בית פורומים בחדרי חרדים

למה לא סוגרים את ביהמ'ד הגדול דבעלזא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2020 13:41 לינק ישיר 

קהלת כתב:

גבעת זאב אינה ירושלים רבתי אלא ישוב בבנימין.

כל מלחכי הפינכה מהללים את האדמו"ר מבעלזא שליט"א רק כשהם 'מבינים' את מהלכיו. אבל היחיד שמיצב עצמו כמנהיג בתקופה הזו, זה הוא. בעוד כולם ממלאים את פיהם מים, הוא בא עם משנה סדורה, עם הוראות מעשיות, ועם דרך חיים צחה ומזוקקת. ההיסטוריה תשפוט אם הוא גם צדק או לא.

לא כולם סבורים כך בקשר למשנתו של הרבי מבעלזא. יש אנשים עם תובנות אחרות.
(המשכיל בעת ההוא ידום)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 14:10 לינק ישיר 

תוקן על ידי היצל ב- 12/07/2020 14:11:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 14:31 לינק ישיר 

כתבתי שההיסטוריה תשפוט אותו אם הוא צדק או לא, אבל משנה סדורה יש לו, אתה יכול להסכים איתה או לחלוק עליה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 15:47 לינק ישיר 

קהלת כתב:
כתבתי שההיסטוריה תשפוט אותו אם הוא צדק או לא, אבל משנה סדורה יש לו, אתה יכול להסכים איתה או לחלוק עליה.

מה היא ה"משנה הסדורה"? כי אני לא שמעתי כלום חוץ מזה שהרוב אמר לרבנית בשביעי של פסח שזה (הקורונה) כבר נגמר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 16:23 לינק ישיר 

קהלת כתב:

אין שום משמעות למשנתו הסדורה.

קודם כל מבחינה רפואית, הוא לא חכם יותר מכל הרופאים בעולם שלא יודעים מהי הדרך הנכונה לנהוג בה.

הוא אומר לזקנים לא להיזהר, זו החלטה מושכלת או מנהיגות?

בנוסף, ההחלטה שלו משפיעה על כאלו שאינם חסידי בעלזא, החסידים שלו מדביקים אותם, הם בסגר והכל בגללו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי עדייןבגלות ב- 12/07/2020 16:23:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 16:42 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מה היא ה"משנה הסדורה"? כי אני לא שמעתי כלום חוץ מזה שהרוב אמר לרבנית בשביעי של פסח שזה (הקורונה) כבר נגמר..

מעניין. עתה נודע מיהו המדליף, שהרי חוץ ממך אין בריה בעולם ששמעה מה שהרוב אמר לרבנית את מה שהליצים פירסמו בטוויטר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 16:53 לינק ישיר 

מהי המשנה הסדורה של החברה ממכניבקא שיש להם אלפי ניקים והם בעצם מעצמה אינטרנטית ?
מה טיב הקשרים שלהם עם האתר המטונף של שאולזון?
יצויין שבתקופות הקשות שלו הם החזיקו אותו מעל המיים, כאשר כל יום שולחים לו השמצות נגד בעלז ,
וכידוע הוא לא זול...
מסתבר שבלעדיהם האתר של שאולזון כבר מזמן הייה סגור, ובגללם יש שמה השמצות נגד עוד חצרות וגדולי ישראל.
מי מממן את פעילותם?
כרגע כאן באתר יש להם עשרים אשכולות השמצה נגד חסידות בעלז, הם פוגעים בציבור הגולשים בטירופם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 18:05 לינק ישיר 
דבר_תורה

שדה9 כתב:
למה לא סוגרים את המקווה של מכניבקא ברחוב רשי בבני ברק שבכל התקופה היווה מדגרת קורונה, וציפצפו על הרשויות על אף כל ההתראות ,כאשר בצוואת מרן רבינו הזקן ממכניבקא, המקווה אמור להיות פתוח בחינם
עקב גלות רוסייה שעבר על ידי הרוסים והשילטון הקומוניסטי, וגובים מחיר מופקע  של שבע שקל על כניסה בימות החול, מילא אם היו מדביקים בקורונה ולא גובים כסף, אבל כך לצפצף על רבינו גם לגבות תשלום על טבילה שדרש בתוקף שהמקווה יהא פתוח לכל אחד ואחד וגם הדבקה המונית בקורונה?

מה קורה אצלכם במישקולץ? שומרים על התקנות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 20:24 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

העבר מוכיח כי החכם הזה דוגל בדרך של איפכא מסתברא. בבחירות 1988 הוא אפילו לא חשב
פעמיים כשקפץ על עגלת מפלגת "דגל התורה" הליטאית, לקול גיחוכם של כל החסידויות האחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 20:44 לינק ישיר 

בעלזא, אתם מגחיכים עצמכם כל פעם מחדש כשאתם מאשימים את מחנובקא שהם המשמיצים אתכם בפורום.
איפה מחנובקא, ואיפה בעלזא. בעלזא כמעצמה יכולה למחוץ בפורום את מחנובקא במחי אצבע.
תפנימו שלא כל מי שמותח עליכם ביקורת הוא מחנובקא, יש המון המון אנשים שיש להם ביקורת לגיטימית והם יכולים להיות בעלזא, פיאסצנה, קרעכצן, או סנטדייגו.
תפנימו שאנחנו לא במזרח אירופה לפני 150 שנה. אנחנו בדור של חופש ביטוי וחופש דעות.
אל תהיו כמו ה'רקדן' שמאשים את הרצפה העקומה. תהיו בוגרים, תתייחסו לגופן של טענות. אתם יכולים לקבל את הטענות או לדחותם. אבל לטעון תמיד "זה הוא התחיל קודם" ו"כולם שונאים אותי" זה מתאים לגן ילדים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 20:51 לינק ישיר 

חזונט כתב:

חריף_ומקשה כתב:

מעניין. עתה נודע מיהו המדליף, שהרי חוץ ממך אין בריה בעולם ששמעה מה שהרוב אמר לרבנית את מה שהליצים פירסמו בטוויטר...

בדיעבד, יש סבירות גבוהה שאכן הרוב אמר כך ולא הליצים. לפי ההתנהגות של הבעלזערס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 23:07 לינק ישיר 

מכיר כמה (3) בעלזרים שמקפידים על כל ההוראות, וטוענים שלא היה ולא נברא, האדמו"ר לא אמר שום דבר. אלא מה, הוא שותק משום מה.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 23:21 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
מכיר כמה (3) בעלזרים שמקפידים על כל ההוראות, וטוענים שלא היה ולא נברא, האדמו"ר לא אמר שום דבר. אלא מה, הוא שותק משום מה.  

מדשתיק שמע מינה ניחא ליה בהאי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2020 00:28 לינק ישיר 

וכמה עולה בארה"ב ובאירופה כניסה למקווה 
3-4 $

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2020 01:36 לינק ישיר 
hhaavv

חריף_ומקשה כתב:

מדשתיק שמע מינה ניחא ליה בהאי..

אולי. כנראה. אבל עדיין יש בין זה לבין הוראה מפורשת הבדל תהומי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה לא סוגרים את ביהמ'ד הגדול דבעלזא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.