|
|
| נשלח ב-12/7/2020 18:09 |
|
| |
איך רצח קשישה חרדית אתמול בשמגר עבר בשקט מתחת לרדאר?
כותרת ראשית באתרא הדין

|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 18:12 |
|
| |
בתוך הכתבה יש סרטון תחת הכותרת "השוטרים משליכים את הקשישה החרדית"

.בסרטון לא רואים שוטרים משליכים, אבל מספיק כותרת בשביל לשלהב את הציבור. יותר סביר שהיא נפלה כתוצאה מהריצה של בחורי החמד מקרית בעלז מאשר מהשוטרים, אבל בשביל לתאר את הרצח כמובן שהכותרת הזו מתאימה יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 18:24 |
|
| |
אילו הייתי הגברת הזאת. הייתי ממש כועס. אם בין לילה אחד אפשר לעשות "מופת" ולהפוך אותי לקשישה, אז למה כבר לא להפוך אותי לצעירה ולהוציא אותי מקבוצת הסיכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 18:40 |
|
| |
כבר שבועות רבים שהכותרות ההיסטריות כאן (ובאתרים "חרדים" דומים) הם בסגנון הזה. בעיקר כמובן כשזה נוגע לפוליטיקה הקורונית... מעניין שרק עכשיו קלטתם את הפוינט... 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 21:32 |
|
| |
במה זה שונה מהתעמולה של הפלסטינים (להבדיל אלף אלפי הבדלות כמובן)?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 21:46 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | במה זה שונה מהתעמולה של הפלסטינים (להבדיל אלף אלפי הבדלות כמובן)? |
|
הפלסטינית חלקה מבויימת וחלקה בכלל סרטונים ממדינות אחרות ורק מיעוט קטן אמיתי, אצלנו המצב שונה מהקצה לקצה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-12/7/2020 21:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 21:56 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | במה זה שונה מהתעמולה של הפלסטינים (להבדיל אלף אלפי הבדלות כמובן)? |
|
הפלסטינית חלקה מבויימת וחלקה בכלל סרטונים ממדינות אחרות ורק מיעוט קטן אמיתי, אצלנו המצב שונה מהקצה לקצה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 21:58 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
באזור קרית בעלז היא מוגנת ואין צורך במסיכה הבעיה זה עם הקלגסים שאחזו בה במרומי שנות התשעים שלה והשליכו אותה ארצה כעלה נידף ורצחוה בדם קר הי"ד
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|