| נשלח ב-11/7/2020 22:05 |
|
| |
הפיצוצים הבלתי פוסקים מפרברי ירושלים וחברון
השבת, החל מ6-8 בבוקר, החלו פיצוצים בלתי נפסקים עד לשעה זו בכפרים ובערים פלסטיניות הנשמעים היטב ברחבי ירושלים וסביבתה, ביתר, מודיעין עילית וחברון ועוד. ע"פ הדיווחים מדובר בזיקוקים לרגל סיום שנת הלימודים של המוסלמים.
והמשטרה... עסוקה כנראה לחפש את הילדה עם המסכה שלא מכסה גם את האף.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2020 22:19 |
|
| |
משטרה פחחחחחחחחחח דוברות המשטרה (ירושלים): במהלך השעה האחרונה, נשמעים קולות זיקוקים מאזור שכונות מזרח ירושלים, נבהיר כי מדובר בירי זיקוקים בעקבות סיום בחינות הבגרות, והנושא נמצא בטיפולה של משטרת ישראל. השוטרים פעלו במהלך הימים האחרונים ברחבי מזרח העיר, במטרה לאתר, למנוע ולעצור את משגרי הזיקוקים בניגוד לחוק, ועצרו עד כה לחקירה 8 חשודים עמם נתפסו עשרות זיקוקים. הפעילות נמשכת גם בשעה זו.    נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2020 22:26 |
|
| |
פרסום תוצאות בחינות הבגרות הפלסטיניות במזרח ירושלים, איו"ש ועזה – חפלות התַּוְגִ'יהְ!!!ציוני בחינות התַּוְגִ'יהְ הועלו לאתר האינטרנט של משרד החינוך וההשכלה הגבוהה הפלסטיני, שם יוכלו כל אותם תלמידי התיכון הפלסטינים אשר נבחנו השנה, לברר את ציוניהם, ולא פחות חשוב – את הדרוג שלהם. סדרות פיצוצים ארוכות, יישמעו מהיום ובמהלך הימים הקרובים, בשכונות מזרח ירושלים ובשטחי הרשות הפלסטינית. פיצוצים אלה הם זיקוקים אשר נורים לאוויר (בדר"כ) ב"חפלות התַּוְגִ'יהְ", כתגובות שמחה על פרסום תוצאות בחינות התַּוְגִ'יהְ. זהו, למעשה, חג פלסטיני עממי ורועש.בחינות התַּוְגִ'יהְ הפלסטיניות (74A8CA7, 75AD767A A8CA7A 1437A6), מסכמות את הלימודים התיכוניים בשטחי הרשות הפלסטינית ומזרח ירושלים, ומקבילות בעצם, לבחינות הבגרות הישראליות. ציוני הבחינות, המשוקללים לממוצע אחד, משמשים את התלמידים המעוניינים להירשם לאוניברסיטאות ברשות הפלסטינית, בירדן, ובשאר העולם חוץ מישראל (בשביל ללמוד באוניברסיטאות ישראליות צריך בגרות ישראלית, ויותר ויותר פלסטינים, בעיקר ממזרח ירושלים, עושים זאת בשנים האחרונות). לקראת פרסום תוצאות בחינות התַּוְגִ'יהְ, מטילות כל שנה, המשטרה הישראלית והפלסטינית, קנסות וסנקציות על ספקי זיקוקים, אך כמו שנים עברו - ספק אם זה יעזור! הביקוש לזיקוקים בתקופה זאת גבוה וההיצע נמוך, מה שמעלה מאוד את מחירם, והופך את הסיכון לכדאי ומשתלם מאוד. אז אם יוצא לכם בימים הקרובים, לבקר ו/או להדריך ו/או ללוות לקוחות, בעיר העתיקה ו/או במזרח ירושלים ו/או ביהודה ושומרון, זכרו זאת: הפיצוצים שאתם שומעים מסביב (לעתים ברצף מטורף), הם אינם יריות/פיגועים/טרור, אלא להיפך – מסיבות של שמחה. אלו הן חפלות התַּוְגִ'יהְ!!!אם הנכם מעוניינים לצפות בתופעה זאת מקרוב, להלן מספר תצפיות מומלצות בירושלים: 1. תצפית רחבעם – על שכונות סִלְוָאן, ראס אל-עמוד וא-טור. 2. תצפית תֵּל אֶל-פוּל – על שכונות שֻעְפַאט ובית חנינא. 3. תצפית פ.זאב מזרח (שביל כניסה בין שמואל תמיר כצנלסון 43-45 ירושלים) – על שכונת שֻעְפַאט. 4. תצפית הולכי הרגל בקמפוס הר הצופים של האוניברסיטה העברית (משמאל לכניסת הולכי הרגל) – על שכונת אַלְ-עִיסַאוִיַה. 5. תצפית עיר דוד – על שכונת סִלְוָאן. 6. ועוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2020 22:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2020 23:33 |
|
| |
הבוקר בשעה 8 התעוררנו לקולות מטורפים של זיקוקים ויריות. אורחת שהיתה אצלי לשבת, התעוררה ושאלה אם יש פיגוע שאלתיה, למה היא חושבת כך ענתה לי: היה מלא רעש נפץ, דקה שקט, ירי נק''ל, אמבולנס, ועוד סט בודד של זיקוקים. הסברתי לה, שבתחילת הלימודים קיבלו את תוצאות הבגרות, וכמנהג המוסלמים, ירו. ואז התלמיד האחרון העונה לשם ''חמודה'', שאל את המנהל מה אתי המנהל אמר שהוא לא עבר, אבל, יכול לערער אוווהוווו הוא ערער. טלפון לדiד שמיהר למקום, ירה צרורות בכיוון כללי של המנהל עם ''פספוס''של שני כדורים. ואז המנהל צעק תוך כדי הפינוי לאמבולנס, ''שהערעור'' התקבל ואז ''חמודה'' גם ירה את זיקוקיו... אודי בן דוד חברון עיר האבות ת''ו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 00:05 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | הבוקר בשעה 8 התעוררנו לקולות מטורפים של זיקוקים ויריות. אורחת שהיתה אצלי לשבת, התעוררה ושאלה אם יש פיגוע שאלתיה, למה היא חושבת כך
|
|
למה אתה קם כל כך מאוחר? 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 00:30 |
|
| |
לה''ו. שמערעלע. אני יוכל לגלות לך מתי באמת קמתי, אבל אז אצטרך להרוג אותך... לשיקולך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 00:48 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. שמערעלע. אני יוכל לגלות לך מתי באמת קמתי, אבל אז אצטרך להרוג אותך... לשיקולך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זו היתה סתם בדיחה על הציטוט שלך, ממש לא התכוונתי לפגוע
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 08:38 |
|
| |
בשבת בבוקר אחרי התפילה הלכתי לחפש שכן חילוני בשביל להתעדכן על המלחמה... חשבתי ששוב הירדנים מפציצים את ירושלים
|
|
|
|
|