מגניב. הקיבה שלי כבר ממילא מצומקת מהדיאטה וכל דבר גדול שאני אוכל גורם לי כמעט להקיא אז לא יודע מה אוכל בצאת הצום
נשמע לא תקין בעליל ... וגם אני עשיתי דיאטות ולא הגעתי מעולם למצב כזה .. בכל מקרה תאכל פרוסת עוגת שמרים או משהו יחסית קטן בנפח אבל משביע.....
תקין ועוד איך. עבדתי הרבה זמן על זה עם ארוחות קטנות והולכות עד שהגעתי למצב שמשביע אותי ממש קצת אוכל. בסוף אצליח להגיע לרמה שאני לא צריך אוכל כדי לשרוד חחחח תכלס זה אותו אפקט של ניתוח קיבה אבל עשיתי את זה לבד. אני מקפיד להתייעץ עם תזונאי אבל זאת הדרך הכי טובה להגיע למצב שקצת ממש מפוצץ את הקיבה
אם אתה מתלבט מה לאכול כי הכל מפוצץ אותך זה ממש מוגזם... (אבל כל הכבוד על הדרך והנחישות) באמת אני מכירה מישהי עם טבעת בקיבה היא מקיאה כמעט כל מוצק שהיא אוכלת... מזעזע .. בכל מקרה אולי תכין שקשוקה נחמדה זה כן נשמע לי לא מפוצץ.... יש הרבה מה להכין ...
נשלח ב-9/7/2020 19:02
בתתימן כתבה:
אם אתה מתלבט מה לאכול כי הכל מפוצץ אותך זה ממש מוגזם... (אבל כל הכבוד על הדרך והנחישות) באמת אני מכירה מישהי עם טבעת בקיבה היא מקיאה כמעט כל מוצק שהיא אוכלת... מזעזע .. בכל מקרה אולי תכין שקשוקה נחמדה זה כן נשמע לי לא מפוצץ.... יש הרבה מה להכין ...
שקשוקה זה רעיון טוב אם כי את נותנת יותר מידי קרדיט לכישורי הבישול שלי:)