.אלה שנרשמו יוכלו לקבל בחינם דרך גמ"ח "אף על פי כן". בוקר טוב. אני המתחרה של צביקי רשבסקי. יש לי בסטוק מטושים יד שניה כמו חדשים (השתמשו בהם רק פעם אחת) אלה ירשמו עם ת.ז. יקבלו בוקר טוב חברים יקרים יש לי אפשרות להשיג כמות מצומצמת של בדיקות קורונה פרטיות בזיל הזול, שריינו עבורכם ועבור משפחתכם כי הכמות מצומצמת ביותר !!! לפרטים - צרו קשר בפרטי.
מה שיותר מטריד זה מה קורה עם אלו שיצאו שלילי בבדיקות הללו
תוקן על ידי נוירולוג ב- 08/07/2020 23:32:39
טוב שמצאת משהו משמח בבשורה הזו. זה עלה לר' שלום בער כסף.
זה לעומת זה ברא ה'. יש יהודים שרואים את השמאלץ על השפתיים שלהם כשהם מתארים אברכים ששקועים בלימודם, ובחורים שזוכים להבנת סברת ר' עקיבא איגר. ויש יהודים שנוטף להם שמאלץ כשהם זוכים לבזות עוד תלמיד חכם, עוד מרביץ תורה, עוד עוסק בצרכי ציבור באמונה.
מה שיותר מטריד זה מה קורה עם אלו שיצאו שלילי בבדיקות הללו
תוקן על ידי נוירולוג ב- 08/07/2020 23:32:39
טוב שמצאת משהו משמח בבשורה הזו. זה עלה לר' שלום בער כסף.
זה לעומת זה ברא ה'. יש יהודים שרואים את השמאלץ על השפתיים שלהם כשהם מתארים אברכים ששקועים בלימודם, ובחורים שזוכים להבנת סברת ר' עקיבא איגר. ויש יהודים שנוטף להם שמאלץ כשהם זוכים לבזות עוד תלמיד חכם, עוד מרביץ תורה, עוד עוסק בצרכי ציבור באמונה.
להבנתי הוא השתמש קודם כל בבדיקות הפרטיות בכדי לראות מי חיובי, ואלו שיצאו חיובי נשלחו לבדיקה רשמית של קופות החולים. התברר (וזה לא מפתיע כלל) שהבדיקות הפרטיות אינן אמינות, ולכן השאלה המהותית היא לגבי אלו שיצאו שלילי בבדיקות הפרטיות, שהרי אין בזה הוכחה שאינם חיוביים, וא"כ יש בעיה.