נכון מאוד. הייתי רוצה לעשות הסכם ממון אבל זה לא מקובל לצערי
זה אחד הדברים שצריך להתעלם מה"לא נעים" ולהיות פרקטיים, כדי להימנע מבעיות לא נעימות בעתיד..
נשלח ב-10/7/2020 15:30
בתתימן
גם אותי זה מרתיע. בפרט שהיום אין בית מרחץ בעיר ואי אפשר לברר
חחח הבית מרחץ של היום זה חוף הים .... אבל לך תשיג חברה שתדבר ...
נשלח ב-10/7/2020 15:34
בתתימן כתב:
גם אותי זה מרתיע. בפרט שהיום אין בית מרחץ בעיר ואי אפשר לברר
חחח הבית מרחץ של היום זה חוף הים .... אבל לך תשיג חברה שתדבר ...
אבל שם זה עם בגד ים.. או חלוק במקרה הרע..
נשלח ב-10/7/2020 15:34
בתתימן
גם אני חושבת שהסכם ממון זה רעיון טוב ... אבל קצת לא נעים לדבר על גירושין כשמתחתנים .... האמת שאני לא כל כך בקיאה בפרטים של הסכם ממון ... אבל נראה לי שאצלך זה לא אמורה להיות כל כך בעיה בהנחה שאתה תתחתן עם בחורה שעובדת אז חצי חצי זה לא כזה שערורייתי אלא אם כן המשכורת שלך ממש גבוהה...
נשלח ב-10/7/2020 15:35
בתתימן
אבל שם זה עם בגד ים.. או חלוק במקרה הרע..
חחח רב המקרים חברות יודעות כי הם מדברות על הכל....
נשלח ב-10/7/2020 15:40
בתתימן כתב:
גם אני חושבת שהסכם ממון זה רעיון טוב ... אבל קצת לא נעים לדבר על גירושין כשמתחתנים .... האמת שאני לא כל כך בקיאה בפרטים של הסכם ממון ... אבל נראה לי שאצלך זה לא אמורה להיות כל כך בעיה בהנחה שאתה תתחתן עם בחורה שעובדת אז חצי חצי זה לא כזה שערורייתי אלא אם כן המשכורת שלך ממש גבוהה...
הסכם ממון לא קשור על מה שמרוויחים בזמן החתונה, זה תמיד מתחלק חצי חצי גם אם אחד מרוויח פי 10 מהשני. הסכם ממון בעצם קובע את המצב שלפני הנישואים, דוגמא רווחת שצד אחד בא עם דירה משלו והסכם הממון בעצם אומר שלמרות שאנשים משתפים את הנכסים שלהם כשהם מתחתנים, הנכס הזה לא יהיה משותף.
נשלח ב-10/7/2020 15:43
אהה טוב אם ככה הסכם ממון לא כל כך נצרך .. כי אני בכל מקרה לא הולכת להגיע עם הון תועפות לחתונה אולי סתם בחור כבר מחזיק ברשותו דירה או הון עצמי ממש גבוה ....
נשלח ב-11/7/2020 21:32
בתתימן כתבה:
בתתימן
בתתימן כתבה:
בתתימן יואו יואו תודה על המחמאות אני טיפוס של ילדה טובה כזה .. עושה מה שאומרים לה , במראה אני לא אצילית במיוחד ...
כתבת פעם שאת לא מקבלת מרות. משהו כזה.
זה ענק, את גאון וואוו את לא חפרנית, תחיי טוב עם זה
לא זוכרת שכתבתי משהו לגבי קבלת מרות , אולי כתבתי שהייתי ילדה הייתי שובבה אבל לא חושבת שהייתי אי פעם מרדנית... לא הבנתי מאיפה הגעת לזה שאני גאון... אבל בכל מקרה תוגה על המחמאות .. בהחלט מרחיב את הלב
את מבריקה, את זה אנחנו יודעים מזמן, כעת כתבת שיש לך זיכרון מדהים..
את כתבת ; אני ופקודות לא ממש הולכים יחד.
אגב, אני מסכים שאת נשמעת עדינה, ומנגד יש לך גם עוצמה
אהה טוב אם ככה הסכם ממון לא כל כך נצרך .. כי אני בכל מקרה לא הולכת להגיע עם הון תועפות לחתונה אולי סתם בחור כבר מחזיק ברשותו דירה או הון עצמי ממש גבוה ....
מה יקרה אם האישה או הבעל מקבל ירושה גדולה או זוכה בפיס תיכף אחר החתונה, ואחרי כן הוא מתגרש, מתחלקים חצי חצי ?
מה יקרה אם האישה או הבעל מקבל ירושה גדולה או זוכה בפיס תיכף אחר החתונה, ואחרי כן הוא מתגרש, מתחלקים חצי חצי ?
ירושה אני לא יודע, הסכם ממון כנראה יכול לעזור כאן.
נשלח ב-11/7/2020 22:23
בתתימן
את מבריקה, את זה אנחנו יודעים מזמן, כעת כתבת שיש לך זיכרון מדהים..
את כתבת ; אני ופקודות לא ממש הולכים יחד.
אגב, אני מסכים שאת נשמעת עדינה, ומנגד יש לך גם עוצמה
יפה מאד , רציף .. אני רואה שאתה יודע לקרוא בין השורות ולהסיק מסקנות זה נכון שאני מאד לא אוהבת שנותנים לי הוראות בצורה לא נעימה .. יפה שזכרת שכתבתי את זה ... בכל מקרה יש לי אופי ממש מורכב נראה לי .. יש לי הרבה צדדים .. מה שבטוח אף פעם לא משעמם לידי
תוקן על ידי בתתימן ב- 11/07/2020 22:41:02
נשלח ב-12/7/2020 00:17
בתתימן כתבה:
בתתימן
זאת הבעיה שהיום אנחנו יותר טובים מהגמרא. מה כתובה זה לא הסכם ממון למתי שמתגרשים? עושים את זה שניה לפני החופה
הסכם ממון לא קשור על מה שמרוויחים בזמן החתונה, זה תמיד מתחלק חצי חצי גם אם אחד מרוויח פי 10 מהשני. הסכם ממון בעצם קובע את המצב שלפני הנישואים, דוגמא רווחת שצד אחד בא עם דירה משלו והסכם הממון בעצם אומר שלמרות שאנשים משתפים את הנכסים שלהם כשהם מתחתנים, הנכס הזה לא יהיה משותף.
לא רק. זה גם יקבע את המצב אחרי גירושים שהגבר לא צריך לשלם הון תועפות לאשתו בתירוץ שזה מגיע לילדים בעוד היא "חוגגת"
זאת הבעיה שהיום אנחנו יותר טובים מהגמרא. מה כתובה זה לא הסכם ממון למתי שמתגרשים? עושים את זה שניה לפני החופה
חחח נכון , הבעיה היא שאין סיכוי שאני אעז להעלות את הנושא , בכל מקרה עדיף לסמוך על בורא עולם שיגן עלינו ועל הכסף שלנו... כמובן אחרי שעשינו כל מה שאנחנו יכולים להגן עליו בעצמינו..