בית פורומים בחדרי חרדים

אור ישראל, פאר עולם הישיבות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2020 09:00 לינק ישיר 

יש כאן פותח אשכול שיש לו אינטרס לפאר ולשבח ישיבה מסוימת בלי שהוא מספר לנו מה האינטרס האישי שלו בעניין. כל השאר נתון לשיקולו ולמחשבתו של כל אחד ואחד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 09:37 לינק ישיר 
תוצאות בדיקות הקורונה-בוקה ומבולקה

ברכת_החמה כתב:
יש כאן פותח אשכול שיש לו אינטרס לפאר ולשבח ישיבה מסוימת בלי שהוא מספר לנו מה האינטרס האישי שלו בעניין. כל השאר נתון לשיקולו ולמחשבתו של כל אחד ואחד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

את האמת ואת כל האמת, לא למדתי באור ישראל, בניי לא למדו ולא לומדים שם, לא אחד מאחיי ולא אחד מגיסיי ואף לא אחד מילדיהם, אני כן מתחבר לישיבה הזאת כבר שנים רבות, ואגב, אני בהיותי בש''ג ישיבה קטנה נבחנתי לאור ישראל והתקבלתי, אולם פחדתי להכנס לזה. היום כשבגרתי קצת, אני חושב שזו ישיבה שכהורה אתה יותר רגוע אם הבן שלך שם, מאשר אם הוא באיזה ישיבה שפיץ כזו או אחרת, זה הכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 11:21 לינק ישיר 

אז תגיד שבלי קשר לקורונה אתה אוהד את הישיבה הזו ולכן אתה משוחד ולא אובייקטיבי. תודה.
יש אנשים שחושבים למשל שסוג משטר כזה לא מתאים ולא ראוי לבחורים גדולים ובכלל ישיבות עם אף גבוה שבחור דורש סכום עתק כנדוניה אז הבחור וגם ישיבתו שווים פחות מעפר הארץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 11:50 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
הסוד הוא

הזהר בגחלתם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 15:51 לינק ישיר 

איפה ההנהלה שמוחקת אשכולות ותגובות שתמחק את הניק שמכנה רב בישראל בכינוי רוצח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אור ישראל, פאר עולם הישיבות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.