|
|
| נשלח ב-26/7/2020 18:24 |
|
| |
היה לי חבר שהביא לי עלון והזהיר אותי שזה רק למבינים ושם הוא כתב על עצמו כמשיח, מניין אני (כביכול) יודע שהוא לא, כי כבר איננו בין החיים כמובן שיש שיחלקו עלי לפי שיטת המשיחיסטים ההזויים, אז מימות עולם רבים הכריזו על עצמם כמשיח, ומשום מה בכל דור יש משיח רק שאינו מכריז על עצמו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/7/2020 23:34 |
|
| |
היה בית דין שישב וקבע שהוא לא המשיח? וגם אם היה בית כזה הוא לא קבע זאת בלחצים של משנאי המשיח?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2020 23:50 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  | היה לי חבר שהביא לי עלון והזהיר אותי שזה רק למבינים ושם הוא כתב על עצמו כמשיח, מניין אני (כביכול) יודע שהוא לא, כי כבר איננו בין החיים כמובן שיש שיחלקו עלי לפי שיטת המשיחיסטים ההזויים, אז מימות עולם רבים הכריזו על עצמם כמשיח, ומשום מה בכל דור יש משיח רק שאינו מכריז על עצמו.
|
|
אתה כותב נגד גמרא מפורשת בסנהדרין "אמר רב אי מן חייא הוא כגון רבינו הקדוש אי מן מתיא הוא כגון דניאל איש חמודות" המשיח יכול להיות מן המתים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 07:07 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| יצחקהספרן כתב: |  | היה לי חבר שהביא לי עלון והזהיר אותי שזה רק למבינים ושם הוא כתב על עצמו כמשיח, מניין אני (כביכול) יודע שהוא לא, כי כבר איננו בין החיים כמובן שיש שיחלקו עלי לפי שיטת המשיחיסטים ההזויים, אז מימות עולם רבים הכריזו על עצמם כמשיח, ומשום מה בכל דור יש משיח רק שאינו מכריז על עצמו.
|
|
אתה כותב נגד גמרא מפורשת בסנהדרין "אמר רב אי מן חייא הוא כגון רבינו הקדוש אי מן מתיא הוא כגון דניאל איש חמודות" המשיח יכול להיות מן המתים |
|
ומצד שני כתוב שיש משיח חי בכל דור ודור שעומד וממתין לגאול את עם ישראל וזה סותר את הדברים שציטטת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/7/2020 11:13 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
|
|
אתה כותב נגד גמרא מפורשת בסנהדרין "אמר רב אי מן חייא הוא כגון רבינו הקדוש אי מן מתיא הוא כגון דניאל איש חמודות" המשיח יכול להיות מן המתים |
|
את כל הגמרא שם אתה מבין, רק זה מה שקשה לך שם... אז בוא ותסביר לי, למה רב אמר דווקא את דניאל? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 14:24 |
|
| |
asher177
| יצחקהספרן כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
|
|
|
ומצד שני כתוב שיש משיח חי בכל דור ודור שעומד וממתין לגאול את עם ישראל וזה סותר את הדברים שציטטת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 16:12 |
|
| |
| yeshivish כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
|
|
|
את כל הגמרא שם אתה מבין, רק זה מה שקשה לך שם...
אז בוא ותסביר לי, למה רב אמר דווקא את דניאל?
|
|
הוא לא אמר דווקא דניאל, אלא נתן דוגמא "כגון דניאל"
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 06:37 |
|
| |
דורש_אמת
עוד מהשיעור של יום שישי של מלך המשיח
.צריכים לבוא כל היהודים מחו"ל לבוא לגור בארץ ישראל הקדושה, קורא לכם בורא עולם. בזמן הנאצים ימח שמם וזכרם שרצחו 6 מליון יהודים, גם עכשיו יש איומים כאלה, אותו דבר. עכשיו יש 8 מליארד בני אדם בעולם נגד היהודים. בכל מקום בעולם שונאים את היהודים. והיהודים חושבים שהחוק קובע. לא קובע החוק כלום. לא יעזור לכם כלום. שום חוק. לברוח מאירופה יהודים. בורא עולם הראה לכם, הביא נגיף, אין טיסות. זה אזהרה ראשונה. אזהרה שניה, לא יתנו ליהודים לצאת מחו"ל. יעשו אותם עבדים אצל הגויים! יקחו לכם את הבתים שלכם. את המכוניות והרכוש. את הכסף. ולא תוכלו לצאת מחו"ל לארץ ישראל. בורא עולם מזהיר אתכם. לקפל הכל שם ולברוח. אפילו שאתם מרגישים שאין כלום. כאילו אין כלום ויש הכל מוסתר. זה השקט לפני הסערה.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 28/07/2020 06:37:29
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 15:09 |
|
| |
תן תאריך בשנים, נניח מתי תחשוב שזו נבואת שקר? אם זה לא יתקיים בתוך שנה? שנתיים? 10 שנים? 20 שנה? להזכירך שהיו משיחיסטים חב"דיים שחשבו שהאט אט קומט משיח, ולצערינו הרב לא בא.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 19:49 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 19:57 |
|
| |
הקב"ה אמר "כה אמר השם"???
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 20:17 |
|
| |
תתקשר למשיח ותברר פרטים מדוייקים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 04:11 |
|
| |
דורש_אמת
אמר הקב"ה למשה רבינו: "אתה רוצה להכנס לבד לא"י אמר לו (משה רבינו): "לא, אני אמרתי אל תרשום אותי באף מקום, שימחה אותו מהספרים, מכל מיני מקומות .. מספרך" (לא אגיד את המשפט!) לא רוצה להגיד את המשפטים! ככה אני מדבר! אם יש אנשים שלא מבינים ... זה קודים! כל זה מבורא עולם! אז בורא עולם אמר למשה רבינו: אתה רוצה להכנס לישראל לבד? - לארץ הקודש? משה אמר לו: "לא. עם כל בני ישראל" אמר לו הקב"ה למשה: "משה, משה, הם לא ראויים להכנס איתך לארץ ישראל משה רבינו, עם כוחו הרוחני, היה נלחם עם כל העולם. הוא בזמנו היה משיח גם משיח צדקנו, אותו דבר שהעם יבקש אותו! כל יום לבקש מבורא עולם שיכירו אותו כל הרבנים וכל האנשים בארץ כי בורא עולם רוצה שיכירו אותו פה ואם היו לפני שבועיים מכירים אותו כולם היה מתבטל תשעה באב! אבל כולם אמרו: "הזוי. מה מדברים? מי הוא ומה הוא? זה מה שעניין אותם: מי הוא ומה הוא לכו תדברו עם הקב"ה! מה אתם מדברים? הוא קובע בורא עולם וכל אדם שיתחזה או יעשה משחקים, הוא יעלם מן העולם אז בורא עולם אומר ליהודים: בבקשה מכם, תרחמו על עצמיכם, תרחמו על גופכם, על נשמתכם, ורוחכם ונפשכם וגופכם להתחיל להתלכד ולאהוב זה את זה ולהתאחד, ולהיות מלוכדים - אגודה אחת משיח - אין חזרה! משיח בדרך ליציאה גדולה ביותר ריבונו של עולם אומר: אין חזרה! משיח יוצא! אין חזרה! ריבונו של עולם, אבא שבשמיים אומר לעם ישראל: משיח יצא לאור, אין חזרה! אין חזרה! היו משיחים מאדם הראשון ועד עכשיו העם לא היה מוכן. נפילה פה, נפילה שמה, זה משיח אחרון ואין חזרה!נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 29/07/2020 04:19:37
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 18:49 |
|
| |
דורש_אמת

| קלעפער כתב: |  | | תן תאריך בשנים, נניח מתי תחשוב שזו נבואת שקר? אם זה לא יתקיים בתוך שנה? שנתיים? 10 שנים? 20 שנה? להזכירך שהיו משיחיסטים חב"דיים שחשבו שהאט אט קומט משיח, ולצערינו הרב לא בא. |
|
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 29/07/2020 18:53:29
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2020 11:29 |
|
| |
| דורש_אמת כתב: |  | אמר הקב"ה למשה רבינו: "אתה רוצה להכנס לבד לא"י אמר לו (משה רבינו): "לא, אני אמרתי אל תרשום אותי באף מקום, שימחה אותו מהספרים, מכל מיני מקומות .. מספרך" (לא אגיד את המשפט!) לא רוצה להגיד את המשפטים! ככה אני מדבר! אם יש אנשים שלא מבינים ... זה קודים! כל זה מבורא עולם! אז בורא עולם אמר למשה רבינו: אתה רוצה להכנס לישראל לבד? - לארץ הקודש? משה אמר לו: "לא. עם כל בני ישראל" אמר לו הקב"ה למשה: "משה, משה, הם לא ראויים להכנס איתך לארץ ישראל משה רבינו, עם כוחו הרוחני, היה נלחם עם כל העולם. הוא בזמנו היה משיח גם משיח צדקנו, אותו דבר שהעם יבקש אותו! כל יום לבקש מבורא עולם שיכירו אותו כל הרבנים וכל האנשים בארץ כי בורא עולם רוצה שיכירו אותו פה ואם היו לפני שבועיים מכירים אותו כולם היה מתבטל תשעה באב! אבל כולם אמרו: "הזוי. מה מדברים? מי הוא ומה הוא? זה מה שעניין אותם: מי הוא ומה הוא לכו תדברו עם הקב"ה! מה אתם מדברים? הוא קובע בורא עולם וכל אדם שיתחזה או יעשה משחקים, הוא יעלם מן העולם אז בורא עולם אומר ליהודים: בבקשה מכם, תרחמו על עצמיכם, תרחמו על גופכם, על נשמתכם, ורוחכם ונפשכם וגופכם להתחיל להתלכד ולאהוב זה את זה ולהתאחד, ולהיות מלוכדים - אגודה אחת משיח - אין חזרה! משיח בדרך ליציאה גדולה ביותר ריבונו של עולם אומר: אין חזרה! משיח יוצא! אין חזרה! ריבונו של עולם, אבא שבשמיים אומר לעם ישראל: משיח יצא לאור, אין חזרה! אין חזרה! היו משיחים מאדם הראשון ועד עכשיו העם לא היה מוכן. נפילה פה, נפילה שמה, זה משיח אחרון ואין חזרה!נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 29/07/2020 04:19:37 |
|
אז לא לצתת פסוק מפורש זה קודים ....
 |
|
|
|
|
|