|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2020 21:34 |
|
| |
בס"ד
סתם בחור היה מאושר מכך והחל לקפוץ ולשמוח סביב המדורה...לקול המוזיקה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 00:31 |
|
| |
חחחח קרעתם אותי כאן. בת תימן כנראה מכירה אותי הכי טוב. אני ליטוואק קר מידי בשביל לרקוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 00:34 |
|
| |
חחח... 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 00:34 |
|
| |
האמא של סטאטית אישרה את השידוך תמורת תשלום מוהר של לפחות עשרים פרות, שלושים שוורים והרבה בגדים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 00:36 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | האמא של סטאטית אישרה את השידוך תמורת תשלום מוהר של לפחות עשרים פרות, שלושים שוורים והרבה בגדים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נסחפתתתת... חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 00:39 |
|
| |
בס"ד
חחחח ואביה הוסיף לדרוש אף 50 פרדסים ו5 טירות עבור העלמה סטאטית היקרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 00:47 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
| סתםבחור כתב: |  | האמא של סטאטית אישרה את השידוך תמורת תשלום מוהר של לפחות עשרים פרות, שלושים שוורים והרבה בגדים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נסחפתתתת... חחח |
|
זה מהשיר יעקב של אברהם פריד: עשרים פרות שלושים שוורים הרבה בגדים לך אתנה יעקב וגם כספית זה עסק מצויין... מזל שהסיפור לא על חייכנית כי היא הייתה מבקשת את כל העולם בתוספת אגורה אחת. אגורה קטנה, אבל אף אחד לא יכול לשלם אותה:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 00:58 |
|
| |
הפכתם אותי לתימניה תפרנית... חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:17 |
|
| |
בס"ד
למה תפרנית? פעם זה היה מראה עד כמה הגבר מעריך אותך... זה כמו ששולחים דורון למלך
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:20 |
|
| |
חייכנית770
| סתםבחור כתב: |  | | סטאטית כתבה: |  |
|
נסחפתתתת... חחח |
|
זה מהשיר יעקב של אברהם פריד: עשרים פרות שלושים שוורים הרבה בגדים לך אתנה יעקב וגם כספית זה עסק מצויין... מזל שהסיפור לא על חייכנית כי היא הייתה מבקשת את כל העולם בתוספת אגורה אחת. אגורה קטנה, אבל אף אחד לא יכול לשלם אותה:) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
חחחח למה? יש בחורים חסכנים שעדיין קשה להם לשבור את קופת החיסכון בצורת פיל...יתכן ששם יימצא האוצר
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 01:58 |
|
| |
בתתימן
| נסחפתתתת... חחח |
|
זה מהשיר יעקב של אברהם פריד: עשרים פרות שלושים שוורים הרבה בגדים לך אתנה יעקב וגם כספית זה עסק מצויין... מזל שהסיפור לא על חייכנית כי היא הייתה מבקשת את כל העולם בתוספת אגורה אחת. אגורה קטנה, אבל אף אחד לא יכול לשלם אותה:) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח יפה , לזה יש לך מקום בזיכרון :) אבל זה בהחלט שיר יפה , אהוב עלי מאז שאני ילדה 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 02:05 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| נסחפתתתת... חחח |
|
|
חחח יפה , לזה יש לך מקום בזיכרון :) אבל זה בהחלט שיר יפה , אהוב עלי מאז שאני ילדה  |
|
|
|
|
|
|