תנסה באירגון פלא יועץ, תבקש מישהו מקצועי עם תעודה נחשבת, אולי יש להם, אל תפנה לפסיכולוג, כי זה גם יקר וגם הם הולכים סחור סחור ואף פעם לא מסיימים, עד שהחשבון בנק שלך לא מתרוקן.. יש את היועצים החריפים והמלומדים, והם יותר נדירים, אתה ירושלמי ? יש לי מישהו מעולה שתוכל לנסות
רציף , אתה כל הזמן חוזר לסורך ... מה זה שלא לומר מרכולתה ... אין כבר דרך להתבטא היום ?
לא מבינה מה אתם כל כך מסתבכים , בעיניי זה ברור ושקוף לעין האם מדובר על אישה בעלת גזרה נאה או לא .. וכן 20 סנטימטר בין הבעל לאישה זה הפרש מאד גדול , לעצמי אני לא ממליצה את ההפרש הזה , אני 1.6 ואני מעדיפה מישהו עד 1.75 ....
ואם אתה לא יודע מה זה חמוקים פשוט אל תכתוב ...
נשלח ב-9/7/2020 14:13
בתתימן כתבה:
רציף , אתה כל הזמן חוזר לסורך ... מה זה שלא לומר מרכולתה ... אין כבר דרך להתבטא היום ?
לא מבינה מה אתם כל כך מסתבכים , בעיניי זה ברור ושקוף לעין האם מדובר על אישה בעלת גזרה נאה או לא .. וכן 20 סנטימטר בין הבעל לאישה זה הפרש מאד גדול , לעצמי אני לא ממליצה את ההפרש הזה , אני 1.6 ואני מעדיפה מישהו עד 1.75 ....
כן ... לא מדויק ... זה המידות שמומלצות לדוגמניות .. אולי קצת פחות מזה... אבל בעיקרון מדברים על היחס ... לא משנה לא נחפור בנושא .. יותר מדי חומרי , אני חושבת שלרב הנשים יש מבנה גוף כזה ...
בס"ד
נכון...לדעתי זלא מתאים לפורום חרדי השיח הזה..הגזמנו!ועוד תאווה לעיניים?אחרי תיאורים כאלו?עושה לי חשק לבוא עם שאל לדייט!באמת עדיף שלא אדע מה הולך במוח שלכם!הספיק לי!קצת צניעס וטוהר לא יזיק!שאף אחד לא ידבר על גופנו הקדוש!...גיוולעד!
ואם אתה לא יודע מה זה חמוקים פשוט אל תכתוב ...
בינינו אין לי מושג איך בנות נראות. אני יוצא לפגישה ורואה בעיקר את הפנים כי יושבים ומדברים וגם על הפנים אני לא מסתכל כי אני שקוע בדיבור. יצא לי להיפגש עם בחורה ארבע פעמים ולא לדעת איך היא נראית ולא זהיתי אותה ברחוב. ועל הגוף אין מה לדבר, זה דבר שמאוד מתסכל אותי שכמעט אין לי הזדמנות להסתכל על צורת הגוף. לכן אני משתדל לצאת למשחק בשלבים מתקדמים כי אז אפשר להתבונן בה מהצד. ובכל מקרה הבגדים יכולים לבלבל אותי. אני לא בחורה שיודעת מעבר לבגדים חחח
חחחח אני רואה בחורה אני יודעת כמה היא שוקלת , מה הגזרה שלה , איזה סוג עור יש לה - ואם היא מטפחת אותו , איזה סגנון היא ... כל מיני שטויות כאלה ... נגיד ישבתי מול בחור בפגישה היה לי ברור לפי העור שלו שהוא לא ניזון כמו שצריך .. העור שלו היה יבש וקצת חיוור ... לחיים מצומקות ... ברור לי שחסר לו ויטמינים....
האמת היא שאני ממש מקצועית בקטע הזה ... בלשים לב לפרטים הקטנים .. חחח זה גם קצת בעיה .. כי ככה רואים כל חיסרון ...
נשלח ב-9/7/2020 15:39
בתתימן
נכון...לדעתי זלא מתאים לפורום חרדי השיח הזה..הגזמנו!ועוד תאווה לעיניים?אחרי תיאורים כאלו?עושה לי חשק לבוא עם שאל לדייט!באמת עדיף שלא אדע מה הולך במוח שלכם!הספיק לי!קצת צניעס וטוהר לא יזיק!שאף אחד לא ידבר על גופנו הקדוש!...גיוולעד!
חחח אולי באמת נתחיל לבוא עם שאל לדייטים , יחסוך לנו קניית בגדים בלי סוף....