| נשלח ב-12/7/2020 16:44 |
|
| |
קמפיין מופרע שתכליתו להפוך את כל הציבור החרדי לפלג הירושלמי (או לאתיופים)
כל רגע יוצא סרטון עם כותרת בומבסטית אחרת. "רוצחים קשישה" "אגרוף לפרצוף" "תיעוד קשה" "אפליה מזעזעת". על פי רוב הכותרות הבומבסטיות אינם תואמות לתיעוד עצמו וגם בסרטונים רואים חרדים שמתפרעים וצורחים "נאצים" "רוסי מסריח" וכדומה.
גם הטענות על אפליה ברובן דמגוגיות ואינן מגובות בנתונים. אינני מיתמם, בוודאי שיש אפליה, אבל לא כל פעילות אכיפה משטרתית היא אוטומטית אפליה..
אין ספק שראוי וצריך להעביר ביקורת על המשטרה. אבל ההפגנות והצרחות, הקמפיין המסית והמופרע זה לא הדרך!
אין בי שום רצון להגן על המשטרה. לדעתי משטרת ישראל היא משטרה כושלת ומטומטמת. אבל זה לא סיבה להפוך את כל הציבור החרדי לאספסוף משולהב ומתבכיין.
הבעלזערס ועוד כמה חוגים שמחים עכשיו שכל האש מופנית כלפי המשטרה ולא על ההפקרות שלהם בנושא הקורונה. והפלג הירושלמי והקנאים מסתכלים מהצד ומתפוצצים מצחוק הם לא מאמינים איך ההמון החרדי המוסת נופל לידיהם כפרי בשל..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 16:46 |
|
| |
חריף, האובססיה שלך גורמת קבס ומזכירה לכולנו את האובססיה של הניק ערלאכער... כבר מתחיל באמת לחשוב שאתה סובל מפיצול אישיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 16:55 |
|
| |
| חזונט כתב: |  | חריף, האובססיה שלך גורמת קבס ומזכירה לכולנו את האובססיה של הניק ערלאכער... כבר מתחיל באמת לחשוב שאתה סובל מפיצול אישיות... |
|
אובססיה למה בדיוק? לגנות את הבעלזערס הנוהגים בהפקרות בריאותית? אני גאה בזה ואמשיך בזה ככל שאוכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 16:58 |
|
| |
אכן תסמיני ה'ערל'... גם הוא היה גאה בהפקרות... לדידו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 17:15 |
|
| |
המשטרה מתנהגת לחרדים כמו חיית טרף המשחרת לטרף. כשאני הולך ברחוב אין בי בדרך כלל פחד שמא מישהו יכה בי סתם ללא סיבה, רק כשאני רואה שוטרים אני מתחיל לפחד.... כן, אלה שאמורים להגן עלי הם אלה שאני מפחד מהם שיכו אותי.
אבל צריך לברר מי גרם לכל זה? מי נתן להם, לממשלה, לתקשורת הארסית, למשטרת הערסים, את התירוץ להתגולל עלינו ככה. יש בקרב הציבור החרדי קבוצות שלמות שביום מן הימים אני מקווה שיתנו את הדין על השלכתם את אחיהם החרדים תחת גלגלי רכבת השנאה. הם האחראים למה שקורה לכולנו, לא פחות מהערסים השוטרים, והתקשורת. כן, הבעלזערס, הפלג הירושלמי, בוהוש, וכל שאר החסידויות שהחליטו לשים פס על ההגיון, על ההלכה ועל החוק. כמו גם קבוצות שלמות של אנרכיסטים מבני עדות המזרח שנוהגים כמוהם ללא כל הצדקה.
יבוא יום הדין שלהם ואני מקווה בשבילם שיש להם אחריות מינימלית לפחות לשוב בתשובה על חטאם הנורא.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 17:29 |
|
| |
| מלח_דק כתב: |  | כשאני הולך ברחוב אין בי בדרך כלל פחד שמא מישהו יכה בי סתם ללא סיבה, רק כשאני רואה שוטרים אני מתחיל לפחד.... כן, אלה שאמורים להגן עלי הם אלה שאני מפחד מהם שיכו אותי.
|
|
זה לא חדש. מאז ומעולם ידעתי שאם אני רואה שוטר עדיף לעבור לצד השני של המדרכה. לייתר ביטחון. אני בעצמי נקלעתי בטעות להפגנה (נדמה לי נגד מצעדי הגאווה) וחטפתי משוטר יסמ חבטה איומה שהרגל כאבה לי כמה ימים אח"כ. גם שמעתי מלא מעט חילונים שסיפרו לי שהם מפחדים משוטרים. זה לאו דווקא רק במגזר החרדי.
ויחד עם זאת, אין דרכנו כדרכם. "דרכיה דרכי נעם" מותר לבקר בחריפות. אבל בצורה עניינית! לא להיגרר להסתה פרועה כאילו כל שוטר הוא קלגס שוחר לטרף. ובטח שלא לאמץ את הצרחות "נאצים" השגור בפי פורעי הפלג הירושלמי. בואו נישאר מכובדים ואצילים ולא נגרר להפגנות רחוב והסתה פרועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 17:33 |
|
| |
| מלח_דק כתב: |  |
מי גרם לכל זה? מי נתן להם, לממשלה, לתקשורת הארסית, למשטרת הערסים, את התירוץ להתגולל עלינו ככה. יש בקרב הציבור החרדי קבוצות שלמות שביום מן הימים אני מקווה שיתנו את הדין על השלכתם את אחיהם החרדים תחת גלגלי רכבת השנאה. הם האחראים למה שקורה לכולנו, לא פחות מהערסים השוטרים, והתקשורת. כן, הבעלזערס, הפלג הירושלמי, בוהוש, וכל שאר החסידויות שהחליטו לשים פס על ההגיון, על ההלכה ועל החוק. כמו גם קבוצות שלמות של אנרכיסטים מבני עדות המזרח שנוהגים כמוהם ללא כל הצדקה.
יבוא יום הדין שלהם ואני מקווה בשבילם שיש להם אחריות מינימלית לפחות לשוב בתשובה על חטאם הנורא.
|
|
יפה כתבת. זה הסיבה שאני חושד שהגורמים שהזכרת הם עומדים מאחורי הקמפיין כדי להגביר את "הזעם הציבורי". כאשר תכלית הקמפיין הוא להפוך את כולנו לאנרכיסטים פורעים בסגנון הפלג הירושלמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 18:38 |
|
| |
אולי אתה לא יודע, אבל 'בחדרי' מסתובב כבר תקופה עם תסמיני הפלג
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 20:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 21:20 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | | אולי אתה לא יודע, אבל 'בחדרי' מסתובב כבר תקופה עם תסמיני הפלג |
|
אומרים שלכסף אין טעם וריח כמו למצפצפים על הקורונה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 22:04 |
|
| |
| חזונט כתב: |  | חריף, האובססיה שלך גורמת קבס ומזכירה לכולנו את האובססיה של הניק ערלאכער... כבר מתחיל באמת לחשוב שאתה סובל מפיצול אישיות... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 00:53 |
|
| |
כל אחד נהיה עצניק כשזה מגיע לדברים שבאמת חשובים לו, כל ההבדל הוא מה נמצא אצל כל אחד בראש הרשימה ועל כך נאמר, אשריך שנתפסת על דברי תורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 01:28 |
|
| |
קלעפער
| אפיקטוזין כתב: |  | כל אחד נהיה עצניק כשזה מגיע לדברים שבאמת חשובים לו, כל ההבדל הוא מה נמצא אצל כל אחד בראש הרשימה ועל כך נאמר, אשריך שנתפסת על דברי תורה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איומים בסכין על ראש ישיבה...ממש ספרא וסייפא...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 13:44 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| אפיקטוזין כתב: |  | כל אחד נהיה עצניק כשזה מגיע לדברים שבאמת חשובים לו, כל ההבדל הוא מה נמצא אצל כל אחד בראש הרשימה ועל כך נאמר, אשריך שנתפסת על דברי תורה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איומים בסכין על ראש ישיבה...ממש ספרא וסייפא... |
|
אני לא מדבר על מעשה של יחידים (שאגב אין לי מושג על מה מדובר אבל ברור שזה מעשה יחידים), אלא על הפגנות הגיוס המאורגנות והמגובות בזמנו על ידי גדולי תורה, ואשר הושמצו על ידי הפלג ההפכי בטענה ש'אין דרכנו בהפגנות מסוג זה', אז מסתבר שדרכנו גם דרכנו, השאלה על מה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 13:46 |
|
| |
ואגב, באותה תקופה נשמעו בפורום קריאות עידוד למשטרה לשסות כלבים במתפרעים ואשכולות נהי על היולדות שנתקעות בפקק ואילו כעת, צרצרים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|