|
|
| נשלח ב-14/7/2020 17:24 |
|
| |
האמת שכל פעם שאני מבטיחה לעצמי שאני לא אדבר עם מישהו שהרגיז אותי זה לא הולך לי כמעט כי אני טיפוס ששוכח בקלות 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 19:19 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חחחח חייכנית , את סתם מבעיתה אותו , עכשו הוא יחפש איך לבדוק איך הבחורה מגיבה במקרה שהיא נפגעת ... לא לדבר שבוע זה מוגזם לכל הדעות , אני אם מישהו יפגע בי בצורה חמורה ממש רב הסיכויים שאני אצרח עליו את כל מה שאני מרגישה אולי בתוספת כמה דמעות .. אבל לא לדבר זה הכי הרסני  |
|
לא. יש לי יכולות תקשורת מספיק מפותחים. אבל אני כן בודק שבע פעמים האם הבחורה מעניינת שכל הזמן אעניק לה או שהיא מסוגלת להסתדר בלי וגם האם במקרה שאני מחליט אחרת ממה שהיא רצתה זה דיל ברייקר או שהיא מבינה שזה בסדר ויש פה שני צדדים. בקיצור מצד אחד אני רוצה זוגיות אבל מצד שני אני לא מוכן לשלם על זה בעבדות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 19:20 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחח כי את בסיגנון ספרדי;)... אשכנזיה?תמיד רוצה להראות מושלמת.אז היא פשוט לא מדברת וקרירה כמו קרח עם מבט אטום  והרי הוא אשכנזי...אז הוא צריך לקבל הדרכה מותאמת 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 17:21:34 |
|
חחח יש בזה משהו אם כי זה בעיקר אופי. אשכנזיה יכולה להתפרץ אבל האמוציות שונות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 20:16 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| סתםבחור כתב: |  | בקיצור כל הקונספט של בעלות לא מעניין אותי. בסוף לא יעניין מה ההיגיון מאחורי ההלכה אלא איך אתה מתנהג בפועל זוגיות טובה זה רק כששני הצדדים מגיעים ממקום שווה ורוצים לבנות משהו ביחד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כי אין מה לערבב תורה עם רגשות, הלכה זה "החוק היבש" ובתורה מושג הנישואים קיים אך ורק בשביל מטרה אחת - להביא ילדים, בין אם יש זוגיות טובה או לא.
|
|
מושג הנישואין זה כדי שיחיו טוב, בגן עדן מקדם, שיהיה ביניהם אהבה ואחווה ושלום ורעות, ושיגיעו לשלימות המידות, זכו שכינה ביניהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 20:26 |
|
| |
בס"ד לא כתוב בהלכה... כנראה שגם ההלכה יודעת שהאישה תמיד צודקת  ושהגברים בד"כ מעצבנים אותה... ובכלל בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם...ישלך מטרה נשגבת?אז צריך לכבוש אותה בכל מחיר 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 13:56:28 |
|
כתוב במקורות אשרי האישה שמשדלת את בעלה לדבר מצוה, גם במצרים הנשים שדלו את בעליהן עם מראה, ובהמשך בנו מכל המראות את הכיור במשכן ! עד כדי כך, יש עניין גדול מאוד בחיבור שבין איש לאשתו, שימו לב שזה גורם לנו הרבה ביטול תורה, ובכל זאת, וגם, סתם לבלות עם האישה זה דבר גדול מאוד, "ראה חיים עם האישה אשר אהבת" אם אפשר אז מנסים לבלות איתה פחות, או ללמוד איתה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 21:07 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
בס"ד אממ יש עניין בהלכה,שהגבר יפייס את אישתו וחייב לעשות השתדלות שתהיה זוגיות טובה...אם הוא רוצה מגע איתה וכו'... וכמובן שרב יכול לאשר לאישה מניעה, במקרה הצורך לפי קשייה/יכולתה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 13:09:49 |
|
את מסתכלת על זה רק מהצד הנשי. תתפלאי אבל לפי ההלכה יש גם חובות לאישה. טוב חבל על הזמן הדיון מיצה את עצמו. אני חושב שאפשר להסכים שלחייכנית יש דעה מסויימת ולסתםבחור יש דעה אחרת והם לעולם לא יתקרבו אחד לשני. חבל רק שסתםבחור צודק
|
|
חייכנית כתבה פעם שהיא חלשה יחסית. אז מובן מה שיש לה ציפיות ופנטזיות שונות. בדרך היא מתווכחת ומעייפת את כולנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 22:18 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד נכון.הקידושין נועדו להתיר את האישה לבן זוגה ואח"כ הזוג בוחר מה לעשות עם ההיתר, בהכוונת התורה  אבל כשאמרת ש"גם אם אין זוגיות טובה", זה נשמע שהיא חייבת להישמע לו גם אם לא מפייס אותה... |
|
מה שזה אומר זה שאהבה או אפילו התאהבות אינם תנאי הכרחי ולא מקדים לקידושים ע"פ התורה, איש ואישה יכולים להתחתן אך ורק בשביל ילדים נטו בלי שום אהבה.. (לעומת זאת נישואים של אהבה בלבד בלי תכנון לילדים אין להם טעם, ואולי גם תוקף, לפי התורה)
טכנית, בן אדם יכול לבלות כל לילה עם אישה אחרת, לקדש בערב ולגרש בבוקר ולא תהיה בזה שום בעיה מהתורה.
|
|
ודאי שיש תוקף ומצוה לנישואין של זקן וזקינה שאין להם סיכוי להביא ילדים. יש חובה להתחתן מתוך חיבה וחובה לראות אותה "שלא תתגנה בעיניו" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 22:21 |
|
| |
בתתימן
לפעמים זה טוב ולפעמים לא. יש לי עכשיו חבר בעבודה שמדיף ריח בלתי נסבל של זיעה. אני צריך להיות ישיר איתו?
חחחח קורע ... לא חס ושלום עדיף לסבול ולא לפגוע בבני אדם 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2020 22:37 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד אני בטוחה שיהיו גם רבנים שיתירו זאת... במיוחד לזוג אוהב עם ילדים...  |
|
את שוב חושבת שרגשות משפיעים על ההלכה היבשה.
מה אשמה אישה שהתגרשה ואסור לה לתחתן עם הכהן שהתאהבה בו? מה אשם ממזר שההורים שלו חטאו ואסור לו להתחתן עם יהודיה?
כל זמן שהם חיים ביחד הם בעבירה, נקודה. גם אם הם מאוהבים עד מעל לראש...
|
|
בדרך כלל "דרכיה דרכי נועם ושלום" מקרים כמו ממזר יש עיצה שיתחתן עם שפחה, גם בזמננו, יש מקרים נדירים שבורא עולם סיבב יסורים לאדם שהולך על פי תורה, ובמיוחד עם הוא לא שומר על עצמו והוא מתאהב בגויה לדוגמה. אגב, לרוב, למי שלא שומר תורה ומצוות יש לו הרבה יותר יסורים ובלבולים ועגמת נפש. התורה היא טובה גדולה לעולם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 00:32 |
|
| |
בס"ד בדיוק...התורה היא חיינו ואוייירך יומיינו;) נו איפה אדם? אני מחכה במתח לדעת מה תוצאות ההתערבות... ובכלל אני תוהה לעצמי... שאם אני בסוף אנצח?אולי היה שווה לי להתערב על 1,000 ש"ח  או אולי על 10,000ש"ח... אבל לא נראה לי שאדם היה מסכים להתערב על סכום כזה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/07/2020 00:32:57
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 00:39 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
בס"ד חחח כי את בסיגנון ספרדי;)... אשכנזיה?תמיד רוצה להראות מושלמת.אז היא פשוט לא מדברת וקרירה כמו קרח עם מבט אטום  והרי הוא אשכנזי...אז הוא צריך לקבל הדרכה מותאמת 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2020 17:21:34 |
|
חחח יש בזה משהו אם כי זה בעיקר אופי. אשכנזיה יכולה להתפרץ אבל האמוציות שונות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד כן.נראה לי אשכנזיה מתפרצת בעיקר אם נוגעים בה/ מנסים להיות נחמדים איתה ו"נדבקים" אליה, כשהיא כועסת  יש עוד סיבות שאיני יודעת? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/07/2020 00:46:11
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 00:46 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד בדיוק...התורה היא חיינו ואוייירך יומיינו;) נו איפה אדם? אני מחכה במתח לדעת מה תוצאות ההתערבות... ובכלל אני תוהה לעצמי... שאם אני בסוף אנצח?אולי היה שווה לי להתערב על 1,000 ש"ח  או אולי על 10,000ש"ח... אבל לא נראה לי שאדם היה מסכים להתערב על סכום כזה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/07/2020 00:32:57 |
|
לכי תשאלי איזה רב שאת רוצה, מה קשור אלי? התורה אמרה אסור, אם את חיה בלהלהלנד וחושבת שמתירים איסורים בשביל אנשים נחמדים אז זה לא עובד ככה, בקצב הזה תמצאי "קולות" לנישואי אח ואחות רק כי הם זוג חמוד ומאוהב.. 
(כבר אמרתי לך פעם שאת מסתכלת על העולם דרך משקפיים של דיסני, תיזהרי שזה לא יחזור אלייך כבומרנג מתישהו)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 00:51 |
|
| |
בס"ד ישלי הרגשה שאני ניצחתי ולכן אתה מנסה להתחמק בצורה מתוחכמת. אמרת שמסכים להתערב.אז מילה צריכה להיות מילה עד הסוף  לא מתאים לך לשנות דברים באמצע.  חוצמזה תביט עלי במבט חיובי.אני מחפשת לגברים היתרים...כדי למנוע גירושין. תראה איזה נשמה טובה אני  חחח אם החיים יחזרו אלי כמו סרט דיסני טוב? אני בעד  ומי זה שתמיד מחפש היתרים אם לא אתה?אהה ד"ר פיתה וחומוס 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/07/2020 00:57:34
|
|
|
|
|