|
|
| נשלח ב-15/7/2020 18:41 |
|
| |
כמה חולים מאובחנים מידי יום כחולי סרטן , כמה חולים מאובחנים מידי יום כחולי לב, כמה חולים מאובחנים מידי יום כחולים בעוד אלף אלפי סוגי מחלות אחרות לא עלינו רחמנא ליצלן הפוליטיקה בישראל היא פוליטיקה רכה שמגיעה לכל מקום אין שום סיבה והוכחה שהוירוס הלא ברור הזה מזיק או היה מזיק באופן שונה אם הסגר לא היה
לא ידוע למה אבל לפי כל הפירסומים והידוע במדינת היהודים הוירוס לא היה אלים כמו במדינות אמריקה ואטליה וברזיל כל השאר ספוקלציות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 18:57 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מושגים כתב: |  |
חכמת הבדיעבד
|
|
ואם אני אמרתי את זה מראש עשרות פעמים פה בפורום?
זה גם חכמת הבדיעבד?
|
|
בתור מה אמרת את זה? בתור שר הבריאות? בתור מומחה לבריאות הציבור? בתור רופא? אמרת את זה (אני מניח) בתור חסיד בעלזא /אמשינוב וכדו'. אז זה לא חכמה ולא בדיעבד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 19:04 |
|
| |
חכמת הבדיעבד
|
|
זה גם חכמת הבדיעבד?
|
|
בתור מה אמרת את זה? בתור שר הבריאות? בתור מומחה לבריאות הציבור? בתור רופא? אמרת את זה (אני מניח) בתור חסיד בעלזא /אמשינוב וכדו'. אז זה לא חכמה ולא בדיעבד
|
|
ושוב אני צריך לדון עם מי שבכלל לא קרא במשך כל התקופה את מה שכתבתי. אמרתי פעמים חוזרות ונשנות שאי אפשר להחזיק את המדינה בסגר לאורך זמן בגלל כל מיני סיבות, וכשיפתחו את הסגר הוירוס ימתין בפינה ויחזור לחיינו, וזה מה שאכן קרה. הסגר הרס מאות אלפי פרנסות, הרס חינוך מיטב בנינו ובנותינו, הרס ועדיין הורס את הכלכלה הישראלית, והכל בשביל מה? בשביל דחייה טכנית של שלושה חודשים! עבור על התגובות שלי מלפני שלושה ארבעה חודשים ותראה הכל שחור על גבי לבן. כל אחד מתקיף משמיץ ומלכלך. לגופו של עניין, חוץ מנוירולוג שלפעמים התייחס לגופו של עניין, אף אחד עדיין לא ענה וכנראה גם לא יענה. בהצלחה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 19:46 |
|
| |
חכמת הבדיעבד
|
|
זה גם חכמת הבדיעבד?
|
|
בתור מה אמרת את זה? בתור שר הבריאות? בתור מומחה לבריאות הציבור? בתור רופא? אמרת את זה (אני מניח) בתור חסיד בעלזא /אמשינוב וכדו'. אז זה לא חכמה ולא בדיעבד
|
|
ושוב אני צריך לדון עם מי שבכלל לא קרא במשך כל התקופה את מה שכתבתי.
אמרתי פעמים חוזרות ונשנות שאי אפשר להחזיק את המדינה בסגר לאורך זמן בגלל כל מיני סיבות, וכשיפתחו את הסגר הוירוס ימתין בפינה ויחזור לחיינו, וזה מה שאכן קרה.
הסגר הרס מאות אלפי פרנסות, הרס חינוך מיטב בנינו ובנותינו, הרס ועדיין הורס את הכלכלה הישראלית, והכל בשביל מה?
בשביל דחייה טכנית של שלושה חודשים!
עבור על התגובות שלי מלפני שלושה ארבעה חודשים ותראה הכל שחור על גבי לבן.
כל אחד מתקיף משמיץ ומלכלך. לגופו של עניין, חוץ מנוירולוג שלפעמים התייחס לגופו של עניין, אף אחד עדיין לא ענה וכנראה גם לא יענה.
בהצלחה!
|
|
אני קורא את כל ההודעות שלך לאורך כל התקופה! כשאתה משווה חולה קורונה שמסתובב למי שמשתמש ברכב זה אבסורד. אם היית אומר שאתה שומע בקול רבותיך, ולכן אתה מתקהל, לא חובש מסיכה, ולא מציית להנחיות משרד הבריאות הייתי בלית ברירה מבין את מה שאתה אומר. אבל אתה וגם חסידי בעלזא שאני מדבר איתם. מנסים בלהט לשכנע אותי כמה שהם יודעים יותר טוב מ99% מהרופאים המומחים והממשלות בעולם. רבאק, אתם לא יותר חכמים מהם. את הסגר הראשון עשו כי זה הנוהל, וכך עשו בכל העולם (רק להרבה יותר זמן) הבעיה היא שיצאנו מההגבלות בצורה מופקרת ודרסטית. עוד בעיה שהציבור החסידי ברובו לא שמר במוצהר על ההנחיות. (ונכון, גם חילונים לא שמרו וזה אותו פשע, אבל ההבדל הוא שחילוני שלא שומר, מדביק 2-3 אנשים, וחרדי מדביק 7 בני משפחתו שמדביקים את חבריהם לכיתה. אז חרדים מדביקים פי 7. ) הסגר הראשון +יציאה הדרגתית ומתונה בהרבה+ שמירה על ההנחיות. היו מצמצמים מאד את הנזק. הסגר הראשון היה לריק זה באמת בגלל אנשים כמוך שהרסו את האפקטיביות שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 21:51 |
|
| |
| ברנהארד כתב: |  | כמה חולים מאובחנים מידי יום כחולי סרטן , כמה חולים מאובחנים מידי יום כחולי לב, כמה חולים מאובחנים מידי יום כחולים בעוד אלף אלפי סוגי מחלות אחרות לא עלינו רחמנא ליצלן הפוליטיקה בישראל היא פוליטיקה רכה שמגיעה לכל מקום אין שום סיבה והוכחה שהוירוס הלא ברור הזה מזיק או היה מזיק באופן שונה אם הסגר לא היה
לא ידוע למה אבל לפי כל הפירסומים והידוע במדינת היהודים הוירוס לא היה אלים כמו במדינות אמריקה ואטליה וברזיל כל השאר ספוקלציות
|
|
היכן מופיעים כל הפרסומים ומהיכן ה"ידוע" שהוירוס בארץ לא היה אלים כמו במדינות שהזכרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 22:32 |
|
| |
הדחייה חשובה, כי יתכן שהדבקות בקיץ קלה מבחורף, (עדיין לא הופיעו הקורונה והשפעת יחדיו), וכמו"כ גדלים הסיכוים להגיע לחיסון עוד לפני ההדבקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 23:18 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | הדחייה חשובה, כי יתכן שהדבקות בקיץ קלה מבחורף, (עדיין לא הופיעו הקורונה והשפעת יחדיו), וכמו"כ גדלים הסיכוים להגיע לחיסון עוד לפני ההדבקות. |
|
בהחלט. השאלה מה המחיר שמשלמים על הדחייה. לדעת רבים המחיר ממש לא שווה. רק ההיסטוריה תשפוט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2020 23:22 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | הדחייה חשובה, כי יתכן שהדבקות בקיץ קלה מבחורף, (עדיין לא הופיעו הקורונה והשפעת יחדיו), וכמו"כ גדלים הסיכוים להגיע לחיסון עוד לפני ההדבקות. |
|
וחוצמזה אם בקיץ יותר קל מבחורף אז מה כל הכעס והתסכול על אלו שעכשיו לא נזהרים? שיחכו לחורף שיהיה יותר גרוע?? התירוץ אף אחד לא יודע מתי יותר קל ומתי יותר קשה. הכל השערות של או שכן או שלא. רק תנסו להיזכר לפני כמה שבועות לפני שפתחנו את הסגר, איך הסתובבנו עם תחושה של, הנה, ניצחנו את הקורונה! ומה מתברר שהכל חרטא ברטא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 01:48 |
|
| |
| ברנהארד כתבה: |  | ואם לא היה הסגר הראשון בישראל מה היה קורה?
מה הועיל הסגר הראשון |
|
מה היה קורה אילו היום היית נוסע בדרך אחרת לעבודה אולי היית דורס מישהו ואולי לא אבל בגלל שנסעת מאיפה שנסעת קרה מה שקרה היום וזה מה שמשמים תיכננו לך בקיצור אין שום דרך בעולם לדעת מה היה קורה אם ההית עושה משהוא אחרת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 18:56 |
|
| |
לפי כל הנתונים והפרסומים בתוצאות של מקרי מוות במדינת ישראל אין מצב שמתקרב לקטסטרופלי מדוע אם כן כל ההתנהלות הזאת , לא ברור
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 21:25 |
|
| |
| ברנהארד כתבה: |  | לפי כל הנתונים והפרסומים בתוצאות של מקרי מוות במדינת ישראל אין מצב שמתקרב לקטסטרופלי מדוע אם כן כל ההתנהלות הזאת , לא ברור |
|
יש מצב שבזכות כל ההתנהלות הזאת אנחנו לא במצב קטסטרופלי יש גם מצב שזה הפוך כמו שאמרתי לעולם לא תוכל לדעת בוודאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 21:31 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
| ברנהארד כתבה: |  | לפי כל הנתונים והפרסומים בתוצאות של מקרי מוות במדינת ישראל אין מצב שמתקרב לקטסטרופלי מדוע אם כן כל ההתנהלות הזאת , לא ברור |
|
יש מצב שבזכות כל ההתנהלות הזאת אנחנו לא במצב קטסטרופלי יש גם מצב שזה הפוך כמו שאמרתי לעולם לא תוכל לדעת בוודאות
|
|
וממש לכן לא מוצדק לסגור מדינה שלימה ולשדד מערכות חיים על דבר שאנחנו אפילו לא יודעים אם זה עוזר או לא. לכל המתנגדים לפרופסור לס, שיקשיבו לראיון עם פרופסור רוטשטיין מהדסה שאומר שביצוע הסגר היתה בלי שום מטרה ברורה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 22:18 |
|
| |
|
יש מצב שבזכות כל ההתנהלות הזאת אנחנו לא במצב קטסטרופלי יש גם מצב שזה הפוך כמו שאמרתי לעולם לא תוכל לדעת בוודאות
|
|
וממש לכן לא מוצדק לסגור מדינה שלימה ולשדד מערכות חיים על דבר שאנחנו אפילו לא יודעים אם זה עוזר או לא.
לכל המתנגדים לפרופסור לס, שיקשיבו לראיון עם פרופסור רוטשטיין מהדסה שאומר שביצוע הסגר היתה בלי שום מטרה ברורה
|
|
תמניא וכת דיליה. הסיבה היחידה למה אני מתייחס להבלים שאתה מוציא כאן היא, אם בזכות זה עוד כמה יהודים כן יקפידו על חבישת מסיכה, על ריחוק חברתי, על היגיינה. דייני. אני לא מבין איך אתה ושותפיך למעוות לא יוכל לתקון, אינם בושים להמשיך ולכתוב את הבליהם, אחרי שכל בר דעת מבין ורואה כי הגישה ההרסנית, הגאוותנית, והבלתי אחראית הזאת הביאה אותנו להגבלות חדשות בלתי נסבלות על הציבור. איפה הבושה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 22:49 |
|
| |
|
|
|
וממש לכן לא מוצדק לסגור מדינה שלימה ולשדד מערכות חיים על דבר שאנחנו אפילו לא יודעים אם זה עוזר או לא.
לכל המתנגדים לפרופסור לס, שיקשיבו לראיון עם פרופסור רוטשטיין מהדסה שאומר שביצוע הסגר היתה בלי שום מטרה ברורה
|
|
תמניא וכת דיליה. הסיבה היחידה למה אני מתייחס להבלים שאתה מוציא כאן היא, אם בזכות זה עוד כמה יהודים כן יקפידו על חבישת מסיכה, על ריחוק חברתי, על היגיינה. דייני. אני לא מבין איך אתה ושותפיך למעוות לא יוכל לתקון, אינם בושים להמשיך ולכתוב את הבליהם, אחרי שכל בר דעת מבין ורואה כי הגישה ההרסנית, הגאוותנית, והבלתי אחראית הזאת הביאה אותנו להגבלות חדשות בלתי נסבלות על הציבור. איפה הבושה?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 22:53 |
|
| |
|
|
|
|
|
תמניא וכת דיליה. הסיבה היחידה למה אני מתייחס להבלים שאתה מוציא כאן היא, אם בזכות זה עוד כמה יהודים כן יקפידו על חבישת מסיכה, על ריחוק חברתי, על היגיינה. דייני. אני לא מבין איך אתה ושותפיך למעוות לא יוכל לתקון, אינם בושים להמשיך ולכתוב את הבליהם, אחרי שכל בר דעת מבין ורואה כי הגישה ההרסנית, הגאוותנית, והבלתי אחראית הזאת הביאה אותנו להגבלות חדשות בלתי נסבלות על הציבור. איפה הבושה?
|
|
על סמך מה החלטת שהדעת נמצא בכיסך?
|
|
|
|
|
|
|