בית פורומים שידוכי חרדים

תגידו, יש עכשיו אופנה של בגדים רחבים לבחורה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2020 15:43 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

נכון...לדעתי זלא מתאים לפורום חרדי השיח הזה..הגזמנו!ועוד תאווה לעיניים?אחרי תיאורים כאלו?עושה לי חשק לבוא עם שאל לדייט!באמת עדיף שלא אדע מה הולך במוח שלכם!הספיק לי!קצת צניעס וטוהר לא יזיק!שאף אחד לא ידבר על גופנו הקדוש!...גיוולעד!

חחח אולי באמת נתחיל לבוא עם שאל לדייטים , יחסוך לנו קניית בגדים בלי סוף.... 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 15:17:39

[/quote]

בס"ד

נכון...

חוסך זמן.צנוע.יפה.חסכוני

ולא חובה שחור מאיים אלא אפשר לבוא עם שאל וורוד...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 15:47 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

מה זה לצאת למשחק ???

חחחח אני רואה בחורה אני יודעת כמה היא שוקלת , מה הגזרה שלה ,  איזה סוג עור יש לה - ואם היא מטפחת אותו , איזה סגנון היא ... כל מיני שטויות כאלה ... 
נגיד ישבתי מול בחור בפגישה היה לי ברור לפי העור שלו שהוא לא ניזון כמו שצריך .. העור שלו היה יבש וקצת חיוור ... לחיים מצומקות ... ברור לי שחסר לו ויטמינים....

האמת היא שאני ממש מקצועית בקטע הזה ... בלשים לב לפרטים הקטנים .. חחח זה גם קצת בעיה .. כי ככה רואים כל חיסרון ... 

לצאת נגיד לשחק באולינג. משהו שלא יושבים אחד מול השני. איזה כיף לך שאת שמה לב לדברים האלה. ממש כמו שרלוק הולמס. אגב לגבי פגמים אל תדאגי, כשיגיע בחור שבאמת ימשוך אותך את תתעלמי מכל הפגמים שתשימי לב אליהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 15:48 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בתתימן כתבה:
בתתימן

נכון...לדעתי זלא מתאים לפורום חרדי השיח הזה..הגזמנו!ועוד תאווה לעיניים?אחרי תיאורים כאלו?עושה לי חשק לבוא עם שאל לדייט!באמת עדיף שלא אדע מה הולך במוח שלכם!הספיק לי!קצת צניעס וטוהר לא יזיק!שאף אחד לא ידבר על גופנו הקדוש!...גיוולעד!

חחח אולי באמת נתחיל לבוא עם שאל לדייטים , יחסוך לנו קניית בגדים בלי סוף.... 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 15:17:39

[/quote]

בס"ד

נכון...

חוסך זמן.צנוע.יפה.חסכוני

ולא חובה שחור מאיים אלא אפשר לבוא עם שאל וורוד...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בסוף יתפח אופנה שלמה סביב השאל ואז יתחילו שוב לצאת לקניות לקנות את השאל הכי יפה וכו' וכו' חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 15:57 לינק ישיר 
בתתימן

לצאת נגיד לשחק באולינג. משהו שלא יושבים אחד מול השני. איזה כיף לך שאת שמה לב לדברים האלה. ממש כמו שרלוק הולמס. אגב לגבי פגמים אל תדאגי, כשיגיע בחור שבאמת ימשוך אותך את תתעלמי מכל הפגמים שתשימי לב אליהם

חחחח לשחק באולינג ... לא נראה לי שבנות אוהבות את זה בפגישה ..... (אני לא הייתי רוצה להתחיל להזיע באמצע פגישה ..)

טוב אז הלכתי לבדוק בויקיפדיה מי זה שרלוק הולמס בדיוק (שמעתי את השם אבל לא ממש הכרתי) 
חחחח זה הזכיר לי  שחברה אמרה לי פעם שאני יכולה לעבוד במשטרה כי אני מזהה פרצופים בתוך שניות נגיד ראיתי ברחוב מישהו שראיתי בסרטון תוך שניה קופץ לי מי זה ... אני זוכרת פרצופים בצורה ממש טובה .. אבל הכי אני זוכרת מה אנשים מספרים לי , אני זוכרת מה קרה לאנשים יותר טוב ממה שהם זוכרים ... וכבר יצא לי לתקן אנשים בקטע הזה ...
אני זוכרת גם איפה הם סיפרו לי את זה , לפעמים אני גם זוכרת מה הם לבשו באותו זמן.... קיצור חפרנית רצח ... יודעת הכל וסופרת כמה פעמים ספרת כל בדיחה .... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 15:59 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חחחח לשחק באולינג ... לא נראה לי שבנות אוהבות את זה בפגישה ..... (אני לא הייתי רוצה להתחיל להזיע באמצע פגישה ..)

טוב אז הלכתי לבדוק בויקיפדיה מי זה שרלוק הולמס בדיוק (שמעתי את השם אבל לא ממש הכרתי) 
חחחח זה הזכיר לי  שחברה אמרה לי פעם שאני יכולה לעבוד במשטרה כי אני מזהה פרצופים בתוך שניות נגיד ראיתי ברחוב מישהו שראיתי בסרטון תוך שניה קופץ לי מי זה ... אני זוכרת פרצופים בצורה ממש טובה .. אבל הכי אני זוכרת מה אנשים מספרים לי , אני זוכרת מה קרה לאנשים יותר טוב ממה שהם זוכרים ... וכבר יצא לי לתקן אנשים בקטע הזה ...
אני זוכרת גם איפה הם סיפרו לי את זה , לפעמים אני גם זוכרת מה הם לבשו באותו זמן.... קיצור חפרנית רצח ... יודעת הכל וסופרת כמה פעמים ספרת כל בדיחה .... 

חחח גדול. באולינג זה משחק מאוד פופולרי בדייטים כי לא רצים בו ולא מזיעים כמעט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:12 לינק ישיר 
בתתימן

חחח לא ידעתי ... אף פעם לא שיחקתי את זה 
אחותי הגדולה יש לה זיכרון על ממש מדהים (יותר טוב משלי) היא הייתה מסוגלת להסביר לי את החומר באסמבלר 8 שנים אחרי שהיא למדה אותו , כנל בשאר המקצועות .... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:24 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חחח לא ידעתי ... אף פעם לא שיחקתי את זה 
אחותי הגדולה יש לה זיכרון על ממש מדהים (יותר טוב משלי) היא הייתה מסוגלת להסביר לי את החומר באסמבלר 8 שנים אחרי שהיא למדה אותו , כנל בשאר המקצועות .... 

וואו מרשים. גם לשרלוק הולמס היה אח גדול יותר מוצלח ממנו:) 8 שנים בלי תירגול? ממש מרשים. אז אני מבין שעשית תואר:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי סתםבחור ב- 09/07/2020 16:26:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 16:30 לינק ישיר 

חחח לא עשיתי תואר ... יש לי עבודה טובה גם בלי תואר (אחותי הזאת כן עשתה תואר)
אני לא מבינה איך אפשר לעשות את התואר במקביל לעבודה , זה כל כך מתיש לנסוע ללימודים ישר אחרי העבודה .. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 19:58 לינק ישיר 

בס"ד

חכמה לא קשורה לתואר

ואת אכן נשמעת חכמה ואצילית מאד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 19:59 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חכמה לא קשורה לתואר

נשלח מהאנדרואיד שלי

מוזר כי אצילות דווקא כן קשורה לתואר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 20:13 לינק ישיר 

בס"ד

חחח נכון לטוהר המידות....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 20:18 לינק ישיר 
בתתימן

[quote]

בס"ד

חכמה לא קשורה לתואר

יואו יואו תודה על המחמאות 
אני טיפוס של ילדה טובה כזה .. עושה מה שאומרים לה , במראה אני לא אצילית במיוחד  ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 20:26 לינק ישיר 

בס"ד

בשמחה מתוקה

המראה לא ידוע לי אך בטוחה שזה משתקף.מה שבטוח שמזהים שיש לך נשמה אצילית ובוהקת!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2020 20:52 לינק ישיר 
בתתימן

בשמחה מתוקה

המראה לא ידוע לי אך בטוחה שזה משתקף.מה שבטוח שמזהים שיש לך נשמה אצילית ובוהקת!

יוווו הלוואי הלוואי נשמה בוהקת נקייה מחטאים ... הלוואי ואני אזכה.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 21:26 לינק ישיר 

בס"ד

חחח נשמה בוהקת לא חייבת להיות נקייה מחטאים!

אם היינו כך ממזמן היינו מסיימות את שליחותנו בעולם

אלא שלמרות החטאים.נופלים וקמים ומנסים להיות אנשים טובים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/07/2020 21:26:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > תגידו, יש עכשיו אופנה של בגדים רחבים לבחורה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 לדף הבא סך הכל 10 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.