בית פורומים בחדרי חרדים

הרב ניר בן ארצי: אבא שבשמיים קורא לגדולי ישראל לבוא אל המשיח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2020 00:07 לינק ישיר 

לפי החשבון שלי הוא כבר עובד תשעים שעות רצוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 01:34 לינק ישיר 

יצחקהספרן כתב:

כלומר הוא אומר על עצמו שהוא המשיח ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא יודע, מה שברור שהוא בכלל 'גדולי ישראל'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 13:53 לינק ישיר 

לפי איזה קריטריון ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 08:26 לינק ישיר 
דורש_אמת

נוירולוג כתב:
בהחלט ניכרים דברי אמת

אני מאמין שזה עניין של שעות, מקסימום ימים, עד שהציבור כולו יווכח בעובדה שהמשיח כאן אתנו ונותן עבודה סביב השעון, זו עובדה מוגמרת.

היום (הרב) אפשר כבר לומר "משיח" דיבר ואמר ממתינים לתקיעת השופרות לזרום שיש משיח שפועל 
כנראה יותר מאוחר יהיו הקלטות 

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 17/07/2020 08:40:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 00:13 לינק ישיר 

.

.

.

.

.

.

.

.
.

לצפייה

https://www.youtube.com/watch?v=DeoGl_nkpUA

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 06:47 לינק ישיר 

לפחות בעלי אושר עד קפצו מהעגלה בזמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 07:52 לינק ישיר 

סיכם יהושוע פריד
מוצש פרשת מטות מסעי כ״ו תמוז 
כמה נקודות למעשה מתוך שיעורו של מורינו הרב ניר בן ארצי שליט״א הערב.  

בורא עולם רוצה בתקופה זו שילדיו יבינו שרק הוא יכול להושיע אותם דרך משיח עבדו. 
דרך נגיף הקורונה ירדה גאוות האדם. עשירים הפכו לעניים, ונחלשה הזימה וזוהמת הנחש. 

יש בזה שלוש דרגות. צעקה, זעקה, ונאקה. במצרים בא אליהם משה לגאול אותם ולא שמעו אליו, אז הקב״ה הכביד עליהם את העבודה, ופרעה ציווה שלא יתנו להם תבן ולבינים, ואז היתה נאקה. נאקה זה הצעקה של הנשימה האחרונה של הבן אדם שאחריה אין עוד, ואז גאל אותם.
עכשיו גם כן, מביא את העם לנאקה בגלל הנגיף.  תוהו ובוהו יהיה בעולם כולו ורוצה בורא עולם מהעם זעקה להמלכת משיח. כי רק משיח יוכל לבטל את הקורונה מן העולם ולא אף אחד אחר . 

על הרבנים מוטלת השליחות לצאת ללא בושה ולדבר ולעורר את קהילותיהם על עניין משיח. מי שיעשה כן  יזכה ויהיה במעגל ראשון ליד משיח צדקינו ומי שלא ישכיל בעת הזאת לעורר על עניין משיח יהיה בבושה וכלימה מול בורא עולם כי יהיה בירור גדול וקשה. 

אחרי פסח שחזרו הרבה בתשובה העביר בורא עולם את הנגיף, וכשראה שחזרו לסורם, הביא אותו חזרה.
הוא עושה זאת מאהבתו אלינו ולא מפני שחפץ ברעתינו אלא רוצה שנלך בדרך הישר ושיזכו היהודים להיות בגאולה. לכן תיקון ללשון הרע הקשה צריכים ללכת במסכות ולתיקון זוהמת הנחש צריכים להתרחק זה מזה כדי לבטל את הזימה. 

יהודי חו״ל זה הזמן שלא להקשיב בקול ראשי הקהילות שאומרים לכם שלא לבוא ארצה. להיפך, צריך לברוח משם כמו מאש לפני שתתגבר האנטישמיות. יש לגויים תוכניות וכוונות מוסתרות לא טובות. גם בגרמניה לא האמינו לפני שזה קרה. ואותם ראשי קהילות שאומרים לאנשיהם שלא לבוא ארצה, הולכים נגד בורא עולם, ואוי ואבוי לנפשותם. 

יהודים יקרים: לעזור זה לזה, ולאהוב זה את זה, ולעשות תשובה. מלך המשיח כבר החל פועל ומתגלה. 

שבוע טוב ומבורך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 12:52 לינק ישיר 

דורש אמת

המשיח מקבל קהל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 12:56 לינק ישיר 

יש לבדוק במזכירות בצורה פרטנית .
רשמית זה נקרא שיש קבלת קהל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 13:05 לינק ישיר 

דורש_אמת כתב:

איך יוצרים קשר עם מזכירות המשיח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 13:12 לינק ישיר 
דייי כבר

אני לא מבינה מה קרה לנו, מדוע נותנים היום במה לכל חולה נפש ומטורף? מדוע יש ריבוי מטורף של הזויים שפתאים נוהים אחריהם? מדוע היהדות היתה פעם אחרת? היכן השפיות שלנו כחברה? דייייי נמאס מכל הנירים והיאשיהוהים והברלנדים וכל ערימת השרלטנים המושחתים הללו!!! אנחנו סובלים תדמיתית מהזבל האנושי הזה!!! מדוע שגדולי ישראל האמיתיים לא ירימו את הכפפה? ואני ממש לא מתכוונת לנכדים שמסתובבים שגם הם שרלטנים ובעלי שם רע מלבד מה שהם מבזים את גדולי ישראל. דייי כבר עם הפיכת הדת לזבל!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 13:38 לינק ישיר 
hhaavv

נוירולוג כתב:

יש בגהה, באברבנאל, בשער מנשה, בכפר שאול, בבאר יעקב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 14:08 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

יש בגהה, באברבנאל, בשער מנשה, בכפר שאול, בבאר יעקב...

:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 14:09 לינק ישיר 

דורש_אמת כתב:
בהחלט ניכרים דברי אמת

אני מאמין שזה עניין של שעות, מקסימום ימים, עד שהציבור כולו יווכח בעובדה שהמשיח כאן אתנו ונותן עבודה סביב השעון, זו עובדה מוגמרת.
היום (הרב) אפשר כבר לומר "משיח" דיבר ואמר ממתינים לתקיעת השופרות לזרום שיש משיח שפועל 
כנראה יותר מאוחר יהיו הקלטות 

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 17/07/2020 08:40:58

הקלטות של דבריו או של השופרות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 14:15 לינק ישיר 

אגב, האחרון שהוכיח את משיחיותו על ידי ריפוי חולים היה יש"ו. כמדומני שגם ש"ץ שר"י ביטל את הקורונה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב ניר בן ארצי: אבא שבשמיים קורא לגדולי ישראל לבוא אל המשיח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.