| נשלח ב-16/7/2020 23:25 |
|
| |
בס"ד מוקדש לבתימן, החכמה  הדרך הטובה ביותר למציאת שידעך בדרך "טבעית"... כמובן שזה מוקדש לסטאטית ולכל הנשים המסורות  נ.ב הסרטון לנשים בלבד- ולהנמיך ווליום.(זה שיר) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:13 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חחחח חמודה ... עם עקשנות אפשר לעשות מלא דברים ... לא חשבתי לרגע שאת ראש בקיר ... ואולי יום אחד נפגוש אותך מנהלת משהו ..  תזכרי לעשות לי פרוטקציה  |
|
בס"ד חחחח מי יודע  בעז"ה...אני קצת חוששת מזה.כי מאידך אני אוהבת חיים רגועים.ולא יודעת אם זה יצליח לי יחד עם ניהול... תמיד ישלי קונפליקטים  מה תרצי להיות אצלי? אגב,את יודעת לפתח תוכנה, שבה נגיד ניתן לעשות תרגילים וכו' לפי החומר הנלמד, כמו בתוכנות, בבתי הספר ללימודי שפות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:14 |
|
| |
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:15 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:29 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
בתתימן, את יכולה בבקשה לכתוב עלי ?
אגב, לחייכנית יש רצון ברזל והתמדה,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:29 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  |
בס"ד מוקדש לבתימן, החכמה  הדרך הטובה ביותר למציאת שידעך בדרך "טבעית"... כמובן שזה מוקדש לסטאטית ולכל הנשים המסורות  נ.ב הסרטון לנשים בלבד- ולהנמיך ווליום.(זה שיר) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:30 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | חחחח חמודה ... עם עקשנות אפשר לעשות מלא דברים ... לא חשבתי לרגע שאת ראש בקיר ... ואולי יום אחד נפגוש אותך מנהלת משהו ..  תזכרי לעשות לי פרוטקציה  |
|
בס"ד חחחח מי יודע  בעז"ה...אני קצת חוששת מזה.כי מאידך אני אוהבת חיים רגועים.ולא יודעת אם זה יצליח לי יחד עם ניהול... תמיד ישלי קונפליקטים  מה תרצי להיות אצלי? אגב,את יודעת לפתח תוכנה, שבה נגיד ניתן לעשות תרגילים וכו' לפי החומר הנלמד, כמו בתוכנות, בבתי הספר ללימודי שפות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:32 |
|
| |
בס"ד חחחח למה הם נראים בחורים עדינים...רוקדים יפה  את היית מוכנה אבל לשטוף רגליים ככה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:37 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | חחחח חמודה ... עם עקשנות אפשר לעשות מלא דברים ... לא חשבתי לרגע שאת ראש בקיר ... ואולי יום אחד נפגוש אותך מנהלת משהו ..  תזכרי לעשות לי פרוטקציה  |
|
בס"ד חחחח מי יודע  בעז"ה...אני קצת חוששת מזה.כי מאידך אני אוהבת חיים רגועים.ולא יודעת אם זה יצליח לי יחד עם ניהול... תמיד ישלי קונפליקטים  מה תרצי להיות אצלי? אגב,את יודעת לפתח תוכנה, שבה נגיד ניתן לעשות תרגילים וכו' לפי החומר הנלמד, כמו בתוכנות, בבתי הספר ללימודי שפות? נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
חחח מה זה יודעת , אני יכולה לדעת אם אני רוצה , זה עבודה כמו כל עבודה .... |
|
בס"ד כן אני מבינה...רק שואלת אם ישלך אתזה בסרגל כלים  ומה הציפיות שכר שלך בערך?  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/07/2020 00:37:35
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:38 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד חחחח למה הם נראים בחורים עדינים...רוקדים יפה  את היית מוכנה אבל לשטוף רגליים ככה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:40 |
|
| |
בס"ד חחחח ידעתי שזה ידליק אותך  איך אתה מתחבר לזה... נראה לי תקנה כורסא מיוחדת עבור זה...  ו...רק בגלל זה תתחתן עם תימניה  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/07/2020 00:41:10
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:48 |
|
| |
מה גורם לך לחשוב שאני אוהב ששוטפים לי את הרגליים?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 00:50 |
|
| |
בס"ד חחחח אינטואיצייה נשית  אגב, אתה מוכן גם לשטוף לאישתך את הרגליים?ככה לעשות פדיקור טוב ולק...  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/07/2020 00:51:08
|
|
|
|
|