בית פורומים שידוכי חרדים

האם יש לבעל בעלות על האישה ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2020 01:35 לינק ישיר 

בס"ד

חחח אוקי...

אפשר איבחון גרפולוגי גם עלי?

רק דברים טובים כן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/07/2020 01:35:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2020 01:40 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
ביקורת אף פעם לא עוזרת. אני מבקר את חייכנית כבר חודשים והיא לא משתנה אני שוקל לעבור לטקטיקה של חיזוק חיובי
חחחח חזק לחייכנית צריך לדבר רק במילים מצופות דבש ונוטפות סוכר ...  
בס"דתקשיבי אני צריכה לעשות שיערוך מחדש...את שקטה אבל חכמה כמו מלכת שבאאיך את יודעת שזו הדרך להצליח איתי?נשלח מהאנדרואיד שלי
חחח כן אני טובה בלאפיין אנשים , יש לי כבר תיקיה במוח על כל אחד מכם .. מעניין אם אני צודקת

תרחיבי עלי בבקשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחחחח אני יודעת עליך גם הרבה דברים ממה שאתה מספר .. זה לא נחשב ... 
אפשר לראות אבל שאתה ג'נטלמן ויש לך תרבות שיחה שזה מאד יפה וחשוב , נשמע שאתה טיפוס עדין לא מתלהם ודיפלומטי 

אמממ שאר הדברים שאני יודעת ספרת על עצמך אז אי אפשר לדעת אם סתם שבחת את עצמך יותר ממה שבאמת.... 
יש לי עוד כמה מחשבות אבל זה מספיק .... 

את בהחלט טובה בלאפיין אנשים:) תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 01:40 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימןלפרש אימוג'ים זה מקצוע לפסיכיאטרים חחחחח 

תוקן על ידי בתתימן ב- 15/07/2020 12:21:50

או לבנות:) לא ידעתי מה המשמעות של האימוג'ים עד שבחורה הסבירה לי. ידעתם שיש אימוג'י פלרטטן?נשלח מהאנדרואיד שלי
יכול להיות שכתוב בטייטל את ההסבר לאימוג'י , חח יש בזה כללים אני עדיין פחות מבינה בזה , החלק המדהים הוא שבנות משתמשות בזה לדעתי פי מאה מגברים .... וחייכנית לא יכולה בלי 

בס"ד

חחחח נכון

לדעתי מלל בלי אימוג'י= גוף בלי נשמה

גבר שלא עושה אימוג'ים? זה מבאס אותי וגם מרגיש לי שההודעה חסרת רגש/קשוחה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחחח רב הגברים לא עושים , מה יש לך ? אם הם שמים פסיקים וסימני שאלה זה כבר מראה על אינטלגנציה רגשית גבוהה .. ואדם שהוא נראה לי הכי קר ושכלי בין הגברים כאן יחסית משתמש הרבה באימוג'ים אולי זה בגלל שהוא פיתח בעצמו את האפליקציה 

בס"ד

חחחח אהבתי

יש גברים שכן משתמשים...למשל הבחור האחרון שיצאתי איתו? השתמש המון

אדם? כנראה גם אוהב להביע את השכלתנות, כדי שכולם ידעו שהוא עם משקפיים של בר מוח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2020 01:41 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

חחח אוקי...

אפשר איבחון גרפולוגי גם עלי?

רק דברים טובים כן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/07/2020 01:35:42

את רוצה איבחון שמורכב רק מדברים טובים? סבבה:
""

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 01:42 לינק ישיר 

סתם צוחק. יש לך המון מעלות. בפרט הכוח לקום כל פעם מחדש ולנסות שוב למרות כל הקשיים ובסוף להצליח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 01:43 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:

או לבנות:) לא ידעתי מה המשמעות של האימוג'ים עד שבחורה הסבירה לי. ידעתם שיש אימוג'י פלרטטן?נשלח מהאנדרואיד שלי
יכול להיות שכתוב בטייטל את ההסבר לאימוג'י , חח יש בזה כללים אני עדיין פחות מבינה בזה , החלק המדהים הוא שבנות משתמשות בזה לדעתי פי מאה מגברים .... וחייכנית לא יכולה בלי 

בס"ד

חחחח נכון

נשלח מהאנדרואיד שלי

חחחח רב הגברים לא עושים , מה יש לך ? אם הם שמים פסיקים וסימני שאלה זה כבר מראה על אינטלגנציה רגשית גבוהה .. ואדם שהוא נראה לי הכי קר ושכלי בין הגברים כאן יחסית משתמש הרבה באימוג'ים אולי זה בגלל שהוא פיתח בעצמו את האפליקציה 

בס"ד

חחחח אהבתי

נשלח מהאנדרואיד שלי

מחקר שבוצע הראה שנשים חושבות על גברים שמשתמשים בסמלונים שהם נשיים:) הכל עניין של תרבות. פה באתר אני לא משתמש בסמלונים כי הם כל כך קטנים ואני לא רואה טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 01:44 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

חייכנית770 כתב:
אגב,גם שמעתי שממזר יכול להתחתן עם גוייה בתהליכי גיור...ואח"כ שמתגיירת הכל בסיידר והילדים כשרים...
זה נכון?

לא יודע, אולי היא נחשבת גויה בזמן הזה וזה איסור. יש אפשרות להביא ילדים עם שפחה כנענית, אבל לא יודע אם יש מושג של שפחה כנענית היום (ואם לא איכפת לו להביא ילדים מאיזה כושית מזימבבואה). בכל מקרה בטריקים האלה הילדים הלכתית לא מתייחסים אליו.

ומה אח"כ? הרי אחרי שהתגיירה הילדים שיביאו הם ממזרים אז מה הרווחנו?

בס"ד

תברר הבנתי שהשיטה הזו של להתחתן עם גויה ואח"כ אם היא מתגיירת?הילדים יוצאים בסדר.
כי העיקר הוא שבהתחלה התחתן עם לא יהודיה.
יתכן שהרבנים גורמים לה להיות במעמד של שפחה כנענית או משהו...

צריך לברר.איני יודעת.זו רק שמועה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2020 01:45 לינק ישיר 

חחחח יואו פעם כשהייתי בט' סמינר אמרתי לבנות בכיתה שאני יודעת קצת גרפולוגיה אז הם נתנו לי ציורים שלהם לכתוב חוות דעת , כתבתי את כל מה שאני יודעת על אותו בחורה והם התלהבו עד הגג לקח איזה חצי כיתה עד שפתאום הם קלטו את הטריק ואז החליטו להביא לי ציור בלי שם של בת כתבתי עליה דברים כלליים ופרשתי איזה גבשושית מוזרה שמישהו או משהו ממש מציק לה בחיים אז היא אמרה שבאמת יש מישהי שממש מטרידה אותה מתקשרת אליה בלי סוף .. חחח עד שהמורה הגיעה שאלה אותי אם באמת אני יודעת גרפולוגיה אמרתי לה שלא :) 

ואת חייכנית עקשנית לא קטנה , התקפלות אצלך זה משהו על טבעי ... את תשרייני את כל העולם לצידך בשביל להשיג את מה שאת רוצה חחחח 
יש לך כושר מנהיגות כמובן יכולת ניסוח גבוהה והרבה הרבה כשרונות .... כושר שכנוע ויכולת להצעיד אנשים אחריך ...

אממ חוץ מכל הקטעים הנסיכיים עיצובים חלומות קסומים פרוות ורודות שזה את כבר מעידה על עצמך... 
חחח מקווה שאהבת שלא תבקשי התנצלות מעל בימת האום + חתימה של מאה רבנים ..... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 01:46 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

אדם_ה1 כתב:

חייכנית770 כתב:
אגב,גם שמעתי שממזר יכול להתחתן עם גוייה בתהליכי גיור...ואח"כ שמתגיירת הכל בסיידר והילדים כשרים...
זה נכון?

לא יודע, אולי היא נחשבת גויה בזמן הזה וזה איסור. יש אפשרות להביא ילדים עם שפחה כנענית, אבל לא יודע אם יש מושג של שפחה כנענית היום (ואם לא איכפת לו להביא ילדים מאיזה כושית מזימבבואה). בכל מקרה בטריקים האלה הילדים הלכתית לא מתייחסים אליו.

ומה אח"כ? הרי אחרי שהתגיירה הילדים שיביאו הם ממזרים אז מה הרווחנו?

בס"ד

תברר הבנתי שהשיטה הזו של להתחתן עם גויה ואח"כ אם היא מתגיירת?הילדים יוצאים בסדר.
כי העיקר הוא שבהתחלה התחתן עם לא יהודיה.
יתכן שהרבנים גורמים לה להיות במעמד של שפחה כנענית או משהו...

צריך לברר.איני יודעת.זו רק שמועה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אי אפשר להתחתן עם גויה. לא תופסים קידושין. הכוונה באמת לשפחה כנענית. מכיוון שאין היום עבדות אז המקסימום הוא ליסוע למקומות כמו סין ששם יש מעין עבדות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 01:47 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

חייכנית770 כתבה:

בתתימן כתבה:
בתתימן

חייכנית770 כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:

בס"ד

חחחח נכון

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

חחחח אהבתי

מחקר שבוצע הראה שנשים חושבות על גברים שמשתמשים בסמלונים שהם נשיים:) הכל עניין של תרבות. פה באתר אני לא משתמש בסמלונים כי הם כל כך קטנים ואני לא רואה טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

ממש לא...

אני חושבת שהם מתוקים מאד...

אם הגבר אכן ישים המון אימוג'ים כאלו

אז אני אחשוב שהוא נשי קצת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בתתימן כתבה:

חחחח יואו פעם כשהייתי בט' סמינר אמרתי לבנות בכיתה שאני יודעת קצת גרפולוגיה אז הם נתנו לי ציורים שלהם לכתוב חוות דעת , כתבתי את כל מה שאני יודעת על אותו בחורה והם התלהבו עד הגג לקח איזה חצי כיתה עד שפתאום הם קלטו את הטריק ואז החליטו להביא לי ציור בלי שם של בת כתבתי עליה דברים כלליים ופרשתי איזה גבשושית מוזרה שמישהו או משהו ממש מציק לה בחיים אז היא אמרה שבאמת יש מישהי שממש מטרידה אותה מתקשרת אליה בלי סוף .. חחח עד שהמורה הגיעה שאלה אותי אם באמת אני יודעת גרפולוגיה אמרתי לה שלא :) 

ואת חייכנית עקשנית לא קטנה , התקפלות אצלך זה משהו על טבעי ... את תשרייני את כל העולם לצידך בשביל להשיג את מה שאת רוצה חחחח 
יש לך כושר מנהיגות כמובן יכולת ניסוח גבוהה והרבה הרבה כשרונות .... כושר שכנוע ויכולת להצעיד אנשים אחריך ...

אממ חוץ מכל הקטעים הנסיכיים עיצובים חלומות קסומים פרוות ורודות שזה את כבר מעידה על עצמך... 

וואו בטח לא היה נעים להודות באמת. בכל מקרה, קוראים לזה קריאה קרה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בתתימן

את בהחלט טובה בלאפיין אנשים:) תודה

[/quote]

אז זה נכון ??? ישששששש!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 01:51 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:

וואו בטח לא היה נעים להודות באמת. בכל מקרה, קוראים לזה קריאה קרה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אהה לא , היה לי מאד נעים , זה לא ששיקרתי אותם זה מה שהם בחרו להבין ... גם המורה ראתה רק את הקצה של ההתרחשות וסתם הסתקרנה.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 02:00 לינק ישיר 

חייכנית מה אומרת ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 02:06 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:

בס"ד

אני מבקשת התנצלות מעל במת האום וחתימה מ1000 רבנים

את יודעת כמה פעמים אני משתדלת להתקפל ולא לנצח?עדיין לא רואים את המאמץ שלי להתקפל? גיוועלד

חחח אבל כן בכללית אני כזו...ויש בעקשנות גם דברים חיוביים.כדי להצליח בחיים חייבים להיות עקשנים

אך בדברים לא עקרוניים? אני משתדלת להתגמש בד"כ...אין טעם להיות ראש בקיר, סתם בחיים

ותודה על המחמאות אכן את צודקת לרוב...
אם כי יש דברים שעדיין לא באים לידי ביטויים בכל המישורים,אך הם אכן קיימים אצלי באופציות ומתישהו אשתמש בהם בעז"ה

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/07/2020 02:07:12

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם יש לבעל בעלות על האישה ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.