| נשלח ב-12/7/2020 21:59 |
|
| |
קריאה "אנושית": להחזיר את השוטר המכה והמודח לתפקידו!!!
תגידו אתם, לא מתאים עכשיו שנוירולוג, חריף_ומקשה, זוטא, וכל שאר הפרנואידים ומתוסבכי הקורונה יצאו ב"קריאה אנושית" להחזיר את השוטר המכה לתפקידו... https://www.bhol.co.il/news/1117235
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 22:02 |
|
| |
באותו מעמד אפשר להצטרף לקריאה להחזיר גם את המוכה למקומו - לאותה נקודה בדיוק מול השוטר - כדי שיוכל לחבוט בו שוב? יש כאלו שזה בדיוק הלך החשיבה שלהם. קוראים לזה "מה יפית ומה נעמת" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 22:06 |
|
| |
האמת השוטר הזה באמת מסכן. יומם ולילה הם ניזונים משנאת החרדים בתקשורת, ומה יעשה הבן ולא יחטא. ואני לא לגמרי מוריד את האחריות מעצמנו גם, החרדים יודעים טוב טוב איך לעצבן שוטרים, והשוטר הזה הוא סך הכל ש. ג. שלא יודע הרבה מהחיים שלו, אז הוא עובד מיד לפי האינסטינקטים שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 22:11 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | תגידו אתם, לא מתאים עכשיו שנוירולוג, חריף_ומקשה, זוטא, וכל שאר הפרנואידים ומתוסבכי הקורונה יצאו ב"קריאה אנושית" להחזיר את השוטר המכה לתפקידו... https://www.bhol.co.il/news/1117235
|
|
יש לך תסמינים של קורונה לך להיבדק
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2020 22:24 |
|
| |
לא הרי נוירולוג כהרי חריף.ולא הרי חריף כהרי בבא.
לגבי נוירולוג -זה תלוי איך זה משפיע בדיוק על האינטרס הנדל"ני קשה לדעת. לגבי חריף ומשקה- אין ספק שאתה צודק- להכות חרדי אין לך מצווה גדולה מזו,וזה פשע שהדיחו אותו על זה. בבא- צריך לברר אם השוטר אשכנזי/ספרדי, ובהתאם לכך לדעת מה יאמר....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 13:10 |
|
| |
באמת, יש שוטרים אשכנזים חרדים במשטרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 13:22 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | | באמת, יש שוטרים אשכנזים חרדים במשטרה? |
|
למה חרדים?
בבא נגד ספרדי באשר הוא, חרדי כחילוני. בדיוק כמו שחריף נגד חרדי באשר הוא, ספרדי כאשכנזי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 18:25 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | לא הרי נוירולוג כהרי חריף.ולא הרי חריף כהרי בבא.
לגבי נוירולוג -זה תלוי איך זה משפיע בדיוק על האינטרס הנדל"ני קשה לדעת. לגבי חריף ומשקה- אין ספק שאתה צודק- להכות חרדי אין לך מצווה גדולה מזו,וזה פשע שהדיחו אותו על זה. בבא- צריך לברר אם השוטר אשכנזי/ספרדי, ובהתאם לכך לדעת מה יאמר....
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 19:28 |
|
| |
השוטר המכה חייב להיות מאחורי בריח ושיחטוף מהאסירים
|
|