אין לי בעיה שתייעץ אך איני חושבת שמתאים לדבר לפרטי פרטים...
תוכל לעשות זאת בפרטי, אם אתה מתעקש לעזור לאנשים להבין את גוף האישה כמו רנטגן
הכל בסיידר אתה נשמה קדושה וטהורה שירדה לעולם בערב שבת קויידש! רק שלפעמים קצת גולשים(וגם אני טועה לפעמים) ותפקידנו לעזור אחד לשני לשמור על גבולות לפעמים...
בתתימן יואו יואו תודה על המחמאות אני טיפוס של ילדה טובה כזה .. עושה מה שאומרים לה , במראה אני לא אצילית במיוחד ...
כתבת פעם שאת לא מקבלת מרות. משהו כזה.
זה ענק, את גאון וואוו את לא חפרנית, תחיי טוב עם זה
לא זוכרת שכתבתי משהו לגבי קבלת מרות , אולי כתבתי שהייתי ילדה הייתי שובבה אבל לא חושבת שהייתי אי פעם מרדנית... לא הבנתי מאיפה הגעת לזה שאני גאון... אבל בכל מקרה תוגה על המחמאות .. בהחלט מרחיב את הלב
נשלח ב-10/7/2020 14:00
בתתימן כתבה:
בתתימן
אממ אבל אם אישה מסתירה מום לפני החתונה זאת יכולה סיבה לגרשה לפי ההלכה כמו שכתוב בגמרא.. (עקב רגישות יתר של חייכנית הוסר מכאן מקור מהגמרא בכתובות דף עה שממדי אישה יכולים להוות עילה לגירושים במקרים מסויימים)
אני אישית לא מאמינה שיש משהו בגמרא שפחות ראוי לכתיבה מהגיגים שלנו ...
קראתי את מה שכתוב בלינק שצרפת ולא מצאתי שום בעיה ... מה הבעיה בלהגדיר מה נחשב למום ומה לא ??
אותי זה התחיל להפחיד אם אני אתחתן עם מישהו ואז אני אגלה שיש לו שומה ... וסליחה מכל האנשים שיש להם .. זה אחד הדברים שממש מרתיעים אותי ... נראה לי צריך להתפלל גם על זה... וברוך השם יש היום שיטות להסיר את כל הדברים האלה זה
בקיצור כל מה שחזל כתבו זה תורה מן השמים גם אם לא מבינים עכשו בסוף נבין את כוונתם..
נשלח ב-10/7/2020 14:27
בס"ד
אין שום בעיה שגברים ילמדו על פתחי המילוט שלהם מנישואין...
אך לדעתי זלא מתאים לדיון בפורום ולא צנוע.
חחח היום לגברים אין כמעט פתחי מילוט מהנישואין .. אם כל היחס שהם יקבלו מהחברה / תשלום המזונות /הסדרי ראייה / קשיים למצוא זיווג שני , ואם אין להם מקצוע ביד הם בכלל שבויים ..
גירושין היום זה סיוט .. ואת הפגמים שחזל מנו שם אפשר למצוא טיפוליים קוסמטיים לסדר ...
וכן את צודקת יש דברים שלא מתאים לדבר עליהם ... אני אישית רגילה לדבר פתוח על כל דבר אבל אם זה לא נח לך אז נסיים את הדיון הזה ...
נשלח ב-10/7/2020 14:43
בס"ד
אמממ גם אני כך.בעיקר עם אחיותיי.אבל עם גברים?צריך לשמור על גבול(; עובדה שלא אהבת שרציף דיבר בפירוט
אז אני "רואה למרחוק"...ומבינה לאן כל דבר עלול להתפתח כאן
קראתי את מה שכתוב בלינק שצרפת ולא מצאתי שום בעיה ... מה הבעיה בלהגדיר מה נחשב למום ומה לא ??
אותי זה התחיל להפחיד אם אני אתחתן עם מישהו ואז אני אגלה שיש לו שומה ... וסליחה מכל האנשים שיש להם .. זה אחד הדברים שממש מרתיעים אותי ... נראה לי צריך להתפלל גם על זה... וברוך השם יש היום שיטות להסיר את כל הדברים האלה זה
בקיצור כל מה שחזל כתבו זה תורה מן השמים גם אם לא מבינים עכשו בסוף נבין את כוונתם..
האמת שגם על זה כתבו בגמרא, שמי שטוען שיש לאשתו מום נסתר כמו שאת אומרת, אם יש לו קרובות משפחה בעיר זאת לא טענה כי הוא יכל לבקש מהן לבדוק אותה כשהן הולכות לטבול בנהר.
אז אולי תעשי אותו דבר ותבקשי ממישהו שיבדוק במקווה..
נשלח ב-10/7/2020 14:47
בתתימן
האמת שגם על זה כתבו בגמרא, שמי שטוען שיש לאשתו מום נסתר כמו שאת אומרת, אם יש לו קרובות משפחה בעיר זאת לא טענה כי הוא יכל לבקש מהן לבדוק אותה כשהן הולכות לטבול בנהר. אז אולי תעשי אותו דבר ותבקשי ממישהו שיבדוק במקווה..
חחחח רעיון גאוני... לא נראה לי אבל שאני אעשה כאלה בירורים אלא אם כן אני אשמע אינפורמציה על מום נסתר
נשלח ב-10/7/2020 14:48
בתתימן
אמממ גם אני כך.בעיקר עם אחיותיי.אבל עם גברים?צריך לשמור על גבול(; עובדה שלא אהבת שרציף דיבר בפירוט
אז אני "רואה למרחוק"...ומבינה לאן כל דבר עלול להתפתח כאן
גם אותי זה מרתיע. בפרט שהיום אין בית מרחץ בעיר ואי אפשר לברר
אך לדעתי זלא מתאים לדיון בפורום ולא צנוע.
חחח היום לגברים אין כמעט פתחי מילוט מהנישואין .. אם כל היחס שהם יקבלו מהחברה / תשלום המזונות /הסדרי ראייה / קשיים למצוא זיווג שני , ואם אין להם מקצוע ביד הם בכלל שבויים ..
גירושין היום זה סיוט .. ואת הפגמים שחזל מנו שם אפשר למצוא טיפוליים קוסמטיים לסדר ...
וכן את צודקת יש דברים שלא מתאים לדבר עליהם ... אני אישית רגילה לדבר פתוח על כל דבר אבל אם זה לא נח לך אז נסיים את הדיון הזה ...
נכון מאוד. הייתי רוצה לעשות הסכם ממון אבל זה לא מקובל לצערי