| נשלח ב-13/7/2020 13:54 |
|
| |
אל תיקרי "הפלג הירושלמי" אלא "הַבֶּעֶלֶז הַיְרוּשָׁלַמִי"..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 18:13 |
|
| |
הקמפיין התחדש בייתר שאת. בכותרת: "תיעוד מזעזע" בתוך הכתבה: שוטר השליך דלי קטן מפלסטיק על נער שחשוד בזריקת בלוקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 12:56 |
|
| |
אני שמח שלפחות בקהילה באזור שבו אני חי, אחרי התפילה התפתח דיון (אל דאגה. לפי ההנחיות. בסוכה שרובה פתוחה. מסיכות ושמירת מרחק. ועד 20 איש.) ורוב המתפללים סברו כמוני. שמי שלא מחפש צרות לא מגיע לאזור הבאלגן. וכל הסיפורים האלו על ילדים תמימים, אוטיסטים, תסמונת דאון, אבא עם תינוק ביד, כמעט הכול מכוון ומתוסרט מראש ע"י הפורעים האנרכיסטים במטרה לגרור את כל הציבור החרדי לתהום ביחד איתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 13:20 |
|
| |
שילוב של אנרכיסטים, בשיתוף פעולה עם צייצנים ושופרות שמכונים עיתונאים, והם מובילים באף את הנציגים החרדים (שלוקים באפס הסברה חיובית לציבור), ולמרבה הבושה לא פעם גם את הרבנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 14:42 |
|
| |
שבו בבית. בבית אני לא רואה אף שוטר. איפה אתם צריכים להסתובב כל הזמן. אין לאן להסתובב . מי שיוצא ובלי מסכה .איני מתרגש שמרביצים לו. מגיע לו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 14:57 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
שבו בבית. בבית אני לא רואה אף שוטר. איפה אתם צריכים להסתובב כל הזמן. אין לאן להסתובב . מי שיוצא ובלי מסכה .איני מתרגש שמרביצים לו. מגיע לו.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 15:51 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | שבו בבית. בבית אני לא רואה אף שוטר. איפה אתם צריכים להסתובב כל הזמן. אין לאן להסתובב . מי שיוצא ובלי מסכה .איני מתרגש שמרביצים לו. מגיע לו.
|
|
לא לכולם יש את כל מה שהם צריכים בבית אתה יש לך את הסמאטרפון/מחשב ואתה לא צריך כלום חוץ מזה יש כאלו שצריכים גם בית כנסת, תפילה תורה שמחת בית השואבה, מנין, קריאת תורה, מקוה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2020 16:10 |
|
| |
[quote]שבו בבית. בבית אני לא רואה אף שוטר. איפה אתם צריכים להסתובב כל הזמן. אין לאן להסתובב . מי שיוצא ובלי מסכה .איני מתרגש שמרביצים לו. מגיע לו.
לא לכולם יש את כל מה שהם צריכים בבית אתה יש לך את הסמאטרפון/מחשב ואתה לא צריך כלום חוץ מזה יש כאלו שצריכים גם בית כנסת, תפילה תורה שמחת בית השואבה, מנין, קריאת תורה, מקוה
[/quo
לפחות אתה לא צריך להסתובב אני רואה שאתה דבוק באדמורך האינטרנט /סמארטפון
|
|
|
|
|