בית פורומים בחדרי חרדים

אם יעשו סגר (מתכוונים לעשות זאת) על כל שכונות רוממה עלינו להישבע שלא נצביע יותר לשס וג.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2020 11:24 לינק ישיר 
אם יעשו סגר (מתכוונים לעשות זאת) על כל שכונות רוממה עלינו להישבע שלא נצביע יותר לשס וג.

עלינו יהיה לצאת ולהילחם נגד נציגנו!!! ופיטוריהם המיידי!! לבקש פירוט מלא של כל החולים בארץ ומקום מגוריהם (אגב, מישהו שמע שמעלות דפנה שכונה מוכת קורונה? או שזו חדשה לצורך סגר שרשרת על השכונות החרדיות?) יש גבול להתנהגות של נציגנו. במיוחד של מי שיושב בוועדה גילוי נאות מקום המגורים שלי רחוק משם והסופר שלי ודאי לא שם וקופח שלי גם לא שם. אבל הם לא יהיו תרנגול הכפרות בגלל 2 רחובות שלא שמרו שם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 11:37 לינק ישיר 
צריכים גם להתחיל להפגין נגד האחראי הראשי ראש הממשלה המהולל שכוחו אך ורק בפיו כבלעם הרשע

הממשלה שבראשותו עושה רק דברים שקלים לביצוע , לא עולים כסף ומייצרים רעש  תקשורתי.

גם העניין של עטיית המסיכה, הגברת האכיפה,הדוחות והטלת הסגרים זה לא דורש שום תכנון, ביצוע הכי קל בעולם שכל מוישה זוכמיר יכול לבצע , לא כרוך בהוצאת כסף ממשרד האוצר וכמובן מכניס כסף מהדוחות ובנוסף לכל יח"צ ונראות כאילו הם עושים משהו...
אכן זהו כרגיל נתניהו כוחו בפיו כבלעם הרשע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 11:52 לינק ישיר 

אני יכול להבין שיטילו באזור מסוים הגבלות חמורות יותר על התקהלויות. ויפרסו פקחים שיאכפו את ההגבלות (כמובן ברגישות תוך הפעלת שיקול דעת)
אבל הסגרים האלו הם מטומטמים ומרושעים. לא רק שלא עוזרים, אלא אדרבה גורמים לזעם ציבורי שאחריתו אסון רח"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 12:18 לינק ישיר 
ארנונה

חריף_ומקשה כתב:
אני יכול להבין שיטילו באזור מסוים הגבלות חמורות יותר על התקהלויות. ויפרסו פקחים שיאכפו את ההגבלות (כמובן ברגישות תוך הפעלת שיקול דעת)
אבל הסגרים האלו הם מטומטמים ומרושעים. לא רק שלא עוזרים, אלא אדרבה גורמים לזעם ציבורי שאחריתו אסון רח"ל.

אכן דברי טעם,

אבל כמו שנכתב לעיל זה כרוך בקצת יותר חשיבה, כושר ביצוע ובהשקעה כספית במקום לקנוס אזרחים, אז אין סיכוי שיעשו זאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 12:28 לינק ישיר 

גם סיגל סדצקי דיברה על כך במכתב ההתפטרות שסגרים תזזיתיים לא עוזרים כלום.
אבל- היי, אנחנו "פועלים" "למגר" את הקורונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 12:30 לינק ישיר 
ארנונה

מצדרביעי כתב:
גם סיגל סדצקי דיברה על כך במכתב ההתפטרות שסגרים תזזיתיים לא עוזרים כלום.
אבל- היי, אנחנו "פועלים" "למגר" את הקורונה...

לדעתי ההתפטרות שלה והמכתב הידוע זה חלק מההכנות לוועדת החקירה הממלכתית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 12:32 לינק ישיר 

עד שלא יסגרו את רמת אביב ונוה צדק שמפוצצים בחולים שלא יסגרו שום שכונה חרדית. לזה בדיוק צריכים לדאוג חכינו ה"חשובים"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 13:19 לינק ישיר 

תישבע עשר פעמים. ברגע האמת יוציאו לך מהבוידם את לפיד מדבר כמו מטומטם ותזחל על ארבע לקלפי.
מתי נבין בינו שמצביעים מהראש? לא מהבטן?
מצביעי יש עתיד למרות הבבון שבראשה והבבונים מצביעי הליכוד מוכיחים שלא נבין כלום. סדנא דארעא חד הוא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 13:20 לינק ישיר 

נצביע הרשימה המשותפת... ראיתם איך טיבי נלחם למען הילדה החרדית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 13:37 לינק ישיר 

פיינשמקר. הממשלה היום יותר טובה לחרדים ממשלה עם לפיד? הקובע זה השותפות לקואליציה. נתניהו יודע לדבר עם נציגי החרדים ולא נותן להם כלום. (כלומר לנציגים כן וזה מה שחשוב להם ורק זה. לציבור החרדי כלום.. בענייני הקורונה זה התגלה במיוחד.גם מי מהחרדים שבוועדת הקורונה ממש לא איכפת לו מאיתנו. ביג דיל שדרעי הוסיף כמה בודדים לבתי הכנסת. סגר עושים לכל השכונות החרדיות בסביבה ובה בשעה שרק בגלל 2 רחובות שפגעו בציבור (ולא יסלח להם בשמים) סוגרים התיישבויות חרדיות ובוועדה לא מתנגדים משיקוי אגו ושנאת חינם). עם לפיד יהיה לנו קל יותר מאשר עם נתניהו שמפחד מכחול לבן וכחול לבן שמפחד מיש עתיד. בכל אופן יותר גרוע לא יהיה. צרחך להחליף את נציגנו שם שכל כך בטוחים במקום השמור להם. זאת עזרה ראשונה!!! ומה שהכי ברור שלנתניהו זאת הקדנציה האחרונה. ורואים את התנהגותו העייפה ואולי אפילו המובסת בשבועות האחרונים. לא לעולם חוסן. לא לנציגנו האיומים בכנסת וגם לא לראש הממשחה שהיה סמל לכישרון גאונות והצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 13:43 לינק ישיר 
ארנונה

פיינשמקער כתב:
תישבע עשר פעמים. ברגע האמת יוציאו לך מהבוידם את לפיד מדבר כמו מטומטם ותזחל על ארבע לקלפי.
מתי נבין בינו שמצביעים מהראש? לא מהבטן?
מצביעי יש עתיד למרות הבבון שבראשה והבבונים מצביעי הליכוד מוכיחים שלא נבין כלום. סדנא דארעא חד הוא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

היה ראיון במשפחה לא מזמן עם בניו של מוניה שפירא זל. 
ריאיון מרתק בעיניי.
הם דיברו בין השאר על שכרון הכוח וחוסר התבונה של הנציגות החרדית היום שהם מתמסרים ללא תנאי לימין.
זה משול לכך שהיהודים ייתמסרו רק לרפובליקנים לדוגמא בארהב.
לצערנו זה חלק מהבעייה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 14:16 לינק ישיר 

במעמד המוני נשבעו חמש מיליון תושבי מלבורן שבאוסטרליה שיותר לא יצביעו לש"ס וליהדות התורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 14:47 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
עלינו יהיה לצאת ולהילחם נגד נציגנו!!! ופיטוריהם המיידי!! לבקש פירוט מלא של כל החולים בארץ ומקום מגוריהם (אגב, מישהו שמע שמעלות דפנה שכונה מוכת קורונה? או שזו חדשה לצורך סגר שרשרת על השכונות החרדיות?) יש גבול להתנהגות של נציגנו. במיוחד של מי שיושב בוועדה גילוי נאות מקום המגורים שלי רחוק משם והסופר שלי ודאי לא שם וקופח שלי גם לא שם. אבל הם לא יהיו תרנגול הכפרות בגלל 2 רחובות שלא שמרו שם.
אני הבטחתי את זה לעצמי כבר בסגר על בני ברק בגל הראשון באדיבות ליצמן ודרעי. מקווה שאצליח גם לקיים למרות השטיפת מוח הפסיכולוגית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 14:49 לינק ישיר 

מבלי להיכנס לגופו של עניין האם הסגר מועיל ומוצדק או שלא

בבוא העת, כמה קללות וברכות משר התורה הרב קנייבסקי וכולכם מתיישרים ומשלשלים ג' בקלפי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 15:29 לינק ישיר 

לה''ו. אסור להישבע.
ובטח לא להישבע לשקר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 15:31 לינק ישיר 

לה''ו. כוחו של ה1 הוא כמות ה00 שמשלשלים את הפתק של לקלפי.
עליכם להחליט האם אתם 1 או 00. סה טו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אם יעשו סגר (מתכוונים לעשות זאת) על כל שכונות רוממה עלינו להישבע שלא נצביע יותר לשס וג.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext