|
|
| נשלח ב-15/7/2020 23:46 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| סתםבחור כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
נכון את התורה היבשה לא. אך כפי שאמרתי ה' נתן זכות לבית דין/לרבנים לפסוק...לפי חידושי הדור;) ולדעתי הם כן יקבלו את טענותיי... אבל אין לך כח לשאול רב אז בסיידר...מתישהו אשאל בעצמי  |
|
את אומרת שרבנים יכולים להמציא היתרים לחתן ממזרים או לשמור אשה בוגדת? תיזהרי שהרבנים הראשיים לא יקראו לך "רפורמית"..
(כמובן שיש מקרים מסויימים שאפשר לומר שהנידון שונה, כגון שאמו של הממזר לא היתה נשואה וכדו', אבל אם כל העובדות ברורות - יקוב הדין את ההר ולא ייעקר איסור אחד מהתורה)
|
|
|
|
ברוך שכיוונת..  |
|
בס"ד אגב,גם שמעתי שממזר יכול להתחתן עם גוייה בתהליכי גיור...ואח"כ שמתגיירת הכל בסיידר והילדים כשרים... זה נכון? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 23:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 23:52 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חייכנית , יפה מאד שאת ככה שומרת על האיפוק , בעבודה באמת חייבים את זה , בעבודה אני לעולם לא מתפרצת אפילו שיש לנו מפתח פה שמרשה לעצמו יותר מדי וחושב ועושה בקוד כבתוך שלו ולפעמים בא לי להגיד לו משהו אבל אני יודעת שאין סיכוי שזה יעזור....
לגבי התרומה לארגון אפרת זה באמת רעיון מעולה ... אולי יום אחד  |
|
בס"ד חחח תודה מתוקה  אני משתדלת וכמובן שיש פאשלות  צודקת אבל זו השאלה הגדולה...למה בבית אנחנו מרשים לעצמנו מה שבעבודה לא? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 23:54 |
|
| |
בס"ד תקשיבי אני צריכה לעשות שיערוך מחדש... את שקטה אבל חכמה כמו מלכת שבא  איך את יודעת שזו הדרך להצליח איתי? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 23:56 |
|
| |
בס"ד חחחח נכון  לדעתי מלל בלי אימוג'י= גוף בלי נשמה  גבר שלא עושה אימוג'ים? זה מבאס אותי וגם מרגיש לי שההודעה חסרת רגש/קשוחה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 23:58 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד תקשיבי אני צריכה לעשות שיערוך מחדש... את שקטה אבל חכמה כמו מלכת שבא  איך את יודעת שזו הדרך להצליח איתי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 23:59 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | מה יש חוץ ממצוות ומעשים טובים  חחחח אין אצל הקדוש ברוך הוא איפה ואיפה , לכן אין קיצורי דרך אבל יש קונה עולמו בשעה אחת וגם יש את כל הסיפורים על הרבנים שהבטיחו חלק מהעוה''ב שלהם  אחרי כל הכפרת עוונות שעברת בשידוכים את - ישר לגן עדן ...  |
|
בס"ד  צודקת...ואמן  אבל מצאתי רעיון טוב לקיצור דרך לשם  נאמר שכל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלאו... באירגון "אפרת", הרי מצילים ילדים מהפלה... ויש אפשרות לתרום חבילה כוללת של הצלת ילד אחד(או יותר) ואח"כ שולחים לתורם תעודה(נראה לי אפילו עם שם התינוק שניצל) כך שאם מצילים תינוק אחד?זה לגמרי הצלת נפש מישראל... זה לדעתי שיא המקפצה להגיע לגן עדן במחיר די נמוך 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/07/2020 03:05:54 |
|
אממ אז אם תרמתי דם כמה פעמים יש לי גן עדן בטוח? :)
|
|
בס"ד שום דבר לא בטוח שם  אבל אתה בכיוון חיובי במיון הראשוני בשער הכניסה  אולי תרומת מוח עצם תקפיץ אותך יותר גבוה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:00 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  | לדעתי הוא מראה אצבע אחרת, אבל אולי זה רק הדמיון שלי.. |
|
בס"ד חחח כן זה גם אני חושבת כך...אבל לא נעים לי להגיד לה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/07/2020 12:48:25 |
|
חחחח לא נעים להגיד לי ???? ברור גם לי שהוא לא משתמש באגודל .. |
|
בס"ד אהה נרגעתי(;חשבתי את בחורת סמינר...עם צמה,רוצה בחור לומד... צדקנית ממאה שערים.  אסור ללמד אותך מידע חדש וזה... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/07/2020 00:00:40
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:01 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  |
בס"ד תקשיבי אני צריכה לעשות שיערוך מחדש... את שקטה אבל חכמה כמו מלכת שבא  איך את יודעת שזו הדרך להצליח איתי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח כן אני טובה בלאפיין אנשים , יש לי כבר תיקיה במוח על כל אחד מכם .. מעניין אם אני צודקת
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:02 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | חייכנית , יפה מאד שאת ככה שומרת על האיפוק , בעבודה באמת חייבים את זה , בעבודה אני לעולם לא מתפרצת אפילו שיש לנו מפתח פה שמרשה לעצמו יותר מדי וחושב ועושה בקוד כבתוך שלו ולפעמים בא לי להגיד לו משהו אבל אני יודעת שאין סיכוי שזה יעזור....
לגבי התרומה לארגון אפרת זה באמת רעיון מעולה ... אולי יום אחד  |
|
בס"ד חחח תודה מתוקה  אני משתדלת וכמובן שיש פאשלות  צודקת אבל זו השאלה הגדולה...למה בבית אנחנו מרשים לעצמנו מה שבעבודה לא? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למה , אין את חרב הפיטורים מעל ראשינו וטוב שכך ... שנוכל לעבוד באמת על המידות שלנו :)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:04 |
|
| |
בתתימן
בס"ד חחחח נכון  לדעתי מלל בלי אימוג'י= גוף בלי נשמה  גבר שלא עושה אימוג'ים? זה מבאס אותי וגם מרגיש לי שההודעה חסרת רגש/קשוחה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחחח רב הגברים לא עושים , מה יש לך ? אם הם שמים פסיקים וסימני שאלה זה כבר מראה על אינטלגנציה רגשית גבוהה .. ואדם שהוא נראה לי הכי קר ושכלי בין הגברים כאן יחסית משתמש הרבה באימוג'ים אולי זה בגלל שהוא פיתח בעצמו את האפליקציה 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:06 |
|
| |
בתתימן
בס"ד אהה נרגעתי(;חשבתי את בחורת סמינר...עם צמה,רוצה בחור לומד... צדקנית ממאה שערים.  אסור ללמד אותך מידע חדש וזה... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/07/2020 00:00:40 |
|
חחח אני בחורה שהייתה לפני כמה שנים בסמינר , לא אוהבת לעשות צמה חחחח אבל משתדלת להצטדק ... אני תמיד שמחה אם מישהו מחדש לי משהו , זה מראה על מנת משכל גבוהה של המחדש התורן 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:12 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | אגב,גם שמעתי שממזר יכול להתחתן עם גוייה בתהליכי גיור...ואח"כ שמתגיירת הכל בסיידר והילדים כשרים...
זה נכון?  |
|
לא יודע, אולי היא נחשבת גויה בזמן הזה וזה איסור. יש אפשרות להביא ילדים עם שפחה כנענית, אבל לא יודע אם יש מושג של שפחה כנענית היום (ואם לא איכפת לו להביא ילדים מאיזה כושית מזימבבואה). בכל מקרה בטריקים האלה הילדים הלכתית לא מתייחסים אליו.
ומה אח"כ? הרי אחרי שהתגיירה הילדים שיביאו הם ממזרים אז מה הרווחנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:13 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
|
לא נכון, אדם מתנהג עם אחרים איך שבא לו.. 
|
|
|
|
|