|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:17 |
|
| |
בס"ד תרומת דם לפעמים יכולה ללכת לסתם תוספת דם למישהו, לעיתים לא יהודי(או שגם הצלת נפש לא יהודיה זה בסדר) אבל מוח עצם זה ממש הצלה ממוות, אם הוא אכן ניצל  עדיף ללכת על בטוח...הצלה ממוות וודאי  לכן אמרתי עדיף לתרום לאגודת אפרת, למה לתרום דם/ מוח עצם, זלא מתאים לכל אחד... אני רועדת ללכת לעשות בדיקת דם אפילו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:22 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד תרומת דם לפעמים יכולה ללכת לסתם תוספת דם למישהו, לעיתים לא יהודי(או שגם הצלת נפש לא יהודיה זה בסדר) אבל מוח עצם זה ממש הצלה ממוות, אם הוא אכן ניצל  עדיף ללכת על בטוח...הצלה ממוות וודאי  לכן אמרתי עדיף לתרום לאגודת אפרת, למה לתרום דם/ מוח עצם, זלא מתאים לכל אחד... אני רועדת ללכת לעשות בדיקת דם אפילו... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בלי התוספת דם הזאת הוא היה מת, חוץ מזה שבסוג הדם שלי משתמשים במקרים דחופים.
לעומת זאת בלי מח עצם אפשר לחיות עם טיפולים לעוד כמה זמן, תלוי בחומרת המחלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:26 |
|
| |
בס"ד פששש אמרתי לך פעם שאתה צדיק נסתר  אני רק רואה ששואבים לי מאבחנה אחת ואני חוששת שעוד רגע כל הדם בגוף ייגמר 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/07/2020 00:27:02
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:28 |
|
| |
בתתימן
| אדם_ה1 כתב: |  | די, כמה מחמאות, אני אסמיק.. סתם, תמשיכי..  |
|
חחחחחחחחחח אתה גם גאון חסיד וענו בעל מופת ובעל ייסורים 
תוקן על ידי בתתימן ב- 16/07/2020 00:28:03
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:34 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| בתתימן כתב: |  | | ואדם שהוא נראה לי הכי קר ושכלי בין הגברים כאן |
|
די, כמה מחמאות, אני אסמיק.. סתם, תמשיכי..  |
|
בס"ד הנה אני אשלים אותה  למרות שחושבים שגברים קרים הם קשוחים . בתוכם הם רכים כמו צמר גפן. לדוג':המנהל הקשוח שהיה לי התגלה כהוגן,רגיש ומבין יותר, בזמן שהמנהל ה"טוב והגמיש" הפך את עורו ונהפך ללא הוגן על גבול הרשעות,כשהתחשק לו פתאום... אנשים שפועלים רק עפ"י רגשות.ונותנים רק עפ"י אהבה,זה לא טוב לחיים וכמובן לא לחיים הזוגיים. כמובן שהכי טוב זה להיות באיזון. פעם לא הבנתי למה התורה לא בנוייה על רגשות. ואח"כ הבנתי שיש את הבסיס שזה חובה.בין אם אוהבים ובין אם לא.וכך יש יציבות לבית ואח"כ כל אחד אמור לעבוד על מידותיו ולטפח את האהבה וכו'...שזה חשוב לא פחות ואף יותר.אלא שהחיובים,הם סוג של ביטחון לרגעי משבר עד שמשקמים את האהבה...;) כך שהבסיס בעבודת ה' היא: יראה ואהבה. הבסיס בחיים: שכל ורגש. כשהשאיפה היא להגיע לאיזון בין שניהם  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/07/2020 01:03:07
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:47 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  |
בס"ד תקשיבי אני צריכה לעשות שיערוך מחדש... את שקטה אבל חכמה כמו מלכת שבא  איך את יודעת שזו הדרך להצליח איתי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח כן אני טובה בלאפיין אנשים , יש לי כבר תיקיה במוח על כל אחד מכם .. מעניין אם אני צודקת
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:48 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  |
בס"ד חחחח נכון  לדעתי מלל בלי אימוג'י= גוף בלי נשמה  גבר שלא עושה אימוג'ים? זה מבאס אותי וגם מרגיש לי שההודעה חסרת רגש/קשוחה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחחח רב הגברים לא עושים , מה יש לך ? אם הם שמים פסיקים וסימני שאלה זה כבר מראה על אינטלגנציה רגשית גבוהה .. ואדם שהוא נראה לי הכי קר ושכלי בין הגברים כאן יחסית משתמש הרבה באימוג'ים אולי זה בגלל שהוא פיתח בעצמו את האפליקציה  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:51 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד תקשיבי אני צריכה לעשות שיערוך מחדש... את שקטה אבל חכמה כמו מלכת שבא  איך את יודעת שזו הדרך להצליח איתי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
לא נכון, אדם מתנהג עם אחרים איך שבא לו..  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:52 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד תרומת דם לפעמים יכולה ללכת לסתם תוספת דם למישהו, לעיתים לא יהודי(או שגם הצלת נפש לא יהודיה זה בסדר) אבל מוח עצם זה ממש הצלה ממוות, אם הוא אכן ניצל  עדיף ללכת על בטוח...הצלה ממוות וודאי  לכן אמרתי עדיף לתרום לאגודת אפרת, למה לתרום דם/ מוח עצם, זלא מתאים לכל אחד... אני רועדת ללכת לעשות בדיקת דם אפילו... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בלי התוספת דם הזאת הוא היה מת, חוץ מזה שבסוג הדם שלי משתמשים במקרים דחופים.
לעומת זאת בלי מח עצם אפשר לחיות עם טיפולים לעוד כמה זמן, תלוי בחומרת המחלה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 00:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 01:01 |
|
| |
|
| נשלח ב-16/7/2020 01:12 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | מה יש חוץ ממצוות ומעשים טובים  חחחח אין אצל הקדוש ברוך הוא איפה ואיפה , לכן אין קיצורי דרך אבל יש קונה עולמו בשעה אחת וגם יש את כל הסיפורים על הרבנים שהבטיחו חלק מהעוה''ב שלהם  אחרי כל הכפרת עוונות שעברת בשידוכים את - ישר לגן עדן ...  |
|
בס"ד  צודקת...ואמן  אבל מצאתי רעיון טוב לקיצור דרך לשם  נאמר שכל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלאו... באירגון "אפרת", הרי מצילים ילדים מהפלה... ויש אפשרות לתרום חבילה כוללת של הצלת ילד אחד(או יותר) ואח"כ שולחים לתורם תעודה(נראה לי אפילו עם שם התינוק שניצל) כך שאם מצילים תינוק אחד?זה לגמרי הצלת נפש מישראל... זה לדעתי שיא המקפצה להגיע לגן עדן במחיר די נמוך 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/07/2020 03:05:54 |
|
אממ אז אם תרמתי דם כמה פעמים יש לי גן עדן בטוח? :)
|
|
בס"ד שום דבר לא בטוח שם  אבל אתה בכיוון חיובי במיון הראשוני בשער הכניסה  אולי תרומת מוח עצם תקפיץ אותך יותר גבוה  |
|
|
|
בס"ד שאלה מעניינת... לא יודעת אם זה משנה  העיקר שהצלת נפש.אם הוא בחר לחטוא למרות שקיבל מה' את החיים במתנה? הוא יענש. אתה לא אשם למה שהשני עושה  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/07/2020 01:13:12
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 01:14 |
|
| |
|
|