|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:34 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| סתםבחור כתב: |  |
|
|
חחח אל תשכח את שיטת החיזוקים : חייכנית את מותק של בחורה בעלך יפנק אותך עד אין קץ , אני בטוחה שתוכלי לגייס מכוחותיך ופעם בפעם לעשות לו מסאז' קטן רק כי הוא ממש ממש צריך את זה ממך וזה חלומו הגדול ביותר , אהה מה את אומרת ??? |
|
בס"ד חחחחח  לא.אין לי כח.  מסאז' קטן אצלי זה 60 שניות בדיוק על השעון  ועלזה אני רוצה 60 דק' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:38 |
|
| |
חחחח זה לא יאומן , מה הבעיה לעשות לבן אדם מסאז' , גם לאחיות שלך את אף פעם לא עושה ???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:40 |
|
| |
| בתתימן כתב: |  | | חחחח זה לא יאומן , מה הבעיה לעשות לבן אדם מסאז' , גם לאחיות שלך את אף פעם לא עושה ??? |
|
גם חייכנית הסכימה להתחתן איתו וגם שתעשה לו מסאז'? הגזמת...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:47 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חחחח זה לא יאומן , מה הבעיה לעשות לבן אדם מסאז' , גם לאחיות שלך את אף פעם לא עושה ??? |
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| בתתימן כתבה: |  | חחחח זה לא יאומן , מה הבעיה לעשות לבן אדם מסאז' , גם לאחיות שלך את אף פעם לא עושה ??? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 02:00 |
|
| |
|
| נשלח ב-17/7/2020 02:03 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 02:05 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | _________________
|
|
חחח מה יקרה עם תתחתני עם מישהו נחמד והוא יבקש ממך להכין לו ארוחת צהריים והוא יפרט גם מה הוא רוצה ?? א. תתנפלי עליו ב. תסרבי בנימוס ג. תכיני לו ד. תגידי לו שיכין לעצמו ה. אחר |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 02:19 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | _________________
|
|
חחח מה יקרה עם תתחתני עם מישהו נחמד והוא יבקש ממך להכין לו ארוחת צהריים והוא יפרט גם מה הוא רוצה ?? א. תתנפלי עליו ב. תסרבי בנימוס ג. תכיני לו ד. תגידי לו שיכין לעצמו ה. אחר |
|
בס"ד חחחח  א.נסיכה לא מתנפלת. ב.נסיכה לא מסרבת. ג.נסיכה לא מכינה אוכל. ד.נסיכה לא מביאה פקודות לנסיך. ה.נסיכה מזמינה אוכל/קוראת למבשלת בארמון עם הפעמון    נו באמת?כבר סיפרתי לך על רעיון המגשים  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/07/2020 02:33:53
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 03:30 |
|
| |
בס"ד חחחח  זה עוד כלום לעומת אשכנזיה אורגינל  הרבה מהן גם מזמינות אוכל מוכן לשבת  ישלך בכלל חברות אשכנזיות? ואגב, לא התחברתי לרעיון.הוכתרתי לזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/7/2020 09:46 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחח  זה עוד כלום לעומת אשכנזיה אורגינל  הרבה מהן גם מזמינות אוכל מוכן לשבת  ישלך בכלל חברות אשכנזיות? ואגב, לא התחברתי לרעיון.הוכתרתי לזה נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
*נולדתי לזה. חחח אני אשכנזי מבטן ומלידה טהור דם כמו שאומרים אלף דורות אחורה בלי פעם אחת של עירבוב שם חחחח סתם צוחק. בקיצור אין גם אשכנזיות כמוך. רוב הבנות החרדיות לומדות בסמינר שצריך לעזור לבעל ללמוד והם מקריבות מעל ומעבר בשביל זה. אוכל מוכן? אולי רק בהריון כשלבעל קשה להכין אוכל אז הוא מפנק את עצמו ומזמין. בכל מקרה גם אני בפגישות מתנהג מאוד בג'נטלמניות כי זה בא לי בטבעיות אבל אני לא חושב שככה אתנהג כל החיים:) אגב בנושא לא קשור בעליל, עשו מחקר על נשים מוכות שבעלן אלים וגילו שלרוב היה להם הצעת נישואין מאוד מפוארת, משהו מנקר עיניים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|