|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:29 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  |
בסיידר אבל אסור לו לעשות ילדים במצב כזה...לטובת אופי ילדיו...
|
|
לא אסור, אבל לא מומלץ..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:30 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| חייכנית770 כתב: |  |
אם האישה באה לבית הדין ומספרת שקיימו מצוות פרו ורבו ויש לבן זוגה שנפצע,"חיסכונות"בבנק במקום בגופו... אני בטוחה שיהיו רבנים שיתירו,במיוחד אם לאישה תהיה גישה מלאה להשתמש בכך... אני מוכנה להתערב איתך על כסף  |
|
סבבה, כמה את שמה?
על סמך מה יתירו? אם לפי התורה זה נישואים אסורים זה לא יעזור, זה כמו שאשה תתאהב בגוי והרבנים ימצאו לה קולות..
(ושוב, אין קשר לילדים, גם אם קיימו פריה ורביה הוא חייב לגרש)
|
|
בס"ד על סמך 2 נתונים: 1)יש כבר בן ובת /נלך על המובחר 2 בנים ו2 בנות. 2) יש לו חיסכון בבנק הזרע,שהיא יכולה לגשת ולהשתמש בו מתי שתחפוץ גם ללא אישור בן זוגה. אני מתערבת על 100 ש"ח. סגרנו? את מי הולך לשאול? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:31 |
|
| |
בתתימן
הרצון להיות עם עוד מישהו בקשר אינטימי ריגשי. מיניות זה רק חלק קטן מהסיפור, אולי משמעותי אבל ממש לא הכל
אהה הבנתי , לא שמעתי אף פעם שמגדירים את זה ככה....... אם אתה מתכוון לקשר ריגשי של שיתוף והכלה אז נראה לי רב האנשים בעלי הרגש כן רוצים בזה .... יש אנשים מעט יותר אטומים וסגורים או סתם קרים ואדישים...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:31 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| סתםבחור כתב: |  |
בס"ד לא כתוב בהלכה... כנראה שגם ההלכה יודעת שהאישה תמיד צודקת  ושהגברים בד"כ מעצבנים אותה... ובכלל בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם...ישלך מטרה נשגבת?אז צריך לכבוש אותה בכל מחיר 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 13:56:28 |
|
והאישה לא צריכה לכבוש את המטרה?
|
|
בס"ד אם היא רוצה יותר ממך...אז כן. אין לה ברירה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 15:54:10 |
|
אז את יוצאת מנקודת הנחה שהגבר רוצה יותר מהאישה ולכן הוא זה שצריך לכבוש אותה?
|
|
בס"ד חחח לא. האמת שגם אם האישה רוצה יותר, עדיין עפ"י ההלכה הוא צריך לפייס אותה ולוודא שהוא אהוב עליה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:12:27 |
|
למה נראה לך שיש גבר שמוכן להכניס את עצמו למצב שבו הוא צריך להיות האדם שכל הזמן מפייס את אישתו גם אם היא מתנהגת לא בסדר? למה נראה לך שיש בכלל הלכה כזו
|
|
בס"ד בסיידר אבל אסור לו לעשות ילדים במצב כזה...לטובת אופי ילדיו... התורה קוראת לך "להגדיל ראש" ואתה כל פעם שואל את דעתי. אתה צודק.נכון אם האישה נהגה לא בסדר היא צריכה להתנצל. אבל אם היא לא התנצלה? אל תגע בה עד שתשלימו ע"י פניה שלה אליך/שלך אליה/יעוץ זוגי/רב... הרעיון הוא שיחסים עושים כששני בני הזוג אהובים אחד על השניה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חייכנית אין אף גבר בעולם שיסכים להיות במצב של ריצוי תמידי. אם יש אז יש לו בעיה נפשית (לא קוראים לזה מידות טובות). גבר צריך שיספקו לו את הצרכים בדיוק כמו שאישה צריכה. אם הצרכים של האדם מסופקים אז אפשר לפנות החוצה ולספק את הצרכים של השני אבל ראשית כל צריך לדאוג לעצמך. ולמה נראה לך שגבר ירצה לגעת באישה שרגע לפני כן פגעה בו ולא ביקשה סליחה? אם לא מפריע לו מה שהיא אמרה אז אין בעיה אבל אם מישהו מהצדדים אמר משהו לא בסדר, (זה לא משנה מי) זאת בעיה ששני הצדדים צריכים לקחת עליה אחריות. ואין שום מקום בתורה שכתוב שהבעל צריך לפייס את אישתו על משהו שהיא פגעה בו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:33 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
הרצון להיות עם עוד מישהו בקשר אינטימי ריגשי. מיניות זה רק חלק קטן מהסיפור, אולי משמעותי אבל ממש לא הכל
אהה הבנתי , לא שמעתי אף פעם שמגדירים את זה ככה....... אם אתה מתכוון לקשר ריגשי של שיתוף והכלה אז נראה לי רב האנשים בעלי הרגש כן רוצים בזה .... יש אנשים מעט יותר אטומים וסגורים או סתם קרים ואדישים...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:37 |
|
| |
בס"ד לא כתוב בהלכה... כנראה שגם ההלכה יודעת שהאישה תמיד צודקת  ושהגברים בד"כ מעצבנים אותה... ובכלל בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם...ישלך מטרה נשגבת?אז צריך לכבוש אותה בכל מחיר 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 13:56:28 |
|
והאישה לא צריכה לכבוש את המטרה?
|
|
בס"ד אם היא רוצה יותר ממך...אז כן. אין לה ברירה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 15:54:10 |
|
אז את יוצאת מנקודת הנחה שהגבר רוצה יותר מהאישה ולכן הוא זה שצריך לכבוש אותה?
|
|
בס"ד חחח לא. האמת שגם אם האישה רוצה יותר, עדיין עפ"י ההלכה הוא צריך לפייס אותה ולוודא שהוא אהוב עליה 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:12:27 |
|
למה נראה לך שיש גבר שמוכן להכניס את עצמו למצב שבו הוא צריך להיות האדם שכל הזמן מפייס את אישתו גם אם היא מתנהגת לא בסדר? למה נראה לך שיש בכלל הלכה כזו
|
|
בס"ד בסיידר אבל אסור לו לעשות ילדים במצב כזה...לטובת אופי ילדיו... התורה קוראת לך "להגדיל ראש" ואתה כל פעם שואל את דעתי. אתה צודק.נכון אם האישה נהגה לא בסדר היא צריכה להתנצל. אבל אם היא לא התנצלה? אל תגע בה עד שתשלימו ע"י פניה שלה אליך/שלך אליה/יעוץ זוגי/רב... הרעיון הוא שיחסים עושים כששני בני הזוג אהובים אחד על השניה  |
|
חייכנית אין אף גבר בעולם שיסכים להיות במצב של ריצוי תמידי. אם יש אז יש לו בעיה נפשית (לא קוראים לזה מידות טובות). גבר צריך שיספקו לו את הצרכים בדיוק כמו שאישה צריכה. אם הצרכים של האדם מסופקים אז אפשר לפנות החוצה ולספק את הצרכים של השני אבל ראשית כל צריך לדאוג לעצמך. ולמה נראה לך שגבר ירצה לגעת באישה שרגע לפני כן פגעה בו ולא ביקשה סליחה? אם לא מפריע לו מה שהיא אמרה אז אין בעיה אבל אם מישהו מהצדדים אמר משהו לא בסדר, (זה לא משנה מי) זאת בעיה ששני הצדדים צריכים לקחת עליה אחריות. ואין שום מקום בתורה שכתוב שהבעל צריך לפייס את אישתו על משהו שהיא פגעה בו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד זה מה שאמרתי.  להתפייס ביחד. ועד אז?לעשות גב אחד לשניה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:38:59
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:43 |
|
| |
בס"ד בכללית גבר חכם יכול לזרז תהליכים ופשוט לגרום לה להתנצל;) טיפ בזוגיות שלמדתי ואשמח לשתף אותו:זה להגיד לה שהוא מאד מעריך אותה(לפרט כמה מעלות) אך היא פגעה בו בכך וכך דברים שאמרה/עשתה,שהוא יודע שהיא לא התכוונה ושמאד ישמח אותו אם לא תעשה כך בעתיד ושמאד יעזור לו למחול לה אם תתנצל... כך היא לא תרגיש מותקפת.תלמד את הטעות ותשתפר.תתנצל.אתה תרגיש טוב ותמחל לה... והשלום בית יחזור  ... לא תמיד חייבים שהצד השני-שפגע יפנה. ועדיין אתה לא יוצא אחד שתמיד מרצה אותה. אלא לומד לתקשר בצורה בוגרת וחושף בפניה את מה שמפריע לך בלי לפגוע בה. אך מאידך משיג את שלך מתוך כבוד ואהבה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:46:37
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:49 |
|
| |
בס"ד בכללית גבר חכם יכול לזרז תהליכים ופשוט לגרום לה להתנצל;) טיפ בזוגיות שלמדתי ואשמח לשתף אותו:זה להגיד לה שהוא מאד מעריך אותה(לפרט כמה מעלות) אך היא פגעה בו בכך וכך דברים שאמרה/עשתה,שהוא יודע שהיא לא התכוונה ושמאד ישמח אותו אם לא תעשה כך בעתיד ושמאד יעזור לו למחול לה אם תתנצל... כך היא לא תרגיש מותקפת.תלמד את הטעות ותשתפר.תתנצל.אתה תרגיש טוב ותמחל לה... והשלום בית יחזור  ... לא תמיד חייבים שהצד השני-שפגע יפנה. ועדיין אתה לא יוצא אחד שתמיד מרצה אותה. אלא לומד לתקשר בצורה בוגרת וחושף בפניה את מה שמפריע לך בלי לפגוע בה. אך מאידך משיג את שלך מתוך כבוד ואהבה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:46:37 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:52 |
|
| |
בס"ד האמת שזה טיפים לנשים  אני חושפת בפניך סודות שמרצות לזוגיות מלמדות נשים, כשרק הטיפ הזה ספציפית עלה י 50 ש"ח 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:54:07
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 16:56 |
|
| |
בס"ד האמת שזה טיפים לנשים  אני חושפת בפניך סודות שמרצות לזוגיות מלמדות נשים, כשרק הטיפ הזה ספציפית עלה לי 50 ש"ח 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:52:51 |
|
חחח תודה רבה. חשבתי שאת חושבת שרק הבחור צריך להתנצל וזה לא הסתדר לי עם זה שמלמדים בנות להתנצל. בגדול הטיפים האלו נחמדים אבל עדיף להשקיע את הכסף בפסיכולוג שיעזור להיות יותר מודעים לעצמם ואז ממילא תהיה תקשורת בוגרת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 17:02 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד האמת שזה טיפים לנשים  אני חושפת בפניך סודות שמרצות לזוגיות מלמדות נשים, כשרק הטיפ הזה ספציפית עלה י 50 ש"ח 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:54:07 |
|
תוקן על ידי בתתימן ב- 14/07/2020 17:02:39
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 17:04 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד האמת שזה טיפים לנשים  אני חושפת בפניך סודות שמרצות לזוגיות מלמדות נשים, כשרק הטיפ הזה ספציפית עלה י 50 ש"ח 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:54:07 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 17:07 |
|
| |
בס"ד האמת שזה טיפים לנשים  אני חושפת בפניך סודות שמרצות לזוגיות מלמדות נשים, כשרק הטיפ הזה ספציפית עלה לי 50 ש"ח 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 16:52:51 |
|
חחח תודה רבה. חשבתי שאת חושבת שרק הבחור צריך להתנצל וזה לא הסתדר לי עם זה שמלמדים בנות להתנצל. בגדול הטיפים האלו נחמדים אבל עדיף להשקיע את הכסף בפסיכולוג שיעזור להיות יותר מודעים לעצמם ואז ממילא תהיה תקשורת בוגרת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד חחח בשמחה(:...נכון שטוב שיחות העצמה.אבל עדיף לך לא לסמוך תמיד על אישתך שתהיה תמיד בוגרת... אז תמיד טוב שיהיה לך בכיס טיפ טוב שתוכל להשכין שלום בבית...כי אישה יכולה גם לא לדבר איתך שבוע ויותר... ואתה יכול לקפוץ על הראש ולא יזיז לה הפסיכולוג  כשאתה לומד לגרום לאחרים להתנצל/לומד להתנצל, אתה לא תלותי באף אחד. אלא אתה זה שמנהל את הבית בחכמה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 17:12:15
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 17:16 |
|
| |
חחחח חייכנית , את סתם מבעיתה אותו , עכשו הוא יחפש איך לבדוק איך הבחורה מגיבה במקרה שהיא נפגעת ... לא לדבר שבוע זה מוגזם לכל הדעות , אני אם מישהו יפגע בי בצורה חמורה ממש רב הסיכויים שאני אצרח עליו את כל מה שאני מרגישה אולי בתוספת כמה דמעות .. אבל לא לדבר זה הכי הרסני 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 17:19 |
|
| |
בס"ד חחח כי את בסיגנון ספרדי;)... אשכנזיה?תמיד רוצה להראות מושלמת.אז היא פשוט לא מדברת וקרירה כמו קרח עם מבט אטום  והרי הוא אשכנזי...אז הוא צריך לקבל הדרכה מותאמת 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 17:21:34
|
|
|
|
|