחח לא מפריע לי איך את מעדיפה לקרוא לה. כשמדברים על גוף זה נושא רגיש שעלול לפגוע בהרבה אנשים שקוראים בשקט את התגובות שלנו:) (אני יכול לומר שאני מעדיף גוף אישה ולא גוף ילדה וכו')
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 05:24:01
זה פער ענקי. אני פעם גם חשבתי שזה לא משמעותי עד שיצאתי עם 1.75 ואחרי זה קשה לי לצאת עם בחורה שאני צריך לעקם את הצוואר כדי לדבר איתה. ולגבי להרגיש גברי, ברוך השם אני מרגיש גבר גם ליד בחורה שגבוהה וגדולה ממני:) לא צריך אביזרים חיצוניים. הבאסה היחידה בגבוהות זה שהן לא אוהבות עקבים. מצידי בחורה 1.60 עם 15 סנטימ עקב:)
בס"ד
אהה הבנתי...טוב על טעם וריח אין על מה להתווכח! תבחר בבחורה בסגנון שאתה אוהב, רק תהיה סגור על עצמך ונאמן.זהו
קודם כל יש רכב פרטי לי ולאישה המיועדת:) יש מבנה גוף קטן ורזה מאוד אז אני מעדיף גדול יותר קצת כמו גבר אבל כן שעון חול לא יודע איך קוראים לזה
בס"ד
נו כפי שאמרתי...אתה רוצה להתחתן עם אישה שהיא "גבר"...
טוב יש כאלו גם.אל דאגה
וזלא נקרא מבנה חול אלא מגדל אייפל
חחח לא מפריע לי איך את מעדיפה לקרוא לה. כשמדברים על גוף זה נושא רגיש שעלול לפגוע בהרבה אנשים שקוראים בשקט את התגובות שלנו:) (אני יכול לומר שאני מעדיף גוף אישה ולא גוף ילדה וכו')
בס"ד
אהה הבנתי...העיקר תמצא את שאהבה נפשך.ילדה/ אישה.אין זה משנה.העיקר שהשילדה עובדת;)