בית פורומים בחדרי חרדים

למה אני לא והוא כן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2020 05:37 לינק ישיר 
למה אני לא והוא כן?

לאורך כל הדרך בשבועות האחרונים מאז הפתיחה החדשה של המשק אחרי הסגר (אגב גם אז לא הבנתי את הפתיחה החפוזה הזו עם השלבים הקצרים והמהירים כאילו הקורונה עזבה אותנו והלכה ,כאילו חתמו איתה הסכם הודנה כמו עם החמאס ולא יהיו טילים בזמן הקרוב ויאלה כולם לחזור לשיגרה) תופעה שבולטת היא שהאנשים לא מסוגלים ,פשוט לא מסוגלים בשום צורה ואופן להבין למה אותם סוגרים ואת השני ממול לא סוגרים .יתכן שזה זעקה כלכלית ,מרחוק לפעמים זה נראה סוג של קנאה אובססיבית בהצלחה של האחר שמנקרת את העיניים עד כדי שיגעון וטירוף .כל כך מפריע שהאחר מצליח או אפילו קצת פחות סובל ממך וכל חרון האף יוצא החוצה בכעס עצור. נכון ,דברים השתנו ומי שפעם הרוויח יפה מרוויח היום פחות מפועל נקיון אבל זה המצב והרבה לא מוכנים להתרגל למצב החדש . כשהיה סגר מלא אז הרבה שתקו והבינו ,ברגע שהתחילו לפתוח החלה הסתערות קהל הלקוחות אל דלתות הסופר שנפתחו תוך כדי דחיפות ומריבות (וירטואלית כמובן ) אני כאן קודם ואתה זוז הצידה . לאנשים היה הרבה יותר קל להבין שכולם סגורים ואף אחד כמעט לא עובד מאשר להבין שרק אותם סוגרים. מה למשל כל כך מסובך להבין שחדרי כושר באולמות סגורים זו מדגרת קורונה .האם באמת השכל לא קולט?! אירועים ל250 איש שמתחבקים ומתקרבים האם כל כך מסובך להבין שעכשיו אסור?! אלא מאי ,למה שרק אני אסגור ? הנה תראה ההוא ממול עוד פתוח .גם אני רוצה גם לי מגיע .
לדעתי בזה היתה פה טעות של הממשלה ומי שאחראי שלא יכלו לעמוד בפרץ ולומר דוגרי , כן יש סלקציה .הוא יפתח ואתה לא תפתח .מקסימום תקבל פיצוי כלשהו. במצב הנוכחי שנוצר רק הפגנות וצעקות ונסיון להביא לאנרכיה אינני רואה פתרון חוץ מסגר כללי ,לעשות רסטרט מחדש ואחר כך לפתוח בהדרגה איטית איטית כמו שהיה צריך לפתוח בפעם הראשונה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 16/07/2020 05:39:54

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 09:04 לינק ישיר 

למה? כי הם יכולים... ביבי מאז ומתמיד ידוע כאחד שנכנע ללחצים .... את האנשים מעניין רק הכיס של עצמם.... כל אחד חושב על העסק שלו וההכנסה שלו 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה אני לא והוא כן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext