| נשלח ב-9/7/2020 12:37 |
|
| |
הדס שטייף: הודעה שנשלחה לשוטרים. לחץ עד איום לתת דוחות על מסכות. גורם מהמשרד לבטפ אומר, זה תוצאה מהלחץ שמפעיל השר אמיר אוחנה על הפיקוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:40 |
|
| |
בהרבה מקומות עבודה יש לחץ מן הסוג הזה להביא הישגים ולא משנה באיזה מחיר. זו תרבות העבודה במדינה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 09/07/2020 12:40:54
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:41 |
|
| |
ארנונה
| מצדרביעי כתב: |  | אכן הפדופילים שעכבו את הילדה בת ה13 ברוממה , ייטענו להגנתם שזה לא בגלל שרצו להטריד אותה אלא בגלל שלא מצאו אף מבוגר שהולך ללא מסיכה אז לא הייתה להם ברירה אלא להתעסק עם ילדים
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 09/07/2020 12:37:45 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:45 |
|
| |
1. הבעיה היא שלכן אוכפים באוויר הפתוח על ילדות מסכנות במקום מקומות סגורים, כי ככה "סוגרים את היומית" בקלות...
2. אם זאת באמת הוראה של אוחנה, הרי שבפעם האלפיים רואים איך "ביבי המלך" שוב פעם דורך על החרדים עבור צרכיו האישיים, שבמקרה זה רוצה לחפות על מחדליו הנוראיים בכך ש"עושה אכיפה" נגד ה"אזרחים הלא זהירים", שכמובן "הם האשמים"...
3. כהמשך ל-2, אני אישית מתחיל להיגעל מפולחן ביבי, ולראשונה בחיי (מי היה מאמין) מתחיל להבין את אנשי דת "רק לא ביבי"...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 13:12 |
|
| |
ארנונה
| מצדרביעי כתב: |  | 1. הבעיה היא שלכן אוכפים באוויר הפתוח על ילדות מסכנות במקום מקומות סגורים, כי ככה "סוגרים את היומית" בקלות...
2. אם זאת באמת הוראה של אוחנה, הרי שבפעם האלפיים רואים איך "ביבי המלך" שוב פעם דורך על החרדים עבור צרכיו האישיים, שבמקרה זה רוצה לחפות על מחדליו הנוראיים בכך ש"עושה אכיפה" נגד ה"אזרחים הלא זהירים", שכמובן "הם האשמים"...
3. כהמשך ל-2, אני אישית מתחיל להיגעל מפולחן ביבי, ולראשונה בחיי (מי היה מאמין) מתחיל להבין את אנשי דת "רק לא ביבי"... |
|
צודק לגמריי. אגב במיוחד בסעיף 3 , אני חש בול אותה הרגשה בזמן האחרון, אני פשוט חש שנאה עזה לאיש הזה.הוא פשוט מצטייר אצלי כדיקטטור חסר מעצורים. אנשים לדעתי לא קולטים מה הוא עושה כאן? פשוט לכלוא מאות אלפי אנשים במעצר בגלל מחדליו..
אנשים תתעוררו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 13:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 14:13 |
|
| |
מצדרביעי
| פסתםנחמד כתב: |  | |
|
לפני הכול-לתת לבנט לנהל את העסק, היות ו: 1. בנט הוכיח בגל הראשון שהוא יודע "להרים דברים" בצורה טובה יותר משאר הגורמים, הן במיזם המלוניות אותו הגה אז, הן בתדרוכים כמעט יומיים בגובה העיניים.
כתב חוברת שלמה מעמיקה ומפורטת,גם במועד א' כשעוד היה בקואליציה, שעיקרה "פינצטה במקום פטיש", להתמקד בטיפולים נקודתיים ולפתור בעיות בעודם באיבם, כמו מיזם המלוניות אותו הגה אז. טענתי את זה גם בגל הראשון,(לא מוצא את זה)
2. בהמשך ל-1, צוות מומחים גיבש בסוף מועד א' רשימת המלצות להתמודדות עם גל שני, שכללו בדיקות, מערך מידע טכנולוגי, מרכז פלסמה לאומי ומינוי מנהל אחד למאבק בקורונה ועוד, כך נחשף בחדשות 13.התכנית נוצרה בהתייעצות עם מערכת הבריאות ואמורה הייתה לנטר באורח קבוע את התחלואה בישראל ולמנוע התפרצות נוספת. אבל- ביבי כמו ביבי החליט לגנוז אותה...
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/442780
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 14:43 |
|
| |
שמענו עם הלתת לבנט.. אפשר רעיון ריאלי יותר? בנט בינתיים לא רץ ונבחר במרכז הליכוד, אז חלאס עם הפולחן אישיות של המשיח החדש. וזה בלי להכנס בכלל לנושא האם הוא מתאים או שרק יודע לעשות יחסי ציבור כי זה לא רלוונטי. תביא מועמד ריאלי להחליף אותו ונדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 14:48 |
|
| |
לא חייבים להחליף ראש ממשלה, בשביל להפעיל על ביבי מספיק לחץ למנות איש ביצוע מקורי (עדיף מישהו שקשור למערכת הביטחון) כדי לתכלל את הטיפול בקורונה. שיהיה בנט/מישהו אחר - זה לא מה שבאמת משנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 15:29 |
|
| |
מי יודע, אולי עוד יתברר שהשוטרים מקבלים אחוזים מהקנסות...
|
|
|
|
|