התפרקות ע"י צעירים ליטאים (ברובם) בצומת ירמיהו שמגר
אתמול היו בעלזא בעיקר (ישנו שבת אחה"צ ואין עבודה במוצ"ש) , היום הבעלזערס כנראה חזרו לעבודה... מי שהסתובבו שם בעיקר (וגם נעצרו) אלו בחורי ישב"ק ליטאים . תסתכלו בצילומים ותראו המון חולצות לבנות. כ"כ עצוב שתקופה כ"כ ממושכת שהלימודים אינם מתקיימים כסדרם, ואין שום יוזמה ממוסדת למסגרות מקומיות. בעלי המצ'ינגים למיניהם: אייכם??? רק בנינים מפוארים ורכבי שרד מעניינים אתכם? אין שום אחריות? על מה מיתגתם את עצמכם כמחנכים?
נשלח ב-13/7/2020 01:34
אל תתן לעובדות לבלבל את הטרולים שבפורום.
נשלח ב-13/7/2020 05:21
דקחר כתב:
אל תתן לעובדות לבלבל את הטרולים שבפורום.
מי שחושב אחרת ממך אינו טרול.
הטענה שלך כי ההתפרעויות של בעלז במוצ"ש היו בגלל שישנו הרבה שבת מפריכה את כל ה'כעס' ו'התסכול' וה'כאב' שלהן תושבי האיזור על האפליה נגד חרדים בסגרים.
אולי הסיבה האמיתית להתפרעויות היא כי משעמם להם? או כי הסגר לא מסתדר עם עמדת האדמו"ר?
השנאה שלך לבעלז מגחיכה את דבריך, חבל... (הרי בכל שבת ישנים ולא יוצאים להפגין ...) יהיה יותר מעניין לשמוע את תגובתך על מאות הבחורים הליטאים המשועממים המבצעים מעשי וונדליזם ואין אף מחנך הלוקח אחריות!
כשאני רואה אנשים הלבושים כמו בעלזא ולא נראים כנוער שולייים ומשתוללים ליד בעלז, יש לי כתובת. כשאני רואה בחורים ליטאים הנראים כנוער שוליים המנצלים את המצב ומשתוללים אין לי כתובת. וללא קשר למגזר. אני מוקיע כל אלימות מכל צד
עד היום היה לנו את האפליקציה ששמה "שדה 9" שהיתה קופצת אוטומטית והופכת כל מי שמבקר את בעלז לחסיד מחנובקא, כעת יש לנו גם את "דחקר" שמטריל בלי קשר ולא מסוגל ולא רוצה להסתכל במראה (והמראות בהחלט לא נעימים).
נשלח ב-13/7/2020 15:15
כל הכבוד על ההבהרה ! ולצערי הבחורים הליטאים לא היו מהשוליים... שעמום בשילוב תסכול מהווה אם כל חטא
עד היום היה לנו את האפליקציה ששמה "שדה 9" שהיתה קופצת אוטומטית והופכת כל מי שמבקר את בעלז לחסיד מחנובקא, כעת יש לנו גם את "דחקר" שמטריל בלי קשר ולא מסוגל ולא רוצה להסתכל במראה (והמראות בהחלט לא נעימים).
א. האפקליציה "שדה 9" כבר הוכח בעבר שהוא פרובקטור מחנובקאי שרוצה סתם להגחיך... ב. הייתי אמש בשטח, כך שלא הייתי צריך כלל לראות במראה, וכשראיתי שרוב הבחורים והנערים הם עם חולצות לבנות, לא הלכתי כלל לבדוק אם הם בחורים חסידים...
נשלח ב-14/7/2020 01:50
גם היום החולצות הלבנות שלטו... כשהצטרפו אליהם מעט חסידי גור ושבאבניקים
נשלח ב-14/7/2020 08:03
רוב המשתוללים שאבבניקים ושאר הצופים בחורים משועממים כולל משועממים מבעלזא
נשלח ב-14/7/2020 12:22
איני_מכיר
היצל כתב:
אתמול היו בעלזא בעיקר (ישנו שבת אחה"צ ואין עבודה במוצ"ש) , היום הבעלזערס כנראה חזרו לעבודה... מי שהסתובבו שם בעיקר (וגם נעצרו) אלו בחורי ישב"ק ליטאים . תסתכלו בצילומים ותראו המון חולצות לבנות. כ"כ עצוב שתקופה כ"כ ממושכת שהלימודים אינם מתקיימים כסדרם, ואין שום יוזמה ממוסדת למסגרות מקומיות. בעלי המצ'ינגים למיניהם: אייכם??? רק בנינים מפוארים ורכבי שרד מעניינים אתכם? אין שום אחריות? על מה מיתגתם את עצמכם כמחנכים?
כל מי שהולך עם חולצה לבנה בלי זקט או אוטומטי בחו"י ליטאי ???
נשלח ב-14/7/2020 15:56
תסתכל בצילומים ותיווכח בעצמך מי הקהל שם בעיקר.
איני_מכיר כתב:
כל מי שהולך עם חולצה לבנה בלי זקט או אוטומטי בחו"י ליטאי ???
נשלח ב-14/7/2020 21:39
אני לא מצליח להבחין אפילו ביום כמעט בין ספרדים, אמריקאים, חסידים עם פאות מעל האוזן(בלי חליפות) לליטאים . אבל אתה כנראה בעל רוח הקודש וטביעת עין מיוחדת
נשלח ב-14/7/2020 22:16
בא אעשה לך היכרות יקירי:
א. בחורי ישיב"ק אין אמריקאים.
ב. הספרים עם שיער שחור ככה ועור כהה.
ג. כמעט ואין בחורים חסידיים ללא חליפות.
אגב, כשהחסידים הערב פיזרו את התקהלות הילדים זה היווה מכשול כי לא ידעו מי הם הילדים ...
נשלח ב-14/7/2020 23:32
איני_מכיר
היצל כתב:
בא אעשה לך היכרות יקירי:
א. בחורי ישיב"ק אין אמריקאים.
ב. הספרים עם שיער שחור ככה ועור כהה.
ג. כמעט ואין בחורים חסידיים ללא חליפות.
אגב, כשהחסידים הערב פיזרו את התקהלות הילדים זה היווה מכשול כי לא ידעו מי הם הילדים ...
אוהו כמה ספרדים בהירים יש ... צא לשוק ותראה ........
וזה בסדר להאשים את הליטאים בכל הצרות בעולם ןלשכוח כמה חורבן החסידים משאירים אחריהם בכל מקום