בס"ד
אז תכלס

מה גורם לי להמשיך למרות הקשיים ולמרות שעברתי כך וכך בחורים?:)
אז ככה בהתחלה הייתי כמוך.נלחצת וזה...
אבל כששומעים סיפורים על נשואים,לא ממש מאושרים?
לומדים להינות ולשמוח ברווקות ואפילו מבינים שנישואין לא פותרים בעיות. ושאם רוצים להיות מאושרים? זה לגמרי בידנו בין כרווקים ובין כנשואים.
אף אחד לא אחראי לאושרנו, חוץ מאנחנו כלפי עצמנו...(ברור שבן זוג טוב גורם לנו להמון רגעי אושר ושמחה,אך עדיין אם לא נלמד להיות מאושרים במה שיש?עדיין לא נהיה שמחים...)
ואם כך? עלינו מוטלת החובה לגרום לעצמנו להיות מאושרים בכל מצב.

שז"א לחשוב חיובי יותר על עצמינו והסביבה.
לעשות דברים שאוהבים.

להגשים משאלות וחלומות

ללמוד להינות מהדברים הקטנים

לומדים להגיד תודה לה' על כל דבר, כי שום דבר לא מובן מאליו

וכמובן להשתדל לצאת לבלות ולהינות

אני אישית גם משתדלת לא "לצער" את עצמי וקונה את כל מה שעושה לי טוב בלב,אך לא את הכל(נגיד אקנה בגדים/פינוקים, אבל לא את כל החנות(;) ומה שנותר חוסכת

וזה מאד משמח

דברים אלו נותנים חשק וכח להמשיך הלאה מתוך שמחה(:אז נכון אין שום הבטחה שנתחתן, אבל צריך להתפלל,לתת צדקה,לקוות לטוב ולעשות השתדלות כפי כוחנו

אני אישית,גם מסתכלת על נושא השידוכים, כמו עבודה.
כפי שיוצאים לעבוד כי רוצים להרוויח כסף.
כך יוצאים לשידוכים כשהיעד הוא להתחתן עם מישהו שמעריכים ואוהבים.
אם בדרך יש קשיים? צריך להתגבר עליהם כי אין ברירה אחרת

אז כמובן שחשוב לעשות הפסקות להתרעננות ואפילו הייתי ממליצה לך ולי, ללכת ללמוד איך לחיות בשלום מבחינה רגשית, גם כשיוצאים לשידוכים והפגישות מתקדמות ובכך להפחית את הקושי בדרך להגשמת החלום...ואפילו ללמוד להינות מעולם הדייטים;)

כמו כן חשוב לדעתי לשמוע מוזיקה שמחה(ולרקוד קצת(;) וכמובן הרצאות מחזקות ושמחות...זה מביא אנרגיה טובה

ומה שהכי חשוב זה גם לענות למחשבה הקטנה הזו, שמה יקרה אם ח"ו בן אדם לא מוצא?
אז יש היום בעולם המודרני פיתרונות, כפי שכתבתי בעמוד הראשון...
כך שזה מאד מרגיע לדעת שגם אם לא מוצאים אדם מתאים ואהוב, עדיין זלא אמור לפגוע בחלום למשפחה

ברור שזו לדעתי,האופצייה האחרונה, אך חשוב לדעת אותה כדי לצאת לדייטים מתוך רוגע ושלווה ולהתחתן רק ממקום נכון ואוהב