תושבי ביתר רבניה וראשיה זלזלו בהנחיות משרד הבריאות, ועכשיו הם בוכים למה מכניסים אותם לסגר, אין להם בושה, הכל מגיעה להם. שימו לב בקישור הבא: אירוע חנוכת הבית בזוועהיל ביתר, כולם בלי מסכות, בלי ריחוק, לחיצות ידים.
לדעתי היות ואינני נושא משרה ציבורית רפואית או פוליטית הסגר בהחלט לא בא לעזור ולא אמור לעזור בקורונה מבחינת הצורך הרפואי להווה או לעתיד. הסגר בעיני הוא סוג של עונש ושל סנקציה נגד עיר שזלזלה בכללים באופן כללי בצורה די גורפת. בלי קשר לדתיים או חילוניים בהחלט יש מקום להעניש גם ערים חילוניות שמזלזלות בתקנות.
תושבי ביתר רבניה וראשיה זלזלו בהנחיות משרד הבריאות, ועכשיו הם בוכים למה מכניסים אותם לסגר, אין להם בושה, הכל מגיעה להם. שימו לב בקישור הבא: אירוע חנוכת הבית בזוועהיל ביתר, כולם בלי מסכות, בלי ריחוק, לחיצות ידים.
גם אם אתה והם הכי צודקים בעולם בקשר לשמירה ומסכות, בגלל מדיניות הממשלה, המעשים האלה וחוסר השמירה גורם לסגר שגורם לנזק רב לציבור כולו. אז רק בגלל החשש לסגר צריך להיות אחראי לשאר הציבור ולשמור מהידבקות.
איפשהו ניבאת שלא יהיה עוד סגר, והנה יש. הכחשת כל שינוי סטטיסטי אמיתי בזמן האחרון, ועפת על עצמך עם הגילוי שהביאו מת אחד כעליה של 4.2 אחוז.. אז הנה מספר המתים בעליה וגם החולים הקשים, ובבקשה אל תאמר עכשיו שזה בגלל השינוי במדיניות, כי המספרים ימשיכו ויעלו ואז יהיה עוד משהו שאמרת והתקיים ההיפך? אין לך בושה? אתה לא רואה איך כל מה שאתה אומר נסתר כעבור ימים אחדים?
הסוסים הבעלזאים והסיקריקים כבר מזן יצאו מן האורווה, אך במקום לברוח למדבר הסתובבו בין אנשם והדביקו עוד ועוד (מידיעה על חולים בעלזאים עם תסמינים).
נשלח ב-8/7/2020 13:02
ירו_שלמי כתב:
ירו_שלמי
תמניא_אפי כתב:
שידור חוזר מהסיפור של בעלז. מישהו יודע למה עזר הסגר אז?
איפשהו ניבאת שלא יהיה עוד סגר, והנה יש. הכחשת כל שינוי סטטיסטי אמיתי בזמן האחרון, ועפת על עצמך עם הגילוי שהביאו מת אחד כעליה של 4.2 אחוז.. אז הנה מספר המתים בעליה וגם החולים הקשים, ובבקשה אל תאמר עכשיו שזה בגלל השינוי במדיניות, כי המספרים ימשיכו ויעלו ואז יהיה עוד משהו שאמרת והתקיים ההיפך? אין לך בושה? אתה לא רואה איך כל מה שאתה אומר נסתר כעבור ימים אחדים?
הסוסים הבעלזאים והסיקריקים כבר מזן יצאו מן האורווה, אך במקום לברוח למדבר הסתובבו בין אנשם והדביקו עוד ועוד (מידיעה על חולים בעלזאים עם תסמינים).
מזכיר לי את טענת פרעה שהקב"ה כבר נשבע שלא יביא מבול ולכן הטביע את ילדי ישראל במים. אבל לא ידע שרק מבול על כל העולם הקב"ה לא יביא, לא על מקום אחד.
לא אמרתי שלא יהיה סגר מקומי פה ושם. אמרתי שסגר כמו שהיה בפסח לכל המדינה לא יהיה.
מזכיר לי את טענת פרעה שהקב"ה כבר נשבע שלא יביא מבול ולכן הטביע את ילדי ישראל במים. אבל לא ידע שרק מבול על כל העולם הקב"ה לא יביא, לא על מקום אחד.
לא אמרתי שלא יהיה סגר מקומי פה ושם. אמרתי שסגר כמו שהיה בפסח לכל המדינה לא יהיה.
אתה באמת חושב שאתה עדיין מנהל ויכוח ענייני? זה כבר מזמן לא נראה כך, אתה עסוק בהגנה על המקום הגבוה בעץ עליו עלית/עליתם, וכך מתוך שכנוע עצמי שאתה מתכוון רק לויכוח ענייני אתה עסוק ראשך ורובך בלהדיח אנשים שלא לציית להוראות. אכן, אין לי כלום איתך אישית, אני מנסה דרכך להראות כמה עיוורים הם כל אותם חסידים שוטים (ואני חסיד..).
נשלח ב-8/7/2020 13:41
במלבורן אוסטרליה עיר של כ5 מליון תושבים. עם כ120 מקרים ביום. עושים עכשיו סגר של 6 שבועות!!!
אמנם עכשיו חורף שם. אבל בכל זאת בשקלול כל המשתנים, עדיין אנחנו בישראל במצב הרבה יותר גרוע.
הענין הוא שהממשלה באוסטרליה אמרה לתושבים אתם תשארו בבתים ואנו דואגים לכם בפן הכלכלי. לאזרח האוסטרלי אין שום סיבה להפר את הסגר.
6 שבועות שלא יוצאים מהבית מכסים את כל מרחב ההידבקות. ואז או שלא נדבקים בקורונה או שנדבקו והחלימו ולא מידבקים יותר. מה שנותר זה לשמור על הגבולות. ולהגיב במהירות על כל התפרצות