|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:22 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:28 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
מה? העולם שלנו ממש לא יפה. כשאמרתי את האחוזים התכוונתי ברצינות. אם תבדקי במהלך החיים שלך מהם הרגעים ששווה לחיות עבורם, כמה הם כבר מסתכמים? העולם שלנו הוא לא מקום שטוב לחיות בו. באמת לפי היהדות זה פרוזודור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:36 |
|
| |
בתתימן
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
מה? העולם שלנו ממש לא יפה. כשאמרתי את האחוזים התכוונתי ברצינות. אם תבדקי במהלך החיים שלך מהם הרגעים ששווה לחיות עבורם, כמה הם כבר מסתכמים? העולם שלנו הוא לא מקום שטוב לחיות בו. באמת לפי היהדות זה פרוזודור נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יווו אתה מפחיד , מאיפה הבאת את הדיכאון הקיצוני הזה ?? נשמע כמו אישה אחרי הריון ולידה + בעל משפיל ...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:40 |
|
| |
בס"ד כן פרוזדור מלא בפרחים.אנשים יפים וקצת מעצבנים לפעמים.הורים מתוקים ולפעמים קצת מציקים.אחיות חמודות ולפעמים קרציות.אוכל טעים ולפעמים מכאיב בבטן מרוב בלאגן של שילובים.ריקודים קסומים.בילויים.ודייטים מתוקים ולפעמים מבאסים. העולם שלנו מורכב ומעורבב מטוב ורע... וכשהגאולה תגיע יהיה רק טוב. אכן כאן זלא המטרה. אלא הגאולה/גן עדן.- ששניהם זלא המצב העכשוי. אבל גם עכשיו יש דברים טובים.כל יום. עצם זה שנושמים.שיש בגדים.אוכל בשפע.כסף בארנק.הורים ואחים/יות.ואפילו קצת הנאות. זה כבר משמח  צריך פשוט להביט על מה שיש למרות הקושי... אני מאוהבת בעולם הזה למרות כל הקושי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:40 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חחחח מעניין אני מאד שמחה בחיי למרות כל הצרות , מעריכה את מה שה' נתן לי , עכשו נגיד אני נהנית מאבטיח אחכ אני אהנה מהמיטה שלי , ויש עוד הרבה ... העולם הוא אולי 10 אחוז סבל  |
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:41 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
מה? העולם שלנו ממש לא יפה. כשאמרתי את האחוזים התכוונתי ברצינות. אם תבדקי במהלך החיים שלך מהם הרגעים ששווה לחיות עבורם, כמה הם כבר מסתכמים? העולם שלנו הוא לא מקום שטוב לחיות בו. באמת לפי היהדות זה פרוזודור נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יווו אתה מפחיד , מאיפה הבאת את הדיכאון הקיצוני הזה ?? נשמע כמו אישה אחרי הריון ולידה + בעל משפיל ...
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:51 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:54 |
|
| |
אתם כל כך אופטימיות שזה מדהים. זה פשוט עובדה שרגעי האושר בחיים שלנו מעטים לאין שיעור מרגישים עצובים או קשים. מוזמנים לחפש בגוגל. אגב זה גם הגיוני, אחת הסיבות שקשה לדמיין גן עדן, כי אין לנו מושג איך נראה טוב ניצחי. ברגע שטוב לי והתרגלתי אני מחפש את הטוב הבא. גיהינום לדוגמה ממש קל לדמיין כי סבל בהחלט יכול להיות ניצחי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 01:58 |
|
| |
חחחח אמרתי לך אתה אבדת את זה לגמרי , לא יודעת איזה סוג של סבל עברת בחיים אבל אני לא בטוחה שרשימת הצרות שלי קטנה משלך , אני אישית יכולה חופשי לדמיין עונג ואור אין סוף של בורא עולם בגן עדן ולכולם טוב שם וכולם מאושרים ... את הגיהנם אני לא רוצה לדמיין כי זה עושה לי רע , אבל יש מספיק ספרים שמתארים בהרחבה , אם תרצה אמליץ לך 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 02:22 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
אתם כל כך אופטימיות שזה מדהים. זה פשוט עובדה שרגעי האושר בחיים שלנו מעטים לאין שיעור מרגישים עצובים או קשים. מוזמנים לחפש בגוגל. אגב זה גם הגיוני, אחת הסיבות שקשה לדמיין גן עדן, כי אין לנו מושג איך נראה טוב ניצחי. ברגע שטוב לי והתרגלתי אני מחפש את הטוב הבא. גיהינום לדוגמה ממש קל לדמיין כי סבל בהחלט יכול להיות ניצחי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד שכלית?אתה קצת צודק  אבל מה יעזור להתחפר בסבל? עדיף להינות ממה שיש ולצחוק על החיים  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/07/2020 02:22:45
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 11:01 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | חחחחחחחחחחחח מה זה האמירה הזאת ??? :
למה גידלו אותנו ?... שנתרסק גשמית ורוחנית ?? |
|
איך כל הצדיקים לא דואגים מספיק שיהיה כאן שידוכים מתאימים ? וכן, אני מסתכל סביבי ורואה פצועים ופצועות כי הם לא התחתנו, הלב נשבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2020 11:11 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| בתתימן כתבה: |  | חחחחחחחחחחחח מה זה האמירה הזאת ??? :
למה גידלו אותנו ?... שנתרסק גשמית ורוחנית ?? |
|
זאת לא אמירה חסרת הגיון. לכאורה הורים עושים עוול לילדים שלהם שמביאים אותם לעולם רדוף סבל
|
|
העולם שלנו הוא סביר, יש הרבה מאושרים. אם אתה לא מספק למישהו שידוך לא פעם הרסת מה שבנית, הבודד זועק מרה ואין מושיע, זו התמודדות שהוא לא יודע איך להתמודד עם זה. זו התמודדות בכמה חזיתות. אין מודעות כמה השבר הוא גדול, ולא עושים כלום. מי שיכול שיצא בקריאה לנשים צדקניות שיעסקו בשידוכים, ומשהו מאורגן ומסודר יותר, כדי שכולם יתחתנו מוקדם, וכפי הנפסק בשולחן ערוך, וכדי שתבוא הגאולה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|